Jump to content

Брада у хришћанству

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Nebojš.a рече

Trebalo bi da budem zaljubljen u njega da mi, i kad bi ga on ispričao, ne bi bio glup. A biti zaljubljen u njega znači, nažalost, biti zaljubljen u notornog blasfemičara. A biti zaljubljen u notornog blasfemičara je ispod najdonje moguće granice i ukusa i smisla.

Gle, ti još pamtiš to. Pa što te je to toliko ogorčilo. Malo sam te peckao, prvo što si Vladanu na onoliki trud oko štosa odgovorila jednom kratkom nipodaštavajućom rečenicom, drugo što se jesi često i očevidno, makar u tom periodu, razmenjivala postovima sa M. Nemam, naravno, ništa protiv toga, ali me je inspirisalo da te malo pecnem. I to je sve.

Da meni neko kaže tako za Aylu - bilo bi mi simpatično i smešno. Ne bi me ogorčilo. Jao, Nešo, ti stalno nešto sa Aylom, jao, jao... bilo bi mi i simpatično i smešno.

@Lady Godiva 

Нико ме није таговао па сам тек сада случајно видео. О чему се овде радило? Подсетите ме молим лепо.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Vladan3 рече

@Lady Godiva 

Нико ме није таговао па сам тек сада случајно видео. О чему се овде радило? Подсетите ме молим лепо.

Tagovao bih te da umem. Umem ako si u temi pa samo taknem majmunče u dnu tvog posta. Ali šta ako nisi na temi. To nisam uspeo da shvatim do sada nikako. A vidim da svi to rade.

Samo, i da to znam da radim, u širem smislu te reči, ne bih to uradio sinoć: ne što te se bojim, ne ni što tek tako nisam hteo, nego što se uopšte toga nisam setio - verovatno zato što nemam naviku jer nisam imao kako da je steknem. Evo sad sam te citirao pa ćeš, nadam se, biti koliko toliko zadovoljan.

Подели на овим сајтовима

@Nebojš.a 

таговање: Укуцаш мајмунче и име члана којег желиш да тагујеш без размака и писмом на којем му је ник, када почнеш да укуцаваш име изађе опадајућа листа са свим члановима чији никови почињу тим словом, обележиш име члана којег желиш да тагујеш и онда његово име остане у наранџастом правоугаонику, то је знак да си га таговао.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Снежана Ево сад сам тако урадио. Хвала ти. Гле остала ћирилица.

Била ми је и та опција, несуђена администраторка, пала на памет, јер је једина логична, и покушао сам тамо у статусима. Сећам се, пробао сам тако @Phoebe да тагујем али није хтело. Онда сам још неког пробао, и није хтело. Не знам шта сам забрљао био. А стиснуо сам мајмунче уз ник и писао одговарајућим писмом. После сам одустао.

Али сад је успело. Добра ствар је што сам најзад научио, а лоша ствар је што нећу имати изговора када ме неко оптужи за то као синоћ горопадни @Vladan.

Е сад схватам. Неће у едиту да тагује. А тамо сам то тако пробао. Ипак могу некако да се изговорим.

Измењено од Nebojš.a
Објашњавао сам нешто око таговања
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Nebojš.a рече

ne što te se bojim, ne ni što tek tako nisam hteo, nego što se uopšte toga nisam setio - verovatno zato što nemam naviku jer nisam imao kako da je steknem. Evo sad sam te citirao pa ćeš, nadam se, biti koliko toliko zadovoljan.

пре 58 минута, Nebojš.a рече

оптужи за то као синоћ горопадни @Vladan.  овде ти недостаје број "3" тако да таговање није успело :) 

Не знам заиста одакле ти то да бих ја помислио да се ти мене бојиш и не могу да уклавирим да сам деловао горопадно. Напомена о таговању је само значила то да је ред да се онај о коме се разговара тагује да може и он да учествује у разговору. Али то је најнебитнији део мог питања.

Мене занима о чему се овде радило?

"Malo sam te peckao, prvo što si Vladanu na onoliki trud oko štosa odgovorila jednom kratkom nipodaštavajućom rečenicom"

Надам се да нећете опет и ти и @Lady Godiva да изоставите одговор на ово питање.

Нисам ни љут ни увређен нити шта слично него само радознао јер се тога не сећам ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Ако се добро сећам, брада је увек била симбол мушкости и снаге, а бријали су је само педери због распознавања, тамо само, наравно, где је педерлук био дозвољен - пагански свет.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Vladan3 рече

Мене занима о чему се овде радило?

"Malo sam te peckao, prvo što si Vladanu na onoliki trud oko štosa odgovorila jednom kratkom nipodaštavajućom rečenicom"

Надам се да нећете опет и ти и @Lady Godiva да изоставите одговор на ово питање.

Nije da zbog toga nije uspelo. Nego sam obrađivao u editu, tj. naknadno sam se setio da bi valjalo da te tagujem, i tebe i @Phoebe. Međutim, u editu je to nemoguće. Možeš da staviš trojki koliko god hoćeš, ne vredi. Uostalom probaj.

Crni Vladane, pa da li si ozbiljno shvatio to za bojanje i goropadnost. Nećeš valjda da kažeš da je neophodan smajli da bi se shvatilo da je vrcav ton.

Dobro, sad kada ništa nismo raščistili da pređemo na stvar.

Ta tvoja šala hejtovana od strane @Lady Godiva je na onoj temi gde si crtao obrve i bradu sprejem, i fleke od piva po bradi, itd. Pa si napisao neki kilometarski štos, za koji je ona rekla da uopšte nije, ne samo urnebesan, nego ni smešan, da bih se ja nastavio na to i iskoristio priliku da je pecnem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...