Jump to content

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

1 hour ago, Svetlana Pecin-Saraguda рече

А проблем им се не решава тако, него треба наћи како су уопште дошли до тог ступња.

''Захваљујући'' феминизму.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

''Захваљујући'' феминизму.

Kakve veze sad ima feminizam?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Ће ти кажем ја. Ми жене смо криве што не одгајамо како треба децу него хоћемо да радимо и изван куће. :smeh2:

Da, očevi ne postoje više.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Natasa. рече

Jeste, ali barem lepo izgleda. Ovo em "naopako" em ružno, duplo golo 0703_read.

Кад смо шетали улицом црвених фењера, куму очи испале кад је видео једну од “риба” у плавом излогу. Буквално одлепио. Шлогиро се кад сам му реко шта значи плаво светло. Ал буквално не можеш да видиш разлику ако не знаш, изгледа боље од 95% правих жена. :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Све је то за психијатрију. Али, не за ову скорију која им попушта, као фол то није за лечење мозга него је за лечење погрешно им датог тела па ајде да га мењају, него старије психијатрије која је јасан став имала у томе да их је потребно лечити у глави. 0703_read

Тако је не ову скорију која им попушта, него ону праву некадашњу која је лечила људе електрошоковима, лоботомијама, хемијски индукованим нападима и свим осталим бруталним и понижавајућим методама. Зна се како се лечи родна дисфорија!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Ће ти кажем ја. Ми жене смо криве што не одгајамо како треба децу него хоћемо да радимо и изван куће. :smeh2:

Istina!
Da se ja pitam, ne bi ga meni žena izlazila iz kuće, no nek sjedi tu gdje je i da joj je lijepo. Još i da radi i šeta...pa će tražiti i glavom svojom da misli. Samo kuća djeca, i neka radi to za šta je programirana...nego, interesuje me sada, koga ćemo kriviti ako to sve ispoštuje i desi se kakav error? Imamo li i za to načina ženu da optužimo?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Тако је не ову скорију која им попушта, него ону праву некадашњу која је лечила људе електрошоковима, лоботомијама, хемијски индукованим нападима и свим осталим бруталним и понижавајућим методама. Зна се како се лечи родна дисфорија!

Пре сто и кусур година су жене “лечили” од “хистерије” тако што их је лекар психијатар доводио до оргазма. И то да се врати!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Пре сто и кусур година су жене “лечили” од “хистерије” тако што их је лекар психијатар доводио до оргазма. И то да се врати!

Sve promijenismo i pokvarismo, i to na našu štetu... aoh :( 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Kakve veze sad ima feminizam?

пре 48 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече

Нема мушка, нема женска, људи су збуњени, не знају шта су. Дијете које одрасте у здравој породици, гдје је мушкарац мушкарац, а жена жена, то дијете ће знати шта је и сигурно неће доћи на идеју да си одреже полни орган. Што феминизам више ''напредује'' св ће више бити ових болесника...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Дiјете које одрасте у здравој породици, гдје је мушкарац мушкарац, а жена жена, то дијете ће знати шта је и сигурно неће доћи на идеју да си одреже полни орган. Што феминизам више ''напредује'' св ће више бити ових болесника...

Nisi informisan. Ne reže se polni organ :blush:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Нема мушка, нема женска, људи су збуњени, не знају шта су. Дијете које одрасте у здравој породици, гдје је мушкарац мушкарац, а жена жена, то дијете ће знати шта је и сигурно неће доћи на идеју да си одреже полни орган. Што феминизам више ''напредује'' св ће више бити ових болесника...

Ajde se ti blago meni oženi, pa pametuj sta ne valja...ali se to neće desiti, jer nećeš imati vremena i boleće te uvo:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Juanito рече

Кад смо шетали улицом црвених фењера, куму очи испале кад је видео једну од “риба” у плавом излогу. Буквално одлепио. Шлогиро се кад сам му реко шта значи плаво светло. Ал буквално не можеш да видиш разлику ако не знаш, изгледа боље од 95% правих жена. :smeh1:

Pa to ti kažem, oba Điđi izgleda bolje nego što ću ja ikad :smeh1:. I šta se operišu ako će da bude ružno :smeh1:.

Je l šetaju žene tom ulicom, onako, turistički? I može li žena unajmiti damu za određenu cenu?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Je l šetaju žene tom ulicom, onako, turistički? I može li žena unajmiti damu za određenu cenu?

На прво питање је одговор “наравно”. На друго не знам, морам да питам жену да ми унајми једну, па ћу ти рећи. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...