Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisam to znao. То сви стари форумаши знају. То је било легендарно ... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Si video boksida, neće da ispovedi, da je kroz Isusa Hrista sve postalo. Управо то. Свако ко је Праославан би на оно што му тражисмо скочио и екран да пољуби. А овај не. Зато сам га отписао. Trifke, Лазар Нешић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Никога нисам осудио на вечне муке. Банован сам јер сам се сукобио са Дарком Ђогом. А он је такав какав јесте. И шта сад узимаш то као неки доказ моје недостојности. Баш си фантастичан, до бола. Знаш и сам да су ово глупости што пишеш. Али да не отварамо сад ту тему ... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 3 минута, Брка Жарковачки рече Бојим се да није кренуо све редом да испробава и нешто, не дао Бог, лоше поднео! Може лоше да му буде само ако се не држи Типика. Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Управо то. Свако ко је Праославан би на оно што му тражисмо скочио и екран да пољуби. А овај не. Зато сам га отписао. Da, čak sam ti se zbog tog osećaja javio i privatnon porukom. Baš me zabolelo. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 @Брка Жарковачки darko je jedan od tolerantnijih ljudi koje znam. Лазар Нешић and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 2 минута, Брка Жарковачки рече Знаш и сам да су ово глупости што пишеш. Али да не отварамо сад ту тему ... Очигледно ниси у току. Ја сам са форума верујем прешао на овај форум као модератор, јер су ме сви одавде подржали у сукобу са Ђогом као администратором верујем.орг. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече darko je jedan od tolerantnijih ljudi koje znam. Исто. Ма, да не отварам сад ту тему ... Милан прича глупости помињући њега. Може да лаже људе који су на форумима од јуче, али сви који су били на Верујем.орг се сећају добро свега. Само сам рекао да је иронично да лик попут њега помиње ствари које помиње. Боље је да мало искулира ... Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Очигледно ниси у току. Ја сам са форума верујем прешао на овај форум као модератор, јер су ме сви одавде подржали у сукобу са Ђогом као администратором верујем.орг. Ок, ако ти тако кажеш. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Ма не, нека буде како ти провоцираш. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 @Milan Nikolic Hoces li da mi das tumacenje teksta iz liturgije koji sam naveo? Kada to das imam jos citata. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 20 часа, Гајић рече Старац Порфирије,опет: Вечну Цркву сачињавају три Лица Свете Тројице. У мисли и у љубави Тројичнога Бога, од искони су постојали и анђели и људи. Ми, људи, нисмо се родили сада: у свезнању Божјем постојимо пре свих векова! U misli i ljubavi,....i, u sveznanju Bozjem postojimo pre svih vekova. Inace, ako postojimo sustinski, ili, nekako drugacije, ....nece, da valja,.... Recimo, i ovako govori starac Porfirije : "Оваплоћењем Јединороднога Сина Божјег опет је људима откривен предвечни план Божји о спасењу човека. О томе Апостол пише: "И заиста, велика је тајна побожности: Бог се јави у телу, оправда се у Духу, показа се анђелима, проповеди се незнабошцима, верова се у свету, вазнесе се у слави" (1.Тим. 3,16). Речи апостола Павла јесу речи препуне смисла, божанствене, небеске речи." I, Porfirije pominje , predvecni plan Bozji o spasenju coveka,.... koji je ovaploceni Jedinorodni Sin Boziji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Milan Nikolic рече Ма не, нека буде како ти провоцираш. Ето колико тебе занимају теологија и ове теме, само гледаш да се налепиш на неког и гањаш се по сео дан. Добро, нека те, има времена и одавде да те трајно банују. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Па наравно, најбоље би било да ме нема. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 11 минута, Ведран* рече Управо то. Свако ко је Праославан би на оно што му тражисмо скочио и екран да пољуби. А овај не. Зато сам га отписао. Jednostavno, nemam volje i zelje i namere da se pravdam, na neke pogresne interpretacije ( mojih reci ). To je , to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука