Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, dragisa рече

problem je u pragu vaše uvredljivosti, to je uobičajen jezik koji koriste ljudi u komunikaciji...

Па друшкане, рекох и Сарагуди, када православног оптужиш за јерес не очекуј смирење за узврат. То ти је најотачкија.

А то није уобичајени "наш" (?) језик, јер ти ниси уобичајени човек.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 5 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Jaka ova coca cola...

А хероин, за чудо, добар! :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, dragisa рече

... šta vam je danas pa ste redom tako nadrndani ....

Pa kada ignorises kada ti se ukaze na greske i kada ne odgovaras na pitanja to tako biva. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragisa рече

meni lično uopšte nije jasno šta si napisao ali dobro verovatno nemam taj nivo opita...

пре 1 сат, dragisa рече

Bog i čovek su slike u ogledalu, što se čovek više okreće Bogu on mu se više otkriva, što se Bog više otkriva čovek se više okreće... 

:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

:))

poceo si i ti da skupljas za sinfoniju ?  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Сваки од ових талибана се да дефинисати. Боксит је приглуп; Милан психопата; Сарага бескрупулозни циник; Пацов глуп као дупе; Иван Сотона за пожелети, јер има аргументе. Кратос да му се само душа помене... Ето, то је у најкраћем ова безбожна екипа... 

Подели на овим сајтовима

Имамо мало другачију диагнозу, за неке. А ипак сам и ја стручан за те ствари... :)))

Али све то није ништа превише страшно. Ни глупост, ни цинизам ни друго, само по себи. Али када се осоли гордошћу и тврдоглавошћу онда је тек бољка велика.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Trifke рече

Pa kada ignorises kada ti se ukaze na greske i kada ne odgovaras na pitanja to tako biva. 

na šta nisam odgovorio?

što se tiče ignorisanja na ukazivane greške: ja sam vam predočio Hristološki dogmat na koji uopšte nisam video odgovor.

ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira    

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

ne može fizička priroda da preegzistira kao u nekom SF filmu, Ličnost preegzistira

Која личност? Ко?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

na šta nisam odgovorio?

što se tiče ignorisanja na ukazivane greške: ja sam vam predočio Hristološki dogmat na koji uopšte nisam video odgovor.

Jedino ako si corav pa nisi video. Sakupio sam ti sve tovje greske aVedran je na neke ukazao a ti nista. Zalosno! 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, dragisa рече

Ličnost Sina Božijeg

Како се тај зове?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

na šta nisam odgovorio?

Izvini priroda preegzistira?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...