Jump to content

Мама <> Супруга

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Ana Bjelan рече

ono u fazonu to isto peva njegov otac njegovoj majci :D mada lepo zvuci

Upravo tako, i tu nema ništa čudno. Zaslužila je majka toliko, i to je njeno pravo...neka je bar dijete opjeva.
...mada, isto bih se ja obradovala da se i ocu napiše par riječi zahvalnosti, ne možemo reći da nisu i oni to zaslužili.
Elem...žene, nemojte da zamjerate muževima što vas u zvijezde ne kuju... djeca će vaša uraditi to.

Подели на овим сајтовима

@Juanito можда су плакале зато што су се осетиле као кипови типови :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, goranger рече

Sve na nivou turskih serija. Kao i većina narodnozabavnih tekstova.

Меланхоличне ноте које ничу из мешавине сахарског песка и сарајевске магле, бациће Едипа у незаборавни севдах.

Постаћу сомалијер за "поезију" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Juanito рече

Популарно међу мушкарцима, велиш? Пре неколико година бејах на Чолином концерту у Арени. Један од упечатљивијих момената је био када су десетине хиљада жена певале с њим ову песму плачући.

Не бре да је Здравко популаран међу мушкарцима, него поређење..joooj

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Лепо заоажање и дивно разумевање. Ипак, да није овога: Ti nikad neces biti kao moja mati...

и ја бих поздравила песму. Међутим, ипак је величина мајке овде приказана кроз поређење са женом ( девојком....) ...не знам, можда и ћерком ;) ( ово је шала) 

Sanja, ne može niko biti mjerljiv sa majkom. Niko nas nije zadužio toliko...ona je jedna. Žena čovjeku može roditi, može mu dom napuniti i pozlatiti, ali može ih i deset promijeniti. To je činjenica, i surova istina.

Dobru majku niko, ali niko zamijeniti ne može. Nije milija košulja od potkošulje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Sanja, ne može niko biti mjerljiv sa majkom.

и не треба да буде мерљив, болесно је поредити мајку и жену, као и мајчин однос према оцу и мачин однос према сину, то нису исте релације и неупоредиве су. 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

и не треба да буде мерљив, болесно је поредити мајку и жену, као и мајчин однос према оцу и мачин однос према сину, то нису исте релације и неупоредиве су. 

То је поента!

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Juanito рече

Популарно међу мушкарцима, велиш? Пре неколико година бејах на Чолином концерту у Арени. Један од упечатљивијих момената је био када су десетине хиљада жена певале с њим ову песму плачући.

Ма кад се Чола појави мазохизам постаје мајски цвет :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Агница рече

кад супруга прихвати да је мама боља од ње биће јој лакше :)

Послато са ST23i уз помоћ Тапатока

Ne vidim poentu u upoređivanju mame i supruge.
Mati se neće odreći djeteta, ne znam koliko jada da je nađe, nego će potegnuti i muku i bruku svog čeda.
E da vidim ženu koja će učiniti za svog supruga isto....trpi svaka do jedne ure, a kad se mjera pređe, svaka će svoj put i spas izabrati. Ne trpi niko nikoga kao majka svoje dijete, i od svog djeteta.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

Tako da je sam tekst odraz Merlinove povrijedjenosti i nezrelosti. A Cola nikad nije ni shvatio tekst, hahaha:D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Сања Т. рече

Не бре да је Здравко популаран међу мушкарцима, него поређење..joooj

Па о поређењу и причам. Гарантујем ти да више жена у Србији него мушкараца нагиње на ту страну. Мушкарци су лењи. Дај им ручак, пиво и секс и то је то. Нема ту много философије. Жене (и то јако младе) у Србији су екстремно у сржи патријархалне, до те мере да им смета кад мушкарац кува.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Па о поређењу и причам. Гарантујем ти да више жена у Србији него мушкараца нагиње на ту страну. Мушкарци су лењи. Дај им ручак, пиво и секс и то је то. Нема ту много философије. Жене (и то јако младе) у Србији су екстремно у сржи патријархалне, до те мере да им смета кад мушкарац кува.

Само једно пиво?  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...