Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, dragisa рече jasno i glasno Ti si mi sad yanimljiviji od ovog rugača boksida, on je samo delić materije I nije otrovan za nas pravoslavne. Da te pitam je li Isus rodjen od Marije Djeve primio na sebe Božansku prirodu ili je rođen takav pre svih vekova? Ako je primio onda se izvinjavam I reci gde ti je crkva I kakve su vam predstave ovih dana. Ведран*, Trifke, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Питам те ко је рођен. Одговори ми. Znaš kad će ti taj reći da je Marija rodila Boga, nikada. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече Питам те ко је рођен. Одговори ми. imaš tri moja pitanja na čekanju, izvoli, pa idemo dalje. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Znaš kad će ti taj reći da je Marija rodila Boga, nikada. ја хоћу само да ми одговори на оно питање. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 дакле неће! Trifke, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da te pitam je li Isus rodjen od Marije Djeve primio na sebe Božansku prirodu ili je rođen takav pre svih vekova? Pa, kako je rodjen pre svih vekova ? Kako ? Kojim rodjenjem ? Od Koga ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, dragisa рече imaš tri moja pitanja na čekanju, izvoli, pa idemo dalje. Нема неодговорених питања. А аргумент ти је прозиран. Није ти као сметало да се нагомилају чак "три питања" неодговорена, а сад када ти се постави једно на које не желиш да одговориш онда ти та сва три напрасно засметају. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 kao što rekoh da nemate niti jedno delo otaca koje podržava ovu teoriju, kada vam se postavi pitanje onda navalite sa pitanjima, ja odgovaram koliko mogu a pride sam i bolestan, dakle pošto ja nisam daktilograf, napišite odgovore na navedeno pa idemo dalje. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Нема неодговорених питања. А аргумент ти је прозиран. Није ти као сметало да се нагомилају чак "три питања" неодговорена, а сад када ти се постави једно на које не желиш да одговориш онда ти та сва три напрасно засметају. da ja sam do sad pokazao kako ne odgovaram na pitanja... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече Нема неодговорених питања. .... ima: 1 пре 23 минута, dragisa рече dobro bre odgovaram petorici znam da primio nije najsrećniji izraz ajde me ti pouči šta je korektan izraz pa da udje u moju mišiju glavu (usvojio, poneo, spojio...koji?) 2 пре 16 минута, dragisa рече šta li po tebi znači "rodjenog pre svih vekova" samo da mi je znati 3 пре 12 минута, dragisa рече I u jednoga Gospoda Isusa Hrista, Sina Božijeg, Jedinorodnog, rođenog od Oca pre svih vekova, Svetlost od Svetlosti, Boga istinitog od Boga istinitog, rođenog ne stvorenog, jednosuštnog Ocu, kroz koga je sve postalo; Koji je radi nas ljudi i radi našega spasenja sišao s nebesa i ovaplotio se od Duha Svetog i Marije Djeve i postao čovek; i kako vi zamišljate da u ovo ugurate fizičku preegzistenciju? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, dragisa рече kao što rekoh da nemate niti jedno delo otaca koje podržava ovu teoriju, hahhaha dragiša hoće da kaže da čita svete oce a nije nam dao nijedan tekst svetih otaca koji se bave ovim otkrovenjem. Pa ovo je da poloodiš, a zašto nije dao nijedan tekst? Zato što niko od svetih otaca nije jeo bunike pa da napiše kako kroz Isusa Hrista nije sve postalo. Da čita svete oce razumeo bi I one svete oce koje su ovde više puta postavljani u obliku teksta. Ведран*, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, dragisa рече kao što rekoh da nemate niti jedno delo otaca koje podržava ovu teoriju, kada vam se postavi pitanje onda navalite sa pitanjima, ja odgovaram koliko mogu a pride sam i bolestan, dakle pošto ja nisam daktilograf, napišite odgovore na navedeno pa idemo dalje. Сад си и болестан! Жао ми је ако је тако, искрено. Али није то аргумент који може да се приведе у апологију твоје некоректности. Ако ниси у могућности да се носиш са дискусијом не треба у њу да улазиш, нарочито не тако набусито и самодовољно, и да друге оптужујеш за своје менталне конструкције. Ниси ништа схватио о томе што критикујеш. Или барем да достојанствено признаш своје заблуде. Матусал, Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 2 минута, dragisa рече ima: 1 2 3 1 - је промашено питање. Поента моје реплике никакве везе нема са твојим питањем. Показујеш да ниси уопште схватио шта ти се пише. И у праву си нисам ти одговорио. А нисам зато што сам заколутао очима прочитавши га па сам се плашио да ти не напишем непшто грубо. 2. - ти је одговорено 3. - исто промашено питање, а и нешто о чему смо већ овде доста говорили. Прочитај свих 400 страна. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 ja bolest nisam ni navodio kao izgovor da nešto izbegavam, nego dajem kontekst u kome ako vam neko nešto odma ne odgovori odma kreću pretpostavke ove ili one. imaš moja pitanja pa možemo da nastavimo. zahvaljujem na staranju ali koliko mi je poznato vi ste u zabludi i već sam vam naveo razloge. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече 1 - је промашено питање. Поента моје реплике никакве везе нема са твојим питањем. Показујеш да ниси уопште схватио шта ти се пише. И у праву си нисам ти одговорио. А нисам зато што сам заколутао очима прочитавши га па сам се плашио да ти не напишем непшто грубо. 2. - ти је одговорено 3. - исто промашено питање, а и нешто о чему смо већ овде доста говорили. Прочитај свих 400 страна. lepi moj dosvidanja, zaista uzaludno potrošeno vrem sa tobom Zoran Đurović and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука