александар живаљев Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Преко БН Телевизије, блиске градоначелнику Бијељине (опозиционом на нивоу РС), иначе телевизије најгледаније у Српској, а познате по коктелима народне музике и емисија "Гласа Америке", као и за претходни Васкрс и за овај Божић добио је прилику да се народу опширно обрати умировљени епископ ЗТ Василије Качавенда: Благовесник and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Blago se ovom narodu koji pohodise liturgiju na kome nacalvstvova njegovo umirovljeno episkopstvo, g.Vasilije Kacavenda, imao se rasta roditi. Ronald, RYLAH, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Иначе видим да први пут није у Божићној посланици која се читала данас у црквама потписан и умировљени Качавенда... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 50 минута, МилошБГ рече Иначе видим да први пут није у Божићној посланици која се читала данас у црквама потписан и умировљени Качавенда... Није потписан ни један умировљеник. Питам се што су их и до сад потписивали, ако су умировљени. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Сад видим Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 А зашто је ово вест? Ваљда владика има право да се обрати свом верном народу!? Ако је владика!? А јесте! Умировљен или не, он је владика. Дабогда и даље слушали танц са жица божанствене лире са којих нас преосвећени и преподобни првојерарх семберски позива да стражимо. Нарочито нашу младост и богослове на чијим плећима ће наша Црква да опстане. Христос се роди! Благовесник, Драгана Милошевић, Поуке.орг инфо and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јануар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 9 минута, Милан Ракић рече А зашто је ово вест? Нијеси слушао од почетка. Елем, ако не извршавамо десет заповјести Божијих не можемо да будемо синови Божији. То је вијест. Ведран* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 1 минут, александар живаљев рече Нијеси слушао од почетка. Елем, ако не извршавамо десет заповјести Божијих не можемо да будемо синови Божији. То је вијест. Добри мој докторе, ако је то вијест, онда смо ми дубоко поремећено друштво... александар живаљев and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 А што? Ел Качавенди забрањено да подучава народ декалогу? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Јануар 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 8 минута, Милан Ракић рече онда смо ми дубоко поремећено друштво... Не мора нужно да значи. Можда је у питању, како то зову ови млади професори теологије, нека нова "парадигма". Не заборави да је владика магистрирао на тему "Менаџмент у религији" на једном од угледних Бељинских свеучилишта. Можда из те "менаџмент парадигме" може да се оствари интимнији контакт са вјерницима. Ведран* and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 6 минута, Ведран* рече А што? Ел Качавенди забрањено да подучава народ декалогу? То и рекох. Нека би мудре јеванђелске речи и благоглаголност језика његовог осветлиле пут нама многима Ведран*, александар живаљев and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 1 минут, александар живаљев рече Можда из те "менаџмент парадигме" може да се оствари интимнији контакт са вјерницима. А сам контакт, да ли је онда парадигматски или прагматични? Милан Ракић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече То и рекох. Нека би мудре јеванђелске речи и благоглаголност језика његовог осветлиле пут нама многима Ма ти си питао што и ја шћедох да питам. Него ја свашта нешто запиткујем стално, па реко дај неко други мало непшто да пита. Владика је владика макар и пемзијонер био. Ел тако? Милан Ракић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Znaci "Ljubav sviju sa svima"! Ведран*, Милан Ракић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука