dragisa Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Blistaj se, blistaj, novi Jerusalime, jer slava Gospodnja tebe obasja. Likuj sada i veseli se, Sione, a Ti se raduj, Bogorodice Čista, zbog vaskrsenja Sina Tvoga. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 1 hour ago, dragisa рече znači nemate odgovor oko "preplitanja" a ujedno i "kontinuiteta" Немамо. То је немогутја мисија 7. део. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 8 минута, Paradoksologija рече Poenta je od početka bila ono u Postanju, rađanje u mukama i hleb u znoju lica svog. Mnogi od nas hrišćana (ne svi) ne vide to kao nešto što Gospod želi za ljude. Ма ја сам упао у део где се отприлике усељавање Бога у људе поредило са ”раздевичавањем” и где си ти одговорила да то, за разлику од ”раздевичавања”, није насилно и да је само мушкарац могао тако нешто да напише. Да си остала на теми теологије, вероватно бих само остао радознали читалац, ал шта ћу кад ме тригерују антипатријархатски логички неодрживи псеудо аргументи. Авину и Лазареву сексолошку теологију готивим, ал феминистичке исправке исте мало мање... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, Zoran Đurović рече Немамо. То је немогутја мисија 7. део. a što onda forsirate koncept za koji tvrdite da objašnjava nešto a sami tvrdite da vam nije jasan kako funkcioniše zašto se uvode a-dimenzije i a-temporalije kada evo npr Sv. Simeon sve lepo objašnjava i podvlači On je Čovek kao i svaki drugi (pored toga što Je Bog) nema potrebe za izmišljanjem SF teorija Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 1 минут, Juanito рече Ма ја сам упао у део где се отприлике усељавање Бога у људе поредило са ”раздевичавањем” и где си ти одговорила да то, за разлику од ”раздевичавања”, није насилно и да је само мушкарац могао тако нешто да напише. Да си остала на теми теологије, вероватно бих само остао радознали читалац, ал шта ћу кад ме тригерују антипатријархатски логички неодрживи псеудо аргументи. Авину сексолошку теологију готивим, ал феминистичке исправке исте мало мање... Наводио сам негде Гр Богослова, не знам да ли си испратио, где објашњава зашто је по Постању жена потчињена мужу: То је зато, одговара он, што је мушкарац писао Библију! Juanito, Жика, ikrasil and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, dragisa рече a što onda forsirate koncept za koji tvrdite da objašnjava nešto a sami tvrdite da vam nije jasan kako funkcioniše zašto se uvode a-dimenzije i a-temporalije kada evo npr Sv. Simeon sve lepo objašnjava i podvlači On je Čovek kao i svaki drugi (pored toga što Je Bog) nema potrebe za izmišljanjem SF teorija Не знам ко те је слагао да си интелигентан дечко?... Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Не знам ко те је слагао да си интелигентан дечко?... ti prekjuče: On 21.6.2019. at 21:27, Zoran Đurović рече Изгледа да се не бавиш алатом чим овако мудро збориш! Морам да се шалим са тобом, али имаш заиста изванредних момената. Жика је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Наводио сам негде Гр Богослова, не знам да ли си испратио, где објашњава зашто је по Постању жена потчињена мужу: То је зато, одговара он, што је мушкарац писао Библију! Ма ту се апсолутно слажем. Ја сам за равноправност мушкараца и жена, а не за потчињеност. Нису ми блиски традиционалистички погледи на однос мушкарца и жене који обично жену виде као ниже биће и додељују јој неке ригидне улоге игноришући или чак негирајући њене индивудалне потребе. Него само никако не могу да разумем феминистичку дефиницију насилности... Zoran Đurović and Жика је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, dragisa рече ti prekjuče: Знам шта сам ти рекао, али си изгледа узео да се играш алатком на благдан. Ствар је објашњења колико ми је могуће, ако не можеш да укапираш, није мој проблем. Ни ја не знам интеграле, али моја жена зна. И није кривица у интегралима, него у мени. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 1 минут, Juanito рече Ма ту се апсолутно слажем. Ја сам за равноправност мушкараца и жена, а не за потчињеност. Нису ми блиски традиционалистички погледи на однос мушкарца и жене који обично жену виде као ниже биће и додељују јој неке ригидне улоге игноришући или чак негирајући њене индивудалне потребе. Него само никако не могу да разумем феминистичку дефиницију насилности... Mislim da si mi opet, po ko zna koji put, učitao nešto su čim veze nemam. Porođaj je nasilna pojava, a beba ništa nije kriva za to. Tigar koji preživljava ili uragan koji prosto biva su silovite pojave, opet bez ičije odgovornosti. Čitati Vilijama Blejka za još više pitanja a nijedan lak odgovor, recimo. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 2 минута, Paradoksologija рече Mislim da si mi opet, po ko zna koji put, učitao nešto su čim veze nemam. Porođaj je nasilna pojava, a beba ništa nije kriva za to. Tigar koji preživljava ili uragan koji prosto biva su silovite pojave, opet bez ičije odgovornosti. Čitati Vilijama Blejka za još više pitanja a nijedan lak odgovor, recimo. Da li si gledala Dead Man? https://www.imdb.com/title/tt0112817/ Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 2 минута, Paradoksologija рече Porođaj je nasilna pojava, a beba ništa nije kriva za to. Сори на упаду.... Чек, чек, зар жена није крива за болан порођај . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 минута, Paradoksologija рече Mislim da si mi opet, po ko zna koji put, učitao nešto su čim veze nemam. Porođaj je nasilna pojava, a beba ništa nije kriva za to. Tigar koji preživljava ili uragan koji prosto biva su silovite pojave, opet bez ičije odgovornosti. Čitati Vilijama Blejka za još više pitanja a nijedan lak odgovor, recimo. Сада разумем шта си хтела да кажеш. Мада има крваво место у Блејка, да парафразирам, пошто сам излапео: Боже, кад си такав фрајер, и све добро створио, сиђи мало овамо... Да види из близа како је то. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Сада разумем шта си хтела да кажеш. Мада има крваво место у Блејка, да парафразирам, пошто сам излапео: Боже, кад си такав фрајер, и све добро створио, сиђи мало овамо... Да види из близа како је то. A sišao je Жика, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Paradoksologija рече A sišao je Па јесте, а овај се прави луд. Paradoksologija, Жика and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука