Jump to content

Ко је сатаниста Београђанин "Alexandar Thorn" - сајт Свето краљевство магије?

Оцени ову тему

PredragVId

Препоручена порука

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Da guglam ili ćeš živopisnije od interneta da mi objasniš šta je to? 

У најкраћем, Руси се окупе на тргу, на сам дан поклада уочи поста Васкршњег. Добро се наједу и напију и онда се лепо побију међусобно.

Веома живописно Мхалков описао у "Сибирском берберину"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

И изгледа да је Панарет у праву. Тај лик је изгледа умро. А сад сам баш звао онај телефон да проверим јел` жив и добијем поруку од телекома да изабрани број није више у функцији

Ma internet pun takvih likova. I šta sad, sloboda govora, svako može da stavi šta hoće.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

Ја идем можда и толико далеко да би им обарао сајтове али закон каже другачије и то се не сме.

Zašto? Koja je poenta toga kad je net pun svega i svačega.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Сама си дала питање на свој одговор. Интерент је пун свега и свачега али зашто га не прочистити макар на нашем говорном подручју. Интернет је доступан сваком и то је опасно баш због таквих лабилних ( да не кажем другачији назив)

Дал си знала да кока кола даје више од 50% своје зараде на рекламу? 

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Милан Ракић рече

И изгледа да је Панарет у праву. Тај лик је изгледа умро.

Сад сам мало прогуглао. Изгледа да јесте, умро је 2013.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Ово може да се тумачи да се ни за шта не треба борити и ни према чему не бити критичан.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Интерент је пун свега и свачега али зашто га не прочистити макар на нашем говорном подручју. Интернет је доступан сваком и то је опасно баш због таквих лабилних ( да не кажем другачији назив)

Da se ne bismo pretvorili u Severnu Koreju, a labilnih će uvek da bude.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Kim_Jong-Un_Photorealistic-Sketch.jpg/280px-Kim_Jong-Un_Photorealistic-Sketch.jpg

280px-Kim_Jong-Un_Photorealistic-Sketch.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Да не скрећем са теме, немој да мислиш да је Северна Кореја само зло и пошаст. Опет се враћамо на једну врсту рекламе, америчка пропаганда,жеље, поруке и поздрави треба да буде узета са великом резервом што се тиче Северне Кореје.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Сад сам мало прогуглао. Изгледа да јесте, умро је 2013.

I eto, koliko je ova cela priča smislena... Nije njemu bilo lako u životu, očito...

пре 1 минут, gavrosaurus рече

Ово може да се тумачи да се ни за шта не треба борити и ни према чему не бити критичан.

Ima smisla biti kritičan kada je ono prema čemu si kritičan bar malo više od marginalnog, te mu kritikom ne daješ dodatni publicitet. Hakovanje i zakonske zabrane nisu isto što i kritika.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, gavrosaurus рече

Nikako. Era interneta baš podstiče na kritičnost, naravno da ne treba prihvatati sve što se nudi, a cenzura tu ne pomaže, naprotiv. Ne može neki diktator da odluči umesto mene bilo šta.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mali Marko рече

Да не скрећем са теме, немој да мислиш да је Северна Кореја само зло и пошаст. Опет се враћамо на једну врсту рекламе, америчка пропаганда,жеље, поруке и поздрави треба да буде узета са великом резервом што се тиче Северне Кореје.

Ma batali, diktatura je diktatura, bez obzira na propagandu. Gde nije pošast, kult ličnosti kakvu Jugoslavija nije mogla da zamisli.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Ma batali, diktatura je diktatura, bez obzira na propagandu. Gde nije pošast, kult ličnosti kakvu Jugoslavija nije mogla da zamisli.

Мислиш на Србију 2018, само да те исправим :dobro:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Mali Marko рече

Мислиш на Србију 2018, само да те исправим :dobro:

Od Titove do Vučićeve, niko takvu diktatiru video nije bez obzira na propagandu. 

Подели на овим сајтовима

Kako nama malo treba da se razigramo. :)))
Koliko shvatih, lik koji je potresao našeg Predraga, više nije živ, samim tim tema gubi smisao, ali mi i dalje pišemo. Ja nas sve volim... i mene volim. :blush:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...