Jump to content

Изречена првостепена пресуда: Ратку Младићу казна доживотног затвора

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

Управо сада, Bokisd рече

Kako se kaze, da nije bilo Karadjordja ne bi bilo ni Milosa, ne bi bilo ni majora Gavrilovica i majora Tepica i tako u krug. Ne bi bilo ni generala Mladica kao vojnog komadanta nase vojske u BiH koja je hrabro ratovala protiv mudjahedina i te' satanske i covekomrziteljske filosofije koja je narocito mrzela srpski narod u Bosni. Trebalo je junacki i casno postojati i biti na tom mestu u tom trenutku. 

Нико не спори Карађорђа и рекох већ да је по мени срамно да се Милошевић пореди са њим. Али нико не спори Карађорђа, само каже не може се држава стећи само на Карађорђев начин, већ и на Милошев. Не само јунаштва и храбрости, треба нам и мало мудрости и памети, а поготово данас кад смо у веома тешком стању. И Милош и Карађорђе су део наше традиције.

Са друге стране, Милошевић није део српске традиције. Милошевић је део оне традиције која је код нас дошла на совјетским тенковима 1944. а која је по Србе била крајње погубна у сваком смислу.

Толико од мене за вечерас, поздрав свима и свако добро.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Samo jedna stvar te hebe Pravoslavni Srbine Miloševića nema već 17. godina a politika tih ološa se nije promenila ni za mm....uz svo dodvoravanje i ponižavanje.....tako da moram da ti kažem da blago ečeno lupaš ko lonče niz stepenice...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Кратос рече

Pravoslavni Srbine ti bi i majora Gavrilovića krivio što je branio Bg.....po tvojim kriterijumima on bi bio osporavan heroj.....Milošević nije pobegao,bio je tu i stradao je mučenički u Hagu od belosvetskog ološa i smrada i ja kao Srbin iako ga nisam voleo dok je bio na vlasti pre bi se ubio nego da ga pljujem za njih je bio ČOVEK.....LJUDINA....pišam na ametriku i na njihovu demonkratiju i na sav taj licemerni ološ MARŠ bre u TRI PM....

Милошевић је био највећи душманин српског народа у његовој историји и стопроцентни лудак. То да је он био некаква људина је удбашка бајка продата вама клинцима који га слабо памтите или уопште не памтите. Нама мало старијима не могу да је продају, а још мало старијима тек не могу. А тек што не могу професионалним војницима да је продају...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Samo jedna stvar te hebe Pravoslavni Srbine Miloševića nema već 17. godina a politika tih ološa se nije promenila ni za mm....uz svo dodvoravanje i ponižavanje.....tako da moram da ti kažem da blago ečeno lupaš ko lonče niz stepenice...

Демократе нису ништа урадиле да извуку из свог додворавања нешто за корист Срба. У томе је разлика. Не треба се додворавати само, треба извући корист за Србе. А они то нису ни знали, а нису ни хтели, само су хтели да сачувају власт, исто ко и Милошевић. Ту је проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Милошевић је био највећи душманин српског народа у његовој историји и стопроцентни лудак. То да је он био некаква људина је удбашка бајка продата вама клинцима који га слабо памтите или уопште не памтите. Нама мало старијима не могу да је продају, а још мало старијима тек не могу. А тек што не могу професионалним војницима да је продају...

:))Ja sam odrastao uz i bio protiv njega....teli i iz srednje da me izbace .....misleći da je baš u njemu problem...ali daće Bog kada prođu ferije videćete i vi zanesenjaci ....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

:))Ja sam odrastao uz i bio protiv njega....teli i iz srednje da me izbace .....misleći da je baš u njemu problem...ali daće Bog kada prođu ferije videćete i vi zanesenjaci ....

Ти си онда тридесетогодишњак?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

И још таквог пореди са Светим кнезом Лазарем и мајором Гавриловићем. Брука.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Православни Србин рече

Демократе нису ништа урадиле да извуку из свог додворавања нешто за корист Срба. У томе је разлика. Не треба се додворавати само, треба извући корист за Србе. А они то нису ни знали, а нису ни хтели. Ту је проблем.

Zapadu ne treba jaka Srbija.Zapiši to i zabeleži jer jaka Srbija bi odjebala svakoga i sa Istoka i sa Zapada i vodila svoju politiku.Sve ostale balkanske nacije su poltronske sada se i nama prodaje ta priča kao mnogo dobra jer nas vodi u jevropu.....a tamo smo oduvek i bili gle ironije.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ти си онда тридесетогодишњак?

12:smeha:Delimično možda :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Православни Србин рече

То је већ светогрђе. Милошевић је био тешки комуниста. Баш као и овај осуђени несрећни генерал...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Нико не спори Карађорђа и рекох већ да је по мени срамно да се Милошевић пореди са њим. Али нико не спори Карађорђа, само каже не може се држава стећи само на Карађорђев начин, већ и на Милошев. Не само јунаштва и храбрости, треба нам и мало мудрости и памети, а поготово данас кад смо у веома тешком стању. И Милош и Карађорђе су део наше традиције.

Са друге стране, Милошевић није део српске традиције. Милошевић је део оне традиције која је код нас дошла на совјетским тенковима 1944. а која је по Србе била крајње погубна у сваком смислу.

Толико од мене за вечерас, поздрав свима и свако добро.

Ali, i Staljin koji je veliki zlocinac slavi se u Rusiji i postuje kao veliki vodja u  Velikom Ratu koji je doprineo pobedi velike Rusije ? Veliki rat se slavi kao pobeda Rusije u Ratu za spas i odbranu ( Rusije ) u kojoj je ucestvovao i Staljin i komunisticka Crvena Armija. To je deo tradicije kao deo velikih istorijskih pobeda za Otadjbinu.

Svaki covek ima svoju pozitivnu ili negativnu ulogu u odredjenom trenutku istorije covecanstva. Tako i ovaj nas Milosevic. Ja sam ziveo u tom dobu i znam koliko je bilko tesko upravaljati i voditi  Srbiju..... u tim vremenima, kada su svi bili protiv nas bez obzira sta cinili i radili,....jednostavno, mogao si da dubis na glavi, nista Zapadu nije valjalo. Radili su bukvalno sta su hteli.

Mnogo tesko vreme.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Bruka je što si ti tolko slep da ne vidiš da Milošević nema aposlutno nikkave veze sa njihovom bolesnom politikom,17 godina te bije u glavu al ti i dalje živiš u nekkavok matriksu....alo opasulji se...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

То је већ светогрђе. Милошевић је био тешки комуниста. Баш као и овај осуђени несрећни генерал...

To je tačno al je bio Srbin i predsednik naše zemlje i zato ću uvek da ga poštujem i da ga branim od svih besmislenih napada kao i ,,nesrećnog,, generala...a nesrećan je valjda jer se suprostavio planu NWO i reko im da su ološi....svi su vam bolji samo na svoje pljujete...bruke .... 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Православни Србин рече

Али да сачувају народ и извуку корист за државу.

Sve je to tačno samo mi pokaži ovaj boldovani deo.Koju korist mi izvukosmo za zadnjih 17 godina,Milošević nesretni izvuče bar RS i 1244 pod svim mogućim i nemogućim pritiscima?Šta su izvukli ove demonkrate?Šengen?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...