srema Написано Децембар 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 29 минута, Џуманџи рече Ууууу, ово је било ниско; фајт, фајт, фајт, фајт! Ма, спасаваш се кад те нагазим ту и тамо, буди срећан што је форумски. Нити је "одбаченост од жена" (не знам колико би их ти??) крст, нити постоје исправне/покварене, нити их Бог шаље (јер, као што сам ти већ написала на другој теми: не постоје људи лутке којима Бог управља да би умудрио/преумио/усрећио другу групу људи (овде би, по твојој претпоставци, ти требао да спадаш, а не питаш се јеси ли ти једна од тих лутака које Бог оним не-луткама шаље)). Нисам ни мислио да Бог контролише неке људе мимо своје воље. И лоше сам се изразио да их Бог "шаље". Не шаље Бог нама друге људе, ту је већ нека неједнакост, него сам мислио да Бог саставља неке људе, на овај или онај начин. А исправне/покварене, нисам ни рекао да постоје покварене. Свака жена/човек има потенцијал да буде исправан супружник, само што су неки људи једностабно исправнији за неке људе. пре 15 минута, Bojan Kostić Boki рече hoće neko da mi potvrdi ili negira da zavođenje zaista postoji... šta to znači zavesti nekog... a posebno bih voleo da mi se to objasni kroz prizmu pravoslavlja. ja zaista nešto sumnjam u te trikove i veštine... posebno danas... evo, ove sekunde sam se setio jednog primera... pošaljem ja jedan link drugarici sa jednim momkom preko fejsa, pri tom momak je bio poprilično kul, a usput smo na viberu i ona dobije link, ode na njegov profil i kaže- jok! sve to ukupno je trajalo 5 sekundi, bukvalno. rekao bih da se nešto slično dešava i u realnosti... al ajmo redom- jel postoji zavođenje, jel to uspešno... ja ću prvi to da prihvatim i proučim... не знам стварно... мада ја имам теорију да када се двоје сретну ту нема уопште много нагађања, одмах се осети ко се коме свиђа vildes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 slažem se sa tim... a znaš šta još mislim... i muškarci i žene danas imaju jako preciznu predstavu o tome šta žele... i onda ako se ti ne uklapaš u tu predstavu možeš na glavu da se popneš- nema šanse... a biću iskren i malo ću da proširim temu... šta žene žele, odnosmo devojke... treba to da rasčistimo. mislim da većina devojaka danas, a narano i muškaraca, ne razlikuju češalj od stolice i sto od televizora... hoće neka danas možda da traži muškarca koji je stekao nekakav mir u sebi... ili drugu vrlinu... teško... a jel hoće da traži nešto drugo- obrazovanje, auto, materijalne stvari... hoće. pri tom ne umanjujem vrednost materijalnim stvarima, samo u prvi plan stavljam duhovne vrednosti... hoće li neka umeti da prepozna te duhovne vrednosti, da ih uoči... ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 8 часа, Muramasa рече Ja zapravo hoću desničarku, konzervativnu, ali da nije crkvena. По твом опису, Албанка, конзервативне, лепе, нису хришћанке, а можеш сада за јефтине паре да купиш кол'ко ош. srema and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 2 минута, Матусал рече а можеш сада за јефтине паре да купиш кол'ко ош. То је људско биће, а не обућа да купиш неколико комада и газиш како хоћеш. Матусал and vildes је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 38 минута, Bojan Kostić Boki рече hoće neko da mi potvrdi ili negira da zavođenje zaista postoji... šta to znači zavesti nekog... a posebno bih voleo da mi se to objasni kroz prizmu pravoslavlja. ja zaista nešto sumnjam u te trikove i veštine... па јеси ли ишао некад на пецање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече То је људско биће, а не обућа да купиш неколико комада и газиш како хоћеш. Па што мене критикујеш не продајем је ја него родитељи Goku and vildes је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 24 минута, srema рече Нисам ни мислио да Бог контролише неке људе мимо своје воље. Верујем, али то је импликација. пре 24 минута, srema рече А исправне/покварене, нисам ни рекао да постоје покварене. Такође се подразумева, чим направимо дистинкцију (исправна) значи да постоји или опозит (неисправна, покварена (овде сам се мало играла речима ), или градација(исправнија). пре 26 минута, srema рече Свака жена/човек има потенцијал да буде исправан супружник, само што су неки људи једностабно исправнији за неке људе. Овде се већ не слажем. Љубав је изнад таквих подела. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 минут, Матусал рече па јеси ли ишао некад на пецање? mislim da jesam par puta ali ne volim pecanje... meni je žao onih riba... posebno one situacije kada treba da je skinem sa udice. a šta si hteo da kažeš... pecanje riba je isto ko i pecanje devojaka... ma, slažem se... ne mislim ja da udvaranje nema nikakav efekat. ima. ali postoje situacije kad će i najveštiji udvarači odustati... negde prolaziš, negde ne... ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 23 минута, Bojan Kostić Boki рече hoće li neka umeti da prepozna te duhovne vrednosti, da ih uoči... Твоје је да будеш најбоља верзија себе, тј. да се трудиш да будеш онакав какав желиш, а да ли ће то други људи да примете, цене, похвале, штагод, је заиста мање важно. Драшко, vildes and Goku је реаговао/ла на ово 2 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 6 минута, Џуманџи рече Верујем, али то је импликација. Такође се подразумева, чим направимо дистинкцију (исправна) значи да постоји или опозит (неисправна, покварена (овде сам се мало играла речима ), или градација(исправнија). Овде се већ не слажем. Љубав је изнад таквих подела. uuu, jel smem ja da se ne složim mada ne pratim baš pažljivo... postoje jako malo ispravni ljudi za bilo koji odnos... a rekao bih i neispravni... ja se sa nekim ljudima ne bih hvatao pod ruku, neka kola ne bih igrao... jel smem da budem neskroman- nisu moj nivo... ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 3 минута, Џуманџи рече Твоје је да будеш најбоља верзија себе, тј. да се трудиш да будеш онакав какав желиш, а да ли ће то други људи да примете, цене, похвале, штагод, је заиста мање важно. stoprocentno tačno. ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 2 минута, Bojan Kostić Boki рече uuu, jel smem ja da se ne složim mada ne pratim baš pažljivo... postoje jako malo ispravni ljudi za bilo koji odnos... a rekao bih i neispravni... ja se sa nekim ljudima ne bih hvatao pod ruku, neka kola ne bih igrao... jel smem da budem neskroman- nisu moj nivo... Па, добро, постоје људи које и ја не желим ни да ухватим под руку, што кажеш, али на концу знам да је то само зато што немам смирења, ни љубави. Мислим, није то нешто што треба да прихватимо код себе. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 3 минута, Muramasa рече Ja tu dođem kao demon specijalizovan za raspaljivanje pohote kod devojaka, samo što imam tu nesreću da tako delujem samo na vernice i uglavnom njih privlačim, umesto neke koju ja hoću. Prvo prepodobna odavde, pa prepodobna kosovarka, pa subotarka, pa rusofilka... Bice bolje, ne sjekiraj se, moras jos dosta istrpljeti dok se ne pojavi neka po tvojoj mjeri, haha http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 минут, Џуманџи рече Па, добро, постоје људи које и ја не желим ни да ухватим под руку, што кажеш, али на концу знам да је то само зато што немам смирења, ни љубави. Мислим, није то нешто што треба да прихватимо код себе. imaš pravo... al kolko se može, toliko je dobro... ne mogu ja da vadim neke ljude iz wc šolje... nisam ni duhovnik ni psihijatar. ne mogu... probao sam ja par puta ali iskušenja su neizdrživa... treba biti prirodan, kakav si- takav si... nema tu nikakvog greha ako si pred nečim nemoćan... ideš dalje... drugi je podvig za tebe... Матусал је реаговао/ла на ово 1 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 7 минута, Muramasa рече Prvo prepodobna odavde, pa prepodobna kosovarka, pa subotarka, pa rusofilka... Црни Мурамаса, све горе од горег, уместо да иде на боље. Следећа ће бити нека Мормон-Амиш верзија. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука