Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 2 минута, Гајић рече Па какав је то опроштај? Шта би са 77ⁿ Ništa ako se ne pokaje što ne znači da mu je oprost istinit i uzvišen. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ništa ako se ne pokaje što ne znači da je oprost istinit i uzvišen. Онда Он себи не опрости! Зашто бих ја то радио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Vedrane ne mogu proverati na šta si sve reagovao ali mogu si misliti... ;)) Можеш ли да погодиш на шта сам Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Ведран* рече Можеш ли да погодиш на шта сам Na onim velikim australijskim komarcima Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Mislio sam u Carstvu Božjem Lice prema Licu. Нема покајања тамо. Касно је за покајање. Volim_Sina_Bozjeg and Матусал је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Pijem ovu rakiju i mogu da zamišljam one jadne indijance koji su zamenili kanabis i list koke za onu "vatrenu vodu" pomutio im je Duh sveti Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Na onim velikim australijskim komarcima А тек муве да видиш! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Ведран* рече А тек муве да видиш! Al standard Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Носе црвени шлем. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Ведран* рече Носе црвени шлем. Jes al firmiran (lepo izgleda) Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Црвене беретке, сајфај издање. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 24 минута, Ведран* рече Страх на земљи да али на небу не. Ја мислим да је сасвим реално опростити и не хтети више имати посла са том особом. Било зато што је у питању озбиљна ствар, било зато што се много пута понавља иста ствар. Da, ali realno je ne osuditi žrtve za to što se plaše dok su još na zemlji i taj nebeski nedostatak straha ne uspevaju da zamisle. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Da, ali realno je ne osuditi žrtve za to što se plaše dok su još na zemlji i taj nebeski nedostatak straha ne uspevaju da zamisle. Ima smisla upravo u tom Čoveštvu Isusu Hrista. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Da, ali realno je ne osuditi žrtve za to što se plaše dok su još na zemlji i taj nebeski nedostatak straha ne uspevaju da zamisle. То је ствар вере. Ни ја не могу да замислим како ће да изгледа Царство Божије па свеједно верујем у њега. Тако и то. Треба имати поверења у Бога као праведног судију између осталог. А иначе тај пример са забраном Причешћа који наводиш је морбидан. Чини ми се да је то пример недостатка расуђивања код свештеника и држања дефиниција. Иначе ме страшно нервира фарисејски формализам. А исповест се данас, на жалост, често своди управо на то. Матусал, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ima smisla upravo u tom Čoveštvu Isusu Hrista. i ja mislim da če im upravo to Čoveštvo suditi. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука