Jump to content

Брада у хришћанству

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zato što sam te pomenuo u kontekstu nečega, na prethodnoj strani. Ali sam se setio da bih mogao da te tagujem, tebe za jednu stvar, @Vladan3-a za sasvim drugu.

Međutim, nisam na vreme to uradio a u editu mi se čini da ne može. Tako i ne znaš da nisi pomenuta @Phoebe . Ali sam ti sada rekao da je to bilo na prethodnoj strani pa možeš i da potražiš da vidiš. Mada nije ništa spektakularno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Nebojš.a рече

Nije da zbog toga nije uspelo. Nego sam obrađivao u editu, tj. naknadno sam se setio da bi valjalo da te tagujem, i tebe i @Phoebe. Međutim, u editu je to nemoguće. Možeš da staviš trojki koliko god hoćeš, ne vredi. Uostalom probaj.

Crni Vladane, pa da li si ozbiljno shvatio to za bojanje i goropadnost. Nećeš valjda da kažeš da je neophodan smajli da bi se shvatilo da je vrcav ton.

Dobro, sad kada ništa nismo raščistili da pređemo na stvar.

Ta tvoja šala hejtovana od strane @Lady Godiva je na onoj temi gde si crtao obrve i bradu sprejem, i fleke od piva po bradi, itd. Pa si napisao neki kilometarski štos, za koji je ona rekla da uopšte nije, ne samo urnebesan, nego ni smešan, da bih se ja nastavio na to i iskoristio priliku da je pecnem.

Добро све ОК. Хвала на подсећању и појашњењу :) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Nebojš.a рече

Pa si napisao neki kilometarski štos

И ово сам нашао, све је ОК и што се тога тиче. Разумели смо се ја и @Lady Godiva касније у теми око тога :)

Подели на овим сајтовима

Апсолутни хит ове БГ предизборне кампање. Објаснио браду...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Апсолутни хит

Ал ово је најјаче. Што неко рече, срећа те Пеђа нема проблеме са шуљевима...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...