Jump to content

Екстремни индивидуализам

Препоручена порука

пре 10 минута, Muramasa рече

Moje je pravo da budem egoista i da neću SrBkinju i ti ne možeš na to da me nateraš.

Да је  којим случајем диктатура а ја диктатор   другачију би ти песму певао :ani_biggrin: 

Претпостављам да тролујеш...није баш похвално хвалити се својим егоизмом... разоткривати га на јавној исповести....е то је већ нешто.      Нећу да ти баЧам овде пословице сходно твојем троловском размишљању....:POPOcorn1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Jel to onda znači da je sasvim u redu da zastupam besplatni skydiving za socijaliste u okean? :D Ja sam spreman da volontiram za izbacivača.

Што да губиш време, пустиш их они ће сами од себе помрети од глади... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

сваки закон који заступаш значи да заступаш да се убије онај који не жели да му се повинује

E sad ga pretera. Ja nisam spremna da ubijem ni kokošku a kamoli čoveka ali to ne znači da neću zastupati zakon da se pedofil stavi iza rešetaka.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Grizzly Adams рече

Нема уопште потребе да држава финансира било шта од тога, јер су људи одавно пронашли начин да се заштите од таквих ризика - осигурање.

Eto ja u klin ti u plocu. Zvonko nije stvar u osiguranju!! Ono moze pokriti nekom individualcu ili grupi njih stetu usljed elementarne nepogode. 

Pricam o nepogodama katastrofalnih razmjera u kome ne strada samo imovina vec i ljudski zivoti. Pricam o nepogodama o pozarima ili poplavama koje progutaju citave gradove ili naselja i to nikakve veze nema sa osiguranjem vec s time da prije nego vatra ili voda poharaju neko znacajno podrucije u kome neko moze izgubiti zivot treba vec da postoje mehanizmi da se sprijeci katastrofa. Te mehanizme “nacelno” zainteresovani privatnici mogu obezbjediti, ali u praksi gotov nikad ne postoji interes te je jedini nacin da se oni obezbjede je sredstvima drzave. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Ti se ne pitaš koju ću ja devojku hteti za vezu.

Црни Мурамаша боље се питај да ли ће  иједна хтети  са тобом супругичаста бити, пусти везе и везице ....:D 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Eto ja u klin ti u plocu. Zvonko nije stvar u osiguranju!! Ono moze pokriti nekom individualcu ili grupi njih stetu usljed elementarne nepogode. 

Pricam o nepogodama katastrofalnih razmjera u kome ne strada samo imovina vec i ljudski zivoti. Pricam o nepogodama o pozarima ili poplavama koje progutaju citave gradove ili naselja i to nikakve veze nema sa osiguranjem vec s time da prije nego vatra ili voda poharaju neko znacajno podrucije u kome neko moze izgubiti zivot treba vec da postoje mehanizmi da se sprijeci katastrofa. Te mehanizme “nacelno” zainteresovani privatnici mogu obezbjediti, ali u praksi gotov nikad ne postoji interes te je jedini nacin da se oni obezbjede je sredstvima drzave.

Како не постоји интерес људи да спрече своје страдање?

Шта су, глупи?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

E sad ga pretera. Ja nisam spremna da ubijem ni kokošku a kamoli čoveka ali to ne znači da neću zastupati zakon da se pedofil stavi iza rešetaka.

Вероватно би нашла снаге да силом спречиш педофила који злоставља дете. Значи, јеси спремна на то.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ti se ne pitaš koju ću ja devojku hteti za vezu.

Не пита се. Али с обзиром на то да си си ти сам не једном, него сто пута, другима набијао на нос какве девојке желиш (без да те је неко питао), мораш да будеш спреман да трпиш критике тих својих набијања, а не да се тригерујеш ко неки СЏВ.

Подели на овим сајтовима

I dalje nije tvoj problem.

Наравно да није мој проблем...али може бити твој ако мало не измениш  угао посматрања или одозго сагледаш ћошкавост  сопствене перцепције...

Подели на овим сајтовима

Moja pesma za buđenje ujutru je "Start up the Rotors". :D

https://www.youtube.com/watch?v=DFJzHqG6htE

Позивање на насиље није дозвољено на форуму. Већ си опоменут због тога, ово ти је друга опомена.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

да силом спречиш

Možda bih a možda i ne bih. Mada, navela sam suviše jak primer. Evo, za to sam da se kažnjavaju ljudi koji pljuju po ulici. No sigurno ne bih zbog toga ubijala.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Moja pesma za buđenje ujutru je "Start up the Rotors". :D

https://www.youtube.com/watch?v=DFJzHqG6htE

Нисам љубитељ диктатора, били леви или десни...

Ако постанеш исти као они, ништа ниси урадио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...