Jump to content

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 35 минута, Natasa. рече

Zbog ovog sam za legalizaciju. Radi sama i niko je ne maltretira, ne tuče i ne otima novac. 

Je l ih ima puno?

Ко да броји толике женске, а истовремено да гледа...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

@Војвода7, шта се сад ти дуриш? Хоћеш да каменујемо дете зато што је женскасто? Шта да га протерамо из "царства" јер је неподобан? Кажи, хришћанине, како би се ти опходио према њему да је твоје дете, које ти је Бог поверио на чување. 

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Lady Godiva рече

@Војвода7, шта се сад ти дуриш? Хоћеш да каменујемо дете зато што је женскасто? Шта да га протерамо из "царства" јер је неподобан? Кажи, хришћанине, како би се ти опходио према њему да је твоје дете, које ти је Бог поверио на чување. 

A jeste iritantno kad ti lupi dislajk bez ikakvog odgovora :smeh1:. Samo ide po temama i cokće kao neka tetka :smeh1:. Al dobro, dat nam je da se smirujemo :smeh1:.

:slavaaa:Živ nam bio Vojvoda! :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

A jeste iritantno kad ti lupi dislajk bez ikakvog odgovora :smeh1:. Samo ide po temama i cokće kao neka tetka :smeh1:. Al dobro, dat nam je da se smirujemo :smeh1:.

Бар да ми каже шта му се не свиђа код мог коментара. Овако не могу да заспем.. још сам узнемирена и збуњена, само сузица што не крене. :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Бар да ми каже шта му се не свиђа код мог коментара. Овако не могу да заспем.. још сам узнемирена и збуњена, само сузица што не крене. :1319_womens:

Na odobravanju je, pa možda i dočekamo odgovor. Vojvodo, javi se, administracijo, reagujte :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Сви имамо интернет и тв, како мислиш да се не информишемо кад већ можемо?

Precizno sam opisala, ko zeli precizno da cita: "Kada bi svi gledali svoj zivot..."

*Inace mozemo i da se drogiramo svi pa se eto ne dogiramo svi.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Није проблем у дјетету него у родитељима, знам неколико примјера гдје су мусшкарци женскасти, а жене мушкарасте, сви су одрастали у породици као што си навела у примјеру, за једног мушкарца знам да је педер, он је ваздан висио код мајке у фризерском салону, ено га сав се изобличио, као и Дин, а кладим се да је ион одрастао у некој сличној породици... Не даје Бог такву дјецу, ми их сами стварамо....

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Natasa. рече

Na odobravanju je, pa možda i dočekamo odgovor. Vojvodo, javi se, administracijo, reagujte :smeh1:.

пре 46 минута, Lady Godiva рече

Ааа, нисам знала. 

Извини, Саша.

Нисам више на одобравању, колико сам згријешио ...нисам дуго ни био :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Војвода7 рече

Нисам више на одобравању, колико сам згријешио ...нисам дуго ни био :D

Ниси на одобравању и пушташ ме да толико чекам одговор?! Стварно немам речи... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Lady Godiva рече

Ниси на одобравању и пушташ ме да толико чекам одговор?! Стварно немам речи... :smeh1:

Нема један витез, војвода, бритка сабља, нема он времена да само сједи на форуму и одговара, то раде килави мушкарци, мушкарци које жена издржава....

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Natasa. рече

A meni bas drago kad mi lupaju dislajk, narocito on jer mu se vecina mojih komentara ne svidja. Mada ja nigdje nisam vidio da ih je kritikovao tako da ga ne smatram ozbiljnim sagovornikom na ovim ili nekim drugim slicnim temama.

Njegovo misljenje da se vaspitanjem moze uticati na djecu da postanu homosexualci ,transsexualci itd., je nebuloza koja nema veze sa naukom.

Evo ja nisam ni malo zenskast a vise sam gledao zensku modu, sminku, frizure itd., nego vecina djevojaka. Uvijek uocim kaakva je frizura nekoj djevojci, kako je osisana, vidim krajeve kose, kako se nasminkala, kako je izvukla liniju elajnerom, koliko vodi racuna o noktima, kako ih je nalakirala, zasto se obukla kako se obukla itd. mnogo stvari.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...