Jump to content

Изречена првостепена пресуда: Ратку Младићу казна доживотног затвора

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

Још једна фарса о опсади Сарајева,па на брду изнад Сарајева су биле сарајлије,са грбавице претежно,наравно српке националности,хтели су свој град да врате...о меркалама и сличним "злочинима" србо-четничке војске,је већ све речено...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Natasa. рече

To ih civilizacijski vraća 100 godina unazad bez nade da krenu napred.

Што их нажалост није спречило да званично испуне све критеријуме за пријем у чланство у ЕУ, укључујући и оне који се тиче људских и мањинских права... :/

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Pa je l to normalno veličati krvnike samo zato što su tvoji? To ih civilizacijski vraća 100 godina unazad bez nade da krenu napred.

Није ствар у величању, баш ме брига шта ће они да раде, него је ствар у нашој вечитој наивности и глупости и очекивању правде, ако се и не поносимо Младићем, не морамо да га блатимо, јер таквим понашањем само дајемо легитимитет Хашком суду и свим његовим пресудама.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Срђан Шијакињић рече

Нећемо ваљда игнорисати и разне логоре и Сребреницу итд

Никако игнорисати, сваку лаж, измишљотину,  треба осудити...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Војвода7 рече

Никако игнорисати, сваку лаж, измишљотину,  треба осудити...

Нека је и 50% посто лаж, нека је и већина лаж, али не можеш негирати да је било страшних злочина са наше стране... Могу бројке да се увеличају донекле, може понешто да се и намонтира попут Маркала вероватно, али не могу да се измисле баш толики лешеви, толики сведоци, толике слике, видео снимци... Ако игноришемо тако очигледне ствари само дискредитујемо своју позицију.

По мом мишљењу, најодрживији је став да је рат у бившој Југославији по карактеру у свим републикама био грађански рат у коме су све три стране чиниле страшне злочине и у којем су сви криви. Кад се то призна, треба одвојити и као посебну тему обрађивати питање узрока рата и оправданости позиција сваког народа.

Ту мислим такође да је у суштини легитимна жеља била и муслимана и Хрвата за отцепљењем, али да су то покушали на нелегалан и насилан начин. Такође, сасвим легитимна је била жеља Срба да сачувају Југославију или да се уједине у једну државу које би обухватила све територије на којима живе. То су, по мени, легитимне историјске тежње свих народа. И ту су сви криви, или невини како се већ узме.

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Милан Ракић рече

Npr. one u Sarajevu za nepune tri godine opsade. 

I za te tri godine opsade na kraju u Sarajevu je ostalo koliko Srba a koliko ih je živelo do 1992?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Prozivanja ljudi, učesnika u diskusiji, zbog drugačijeg mišljenja i stava o Mladiću, neće biti tolerisana, te ako se nastavi u tom smeru, tema ide pod ključ!

Подели на овим сајтовима

.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

I za te tri godine opsade na kraju u Sarajevu je ostalo koliko Srba a koliko ih je živelo do 1992?

Ostalo ih je dovoljno da npr. pravoslavna crkva na Čaršiji sve nedelje i prazike služi Liturgiju i ima i vernika i pevnice i hora... Da nažalost, Srbi su u najvećoj meri napustili Sarajevo, ali ih je i ostalo...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Juanitu se može, admin je. Ma stvarno ne mogu da verujem da ovo radite!!!

Склоњена је и његова порука, не настављајте се.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Ostalo ih je dovoljno da npr. pravoslavna crkva na Čaršiji sve nedelje i prazike služi Liturgiju i ima i vernika i pevnice i hora... Da nažalost, Srbi su u najvećoj meri napustili Sarajevo, ali ih je i ostalo...

Koliko ih je samo napustilo Sarajevo zbog opsade i granatiranja!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Koliko ih je samo napustilo Sarajevo zbog opsade i granatiranja!

Misliš na srpsko granatiranje merkala koje je dokazano u Hagu i zbog kojeg su nam uveli sankcije...ups...ustvari dokazali što su Srbi oduvek i tvrdili da su gađani sa muslimanskih položaja oko Sarajeva i da general i Srbi blage veze nemaju sa tim dok su svi ovde serendali da smo teoretičari zavere...al nema veze ...Ratko je za sve kriv,najgori čovek u istoriji čovečanstva surovi Srbi ubijali nedužne muslimanske civile koji onako usput vole malko da seku i šutiraju srpske glave....more....isključujem se,neće se nerviram ću da razbijem monitor...odo u q....pozz svima na temi...cheking out....:mahmah:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...