Jump to content

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 8 часа, Војвода7 рече

Нема један витез, војвода, бритка сабља, нема он времена да само сједи на форуму и одговара, то раде килави мушкарци, мушкарци које жена издржава....

Al zato sve pomno čita i reaguje :smeh1:...i za to treba vremena.

Подели на овим сајтовима

On 12/22/2017 at 1:36, Војвода7 рече

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Suprug se rodio kao žena, supruga kao muškarac, čerka kao muško, a sin kao žensko. Danas su srećna četvoročlana transrodna porodica, koja živi u Kvin Kriku u Arizoni, a britanski "Dejli mejl" ih predstavlja kao "modernu porodicu".

Foto: News Capital / youtube

Svo četvoro tvrde da su rođeni u pogrešnom telu.

Danijel Harot ima 41 godinu i biološki je roditelj dvoje transrodne dece. Rođen je kao žena i većinu života proveo je kao dama. Venčao se sa muškarcem i rodio dvoje dece, ćerku Mejson i sina Džošuu. Ali, tvrdi kako se nikad nije osećao kao žena i da su mu oči otvorila njegova deca.

Naime, prošle godine je sin Džošua sa 12 godina odlučio da promeni pol. Tvrdi kako je već sa šest ili sedam godina znao da je transvestit. Taj put sledila je i njegova mlađa sestra Mejson, koja je odlučila da postane muškarac. Kada je njegov sin odlučio da postane devojčica, a ćerka dečak, i Danijel se upoznao sa pojmom "transrodni".

Muška odeća

Kako kaže, zahvaljujući njihovoj hrabrosti da se predstavljaju onako kako se osećaju, i on je odlučio da u javnost da izađe kao transrodna osoba.

- Kada sam video transvestite, shvatio sam da sam to ja i da je to moj život - ispričao je Harot za "Dejli mejl".

Foto: News Capital / youtube

Odmah je odsekao kosu i počeo da nosi mušku odeću, u kojoj se osećao mnogo sigurnije. Nekako u vreme kada je postao muško, Danijel je upoznao Širli Ostin, šesdesetjednogodišnju transrodnu ženu koja je volontirala u udruženju za podršku roditeljima mladih transosoba. Ona je pre bila udata, ali je u tom trenutku bila sama i mislila je da će tako i ostati, prenosi "Jutarnji".

Ali Džošua, Mejson i Harot postali su prijatelji s Ostin, a odnos Harota i Ostin počeo je da se razvija i danas svi žive zajedno.

- Konačno sam se oslobodila jer sam znala da sa njim mogu da budem ja i da on shvata ko sam - rekla je Ostin.

- Osećam se voljeno. Osećam ljubav prema tome ko sam, baš ovakav kakav jesam - rekao je Harot uz osmeh.

Eto sve je što je nenormalno, normalno je! moderna vremena...

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ronald рече

Njegovo misljenje da se vaspitanjem moze uticati na djecu da postanu homosexualci ,transsexualci itd., je nebuloza koja nema veze sa naukom.

Evo ja nisam ni malo zenskast a vise sam gledao zensku modu, sminku, frizure itd., nego vecina djevojaka.

Али јеси асексуалан, тако да си ти баш добар примјер онога о чему ја говорим

Подели на овим сајтовима

Što manje pažnje dajemo ovakvim glupostima manje će se o ovome pričati. Ljudi, gledajte da radite na sebi, da postanete bolji ljudi. Pustite ove bolesne Amerikance da rade u njihovoj državi šta žele, na kraju će nam svakako Bog svima suditi. Mislim, mali ljudi pričaju od drugim ljudima, a veliki ljudi pričaju o idejama. Veoma često vidim na ovom hrišćanskom forumu teme o homoseksualcima i ostalim tim organizacijama. Ljudi na ovom forumu treba da nauče nešto o hrišćanstvu, da postanu bolji ljudi, a ne da konstatno pričamo o ovim glupostima...

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Војвода7 рече

Али јеси асексуалан, тако да си ти баш добар примјер онога о чему ја говорим

Ali kako nisam homosexualac, na koji nacin postajes jedno a ne drugo, kako to, jer ti jedan isti nacina vaspitanja koristis za sva objasnjenja. Pazi ali ja sam se vise druzio sa muskarcima, dizao sam tegove od malena, igrao fudbal i basket  itd., dizao sam cucanj 200 kg sto bas nije uobicajeno za zenskaste tipove kakve ti opisujes. Zatim kako tvojim objasnjenjem u vezi vaspitanja da uklopis ragbiste i druge sportiste ili vojnike medju kojima ima gay populacije? Tvoja teza vaspitanje i kultura uticu na 1, 2, 3, 4 vrstu sexualne orjenstacije je suplja bez dokaza, ali da ti kazem i da ne postoje dokazi.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, WiseMan рече

Što manje pažnje dajemo ovakvim glupostima manje će se o ovome pričati. Ljudi, gledajte da radite na sebi, da postanete bolji ljudi. Pustite ove bolesne Amerikance da rade u njihovoj državi šta žele, na kraju će nam svakako Bog svima suditi. Mislim, mali ljudi pričaju od drugim ljudima, a veliki ljudi pričaju o idejama. Veoma često vidim na ovom hrišćanskom forumu teme o homoseksualcima i ostalim tim organizacijama. Ljudi na ovom forumu treba da nauče nešto o hrišćanstvu, da postanu bolji ljudi, a ne da konstatno pričamo o ovim glupostima...

Ti uvijek jednu te istu pricu pricas protiv USA koja nije tacna. Za ljude koji hoce da promjene pol Srbija ti je jedno od najboljih mjesta ako nisi znao u koju hrle ljudi iz drugih dijelova svijeta, pa i iz USA. 

Pa valjda i pored toga sto radimo na sebi mozemo i da komentarisemo odredjene teme kod nas i u svijetu, pa i na ovom forumu. Nikoga to ne ometa da na ovom forumu cita teme koje mu gode, a koje mu se ne svidjaju zaobidje. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ronald рече

Ali kako nisam homosexualac, na koji nacin postajes jedno a ne drugo, kako to, jer ti jedan isti nacina vaspitanja koristis za sva objasnjenja. Pazi ali ja sam se vise druzio sa muskarcima, dizao sam tegove od malena, igrao fudbal i basket  itd., dizao sam cucanj 200 kg sto bas nije uobicajeno za zenskaste tipove kakve ti opisujes. Zatim kako tvojim objasnjenjem u vezi vaspitanja da uklopis ragbiste i druge sportiste ili vojnike medju kojima ima gay populacije? Tvoja teza vaspitanje i kultura uticu na 1, 2, 3, 4 vrstu sexualne orjenstacije je suplja bez dokaza, ali da ti kazem i da ne postoje dokazi.

Возе се четири човјека у ауту, ауто јури 200 км на час, возач губи контролу и ударају у бетонски стуб, да ли ће сви имати исте повреде, наравно да неће, неко ће можда погинути, неко ће сломити руку, неко ногу, али ће сви вјероватно имати повреде, тако је исто и са породицом која погрешно вози. Тако исто и ти геј рагбисти, војници, и они су већином из поремећених породица, али нису женскасти, значи није сломио ногу, али је кичму....Био сам члан једног форума на коме се окупљају особе које имају осихичке проблеме, учланио сам се ради истраживања, сви форумаши имају поремећену породицу, а велики проценат њих има некакав облик сексуалног поремећеја, да ли је геј, да ли је асексуалан, бисексуалан, углавном већина их није ок.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Ti uvijek jednu te istu pricu pricas protiv USA

Si, iz USA nikad ništa nije izašlo dobro, ama baš ništa :D OSIM tehnologije. Njihova hrana i pića su nezdrava, većina njih su glupi, njihovi političari okupatori i pohlelpni, donose rat tamo gde je mir i što je najgore, uspeli su da ubede svet da je loše dobro i da je dobro loše :D 

пре 12 минута, Ronald рече

Pa valjda i pored toga sto radimo na sebi mozemo i da komentarisemo odredjene teme kod nas i u svijetu, pa i na ovom forumu. Nikoga to ne ometa da na ovom forumu cita teme koje mu gode, a koje mu se ne svidjaju zaobidje. 

Da, to je ok, Pouke su za svakog. Ja samo mislim da ne treba mnogo da obraćamo pažnju o tom "trendu" jer zaista sam video dosta tema o ovome na ovom forumu. Više o ovome nego o hrišćanstvu. 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...