Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, Ведран* рече

:))

А да је томе био назочан стрефила би га (мишја :)))) срчка! 12:smeha:

Најбоље обожавам да артемитима поставим како служим у св. Мк Ефеског а они не могу тамо ни да присмрде!

5esthMG.jpg 

UH8WOXy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 10 часа, Isusovo magare рече

Vidiš uvijek mi je bilo čudno kako to kad se nekakav "malo veći" svećenik pomoli kao da njegova molitva odmah pomogne a mi obični ljudi se moramo puno duže moliti da bi se mrvicu nesto pokrenulo...pitam se jeli moguće da sad Bog recimo "brže"usliša molitvu o.Zorana nego moju,magareću?!!ne_shvata

Ти си осуђена на Ведранове молитве.:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ведран* рече

Магаре, то да ли ће пре твоју или попову, зависи. Зависи од ваге. Кад метнемо тебе и попа на кантар, ко превагне тога се молитве и услишају. А сад ђе наћи тај кантар да видимо ко је "већи" то ти је мука велика. 

А ја мислим да га је Бог сакрио, оћу рећи кантар, па га држи, а онај који Бога "види" види и кантар у Божијим рукама. А онај који га види има бољу опрему, зато и види, па кад скочи на кантар тај кантар све са опремом, тај превагне онога који не види и неопремљен је. Дакле, онај који види што и Бог види, тај превагне. 

А сад ви ово узмите, алегоријски да протумачите и све ће вам се касти. 12:smeha:

Vedrane ima li kiše?

Nego kad staviš konja i magare na vagu naravno da je TEŽI konj..:0414_feel:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Vedrane ima li kiše?

Nego kad staviš konja i magare na vagu naravno da je TEŽI konj..:0414_feel:

Mislis kada usporedis magare i kengura? Ipak konj je plemenita zivotinja tako da poredjenje izvesne persone sa njime ne ide. :))):0205_whistling::cheesy3:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Ти си осуђена на Ведранове молитве.:)) 

Jest lik naporan nedaj ga Bože nikome..Najgori su mi takvi,za koje ne znaš jesu li oni tvoja pokora ili Božji dar?!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Vedrane ima li kiše?

Ова сцена пре два дана наговести крај...

20180205_053326.thumb.jpg.07bbab6d373c8d3168ebee9266ef79b5.jpg

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

5esthMG.jpg 

:)) А понос овај на лицу шта им то тек ради?

Ваљало би да неко плати Аву да уради ону икону што је Артемије у своје време наручио, бранитељи православља, или тако некако је назваше. Па да позира поред ње, за форум и интернете. :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

nikada mi neće biti jasno šta ljudi imaju protiv kiše? 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

nikada mi neće biti jasno šta ljudi imaju protiv kiše? 

apsolutno se slazem

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Снежана рече

pa ne usliši mu baš svaku molitvu, meni je okretao epitrahilj, al ne da Bog na mene ?

Не знам да ли сам писао за једног чувеног Бг попа (Гвозден) где сам служио као ђакон... 

Крене он да крштава неке цигане, они пред крај запијучу како немају паре; он узме и окрене епитрахиљ наопако и каже: Сад ћу да вас раскрстим! - Не, оче, све ће платимо

Покојнике је кадио без да ужди брикет и стави тамјан. Кад се неко побуни, он пита: Је ли покојник пушио? - Јесте. - Е, надимио се на овом свету довољно! - Није. - Кад није кадио на овом свету не треба ни тамо!

Крстио дете једном аутомеханичару. Овај треба да плати, а поп му каже: Ма дај као кад некоме ставиш блатобран... - Е, оче, ја то радим џабе!   12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kopitar рече

Nešto za Vedrana , jer obožava kišu..

:)) Ово сам певао са једном својом другарицом у основној школи, кад смо покисли, када смо практично једино и разумели само ове речи "singing in the rain"

12:smeha:

Иначе, нећете веровати, ја сам кишу неизмерно волео. Лудачки. Али нешто ми се преломило :D

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Иначе, нећете веровати, ја сам кишу неизмерно волео. Лудачки. Али нешто ми се преломило :D

šteta, neka luudila ne trba lečiti :(

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

šteta, neka luudila ne trba lečiti :(

Е! али морам да вам кажем. Олује јако волим. То су код мене честе појаве. Летње поподневне олује, са грмљавином, севањем, ветром и пљуском. То ме просто оживи и зарадује ми душу... :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...