Jump to content

Доситеј Хиландарац: МИРОЉУБ ПЕТРОВИЋ – ШТА О ЊЕМУ МИСЛЕ ХИЛАНДАРЦИ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 56 минута, Ana B. рече

Sta je smesno sto Miroljub ima talenat, a vi nemate :D

Па нек се пријави на Ја имам таленат. За нијансу је боље од Марићевих емисија :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, sirig рече

Ne znam MP privatno, a ne znate ga ni vi, čuli ste "priče", da li se "priče" mogu uzeti za gotovu stvar. Budite hrišćani, ne osuđujte, ima ko će to da radi, gledajte šta je dobro kod čoveka.

Вараш се, има нас који га знамо још од пре 20 година кад је био суботар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Grizzly Adams рече

А шта се променило? :)))

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Grizzly Adams рече

Je l ga poznaješ lično?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, sirig рече

Ja sam bivšu ženu našao u 2 sata posle ponoći u diskoteci, bio sam mlad, šta sam onda znao, zaljubio se, to se tako i danas radi, prvi put sam od Miroljuba čuo da žena treba da bude pobožna i da roditelji treba da dogovore brak sa devojkom iz dobre porodice.

Шта си ти тако моралан, побожан, продуховљен и из добре породице радио у дискотеци у 2 сата после поноћи?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Шта си ти тако моралан, побожан, продуховљен и из добре породице радио у дискотеци у 2 сата после поноћи?

А шта ако је дискотека нпр. освештана?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Видиш то је занимљиво питање. Да ли је онда све што се тамо деси благословено? :D

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, sirig рече

Budite hrišćani, ne osuđujte, ima ko će to da radi, gledajte šta je dobro kod čoveka.

Не ради се овде о осуђивању него о расуђивању. Не знам да ли говориш енглески, али мени је ово што је отац Мојсије из Православне Цркве Америке говорио, једно од најбољих објашњења разлике између расуђивања и осуђивања. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Je l ga poznaješ lično?

Не лично. Срео сам га пар пута на неким њиховим предавањима и пратио његову "каријеру" (тј. суноврат).

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Видиш то је занимљиво питање. Да ли је онда све што се тамо деси благословено? :D

ako je osvestena, a bludnici se onda ce sigurno da bankrotira :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Natasa. рече

Je l ga poznaješ lično?

Ja ga poznajem licno. Bio mi kuci na rucku i td. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Grizzly Adams рече

Не лично. Срео сам га пар пута на неким њиховим предавањима и пратио његову "каријеру" (тј. суноврат).

Njihovim?  Subotarskim?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...