Ronald Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 Gledao sam neke njegove slike sa takmicenja koje su dosta realnije od ove na prethodnoj strani, i moguce je takav izgled postici I bez steroida jer nije to neka definicija a ni obimi. Ako neko nadje njegov jelovnik ili objasnjenje kako uklapa post u sve to, volio bih da postavi ovde. Ima vegana I vegeterijanaca koji su postigli zavidan izgled ali ipak je to mnogo hrane i jos je daleko skuplje od mesa. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 Цитат конкурс красоты среди клириков = konkurs za najlepseg klirika Цитат Руски свештеник бодибилдер ... Prsli i ovi Rusi ko lajsna... ovo im je jos ludje i nenormalnije od onih "pravoslavnih" manjekenjki... Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 4 часа, Сања Т. рече Мени смешно Него... Где су овде мушки Ih pa nije on katolički svećenik... ovo je bre pravoslavac,suva ortodoksija....samo žene.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 19 часа, Paradoksologija рече Kad zamirišu jorgovani.. Trifke, Зосима, ana čarnojević and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 Čudi me da se Paradoksalna kao zakleti borac za dekonstruisanje socijalnih kontrukata i sexualane objektivizacije bavi ovakvim slučajevima... ili je objektivizacicija loša samo kad su u pitanju žene a kad su muškarci u pitanju onda može... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 I sećam se da kada je blaženonestali Cloudking postavio svoju sliku koja je mala maca za sliku ovog popa bivala je odmah uklonjena kao neprimerena ,sad možda je ova zbog krsta na grudima bogougodna .... Лидија Миленковић, Trifke, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 7 минута, Кратос рече I sećam se da kada je blaženonestali Cloudking postavio svoju sliku koja je mala maca za sliku ovog popa bivala je odmah uklonjena kao neprimerena ,sad možda je ova zbog krsta na grudima bogougodna .... Правилник је јасан. Можемо постављати фоткице мушкраца у спидо гаћицама. Жене у топлесу су зато харам. Живела дискриминација. Trifke, Кратос and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 19 минута, Кратос рече I sećam se da kada je blaženonestali Cloudking postavio svoju sliku koja je mala maca za sliku ovog popa bivala je odmah uklonjena kao neprimerena ,sad možda je ova zbog krsta na grudima bogougodna .... Извајана атеистичка тела шире саблазан и нису дозвољена на форуму. Сестре форумске могу уздисати само за телима угодника Божијих. Sanja Т., Paradoksologija, Broken and 10 осталих је реаговао/ла на ово 1 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 7 минута, Lady Godiva рече Правилник је јасан. Можемо постављати фоткице мушкраца у спидо гаћицама. Жене у топлесу су зато харам. Живела дискриминација. Pravda za pravoslavni toples i muško-žensku ravnopravnost u njemu Trifke је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 4 минута, Juanito рече Сестре форумске могу уздисати само за телима угодника Божијих. A braća forumska? Ima li neki pandan? Možda neka top model popadija? Sanja Т. and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 1 минут, Goku рече A braća forumska? Ima li neki pandan? Možda neka top model popadija? Прво пошаљи приватну поруку да комисија то детаљно испита. Trifke and Ромејац је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 Pa ja ne znam ni jednu, nadao sam se da će moderacija nešto iskopati pa postaviti temu i za nas Inače, ja vam mogu poslati samo svoje slike ali: a) ne mislim da sam dovoljno bogougodan b) ne znam ko bi (normalan) uopšte htio da vidi moje toples slike Trifke је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 пре 4 минута, Goku рече A braća forumska? Ima li neki pandan? Možda neka top model popadija? Za braću mora vako nešto da bidne... Goku, Жика and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 To, Kratose!!! Na žalost, post će ti biti obrisan, ali sam ga na vrijeme skrinšotovao Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2017 Управо сада, Goku рече To, Kratose!!! Na žalost, post će ti biti obrisan, ali sam ga na vrijeme skrinšotovao Što da bude obrisan?Pa sve je po ps,ima i maramče,krst ovaj pop go ko pištolj...aj ova u majci na bretele i mož se uzme kao ok al u spido gaćama ....mada opet....ima krst oko vrata,tu je i brada....ipak je ok... Goku је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука