Broken Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Pregledam sad uz kafu ovo što ste postavljali i čudo jedno koliko me neka pesma vrati u prošlost...u neku vrlo konkretnu situaciju. Sve ispliva. Phoebe, Драшко, arizan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zrZUh9ZzeBQ Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Ма иди бре...што би реко Оби obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 gavrosaurus, Nektarija* and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Срђан Ранђеловић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 пре 2 часа, Phoebe рече Ма иди бре...што би реко Оби Када сам била дете, имали смо филм Ламбада снимљен на касети. Гледала сам га сигурно десет пута. Ова песма се чула кроз читав филм и ја сам је обожавала. Сад си ме подсетила на детињство. И наравно, кад сам чула прве тактове почела сам да плешем по кући, као и тада. obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 arizan, Срђан Ранђеловић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 obi-wan, Paradoksologija and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3Cyp-eZI4DY Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 obi-wan and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7vhhTvcLoRw Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_KSxRj9YhG8 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 25, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2018 obi-wan and Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука