Isusovo magare Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 1 сат, Тања1 рече (nemam vremena ni za sta). Pozdrav svima, svratila do vas da vam pozelim srecne praznike! Bog vam dao zdravlja i sve sto sami pozelite! I sve sto sami pozelimo!!A nedaj Bože!! Тања1, Volim_Sina_Bozjeg, kopitar and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 1 сат, Zoran Đurović рече Амбигва 7, коју сам помињао је овде: Uh kakav tekst. Da ne znam za licnost Sina Božjeg rekao bih da je na Krstu bilo razapeto postojanje i življenje. Baš lep doček kalendarske... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Potaknuta Justinovim pitanjem gore, koja vam je najgora sablazan: 1) apokatastaza 2) nepostojanje besmrtnosti, odnosno gehena kao groblje, prosta smrt onih koji nisu u Telu ili 3) nekakve paklene muke 'iza'/onkraj kraja 'vekova vekova', u večnosti? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Potaknuta Justinovim pitanjem gore, koja vam je najgora sablazan: 1) apokatastaza 2) nepostojanje besmrtnosti, odnosno gehena kao groblje, prosta smrt onih koji nisu u Telu ili 3) nekakve paklene muke 'iza'/onkraj kraja 'vekova vekova', u večnosti? Ништа од тога ме не саблажњава. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 7 минута, Ведран* рече Ништа од тога ме не саблажњава. Da posle zivotnog iskustva nista od ovog me ne sablaznjava. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 27 минута, Paradoksologija рече Potaknuta Justinovim pitanjem gore, koja vam je najgora sablazan: 1) apokatastaza 2) nepostojanje besmrtnosti, odnosno gehena kao groblje, prosta smrt onih koji nisu u Telu ili 3) nekakve paklene muke 'iza'/onkraj kraja 'vekova vekova', u večnosti? 4) што тамо нема мушко и женско Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 1 минут, Juanito рече 4) што тамо нема мушко и женско A ako nema rod, ali ima pol? Jer nema Jelina i Jevrejina, ali eventualno svakom ostaje oblik nosa i procenat melanina u epidermisu itd., iako ne ostaju religijske i ine podele? Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Ja priznajem da mi je 3) sablazan i dalje, a imam nekoliko gnevnih pesama adresiranih Bogu iz doba kad sam imala 13-15 godina na tu temu, u kojima se dragovoljno iz bunta ubacujem u jezero vatre itd. 2) mi recimo nije sablazan nikad bila. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 37 минута, Paradoksologija рече Potaknuta Justinovim pitanjem gore, koja vam je najgora sablazan: 1) apokatastaza 2) nepostojanje besmrtnosti, odnosno gehena kao groblje, prosta smrt onih koji nisu u Telu ili 3) nekakve paklene muke 'iza'/onkraj kraja 'vekova vekova', u večnosti? 2 i 3. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Управо сада, Џуманџи рече 2 i 3. Meni je i 2 u redu, smrtnost je prirodna, na nju smo navikli, pa ako je biramo, gde je problem? 3 mi je sadizam i u najfinijim formama (blizina Boga boli otpale itd.) Niko nije birao da postoji. Justin Waters and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Meni je i 2 u redu, smrtnost je prirodna, na nju smo navikli, pa ako je biramo, gde je problem? Не баш, нама је - толико извикана "слободна воља" - свезана. Онда када нема лажи, нема ни бирања. (Сад ће Авва да ме утепа, он је за опцију 2. Но, нек' се види да Авва није гуру чији "фанови" мисле само што им је од њега допуштено (иако душебрижни језици воле то да истичу као једину истину). :-P ) Paradoksologija, Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 7 минута, Џуманџи рече Не баш, нама је - толико извикана "слободна воља" - свезана. Онда када нема лажи, нема ни бирања. (Сад ће Авва да ме утепа, он је за опцију 2. Но, нек' се види да Авва није гуру чији "фанови" мисле само што им је од њега допуштено (иако душебрижни језици воле то да истичу као једину истину). :-P ) Ha, a ja nisam ni znala da je za 2) (a ako nije?) Ja sam se par puta izletela za 2 naspram 3, po potpuno slobodnoj volji... a 1 svakako nije sablazan... The Good The bad , Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 18 минута, Paradoksologija рече Meni je i 2 u redu, smrtnost je prirodna, na nju smo navikli, pa ako je biramo, gde je problem? 3 mi je sadizam i u najfinijim formama (blizina Boga boli otpale itd.) Niko nije birao da postoji. Zato ja mislim da se oni ispod Krsta na golgoti razapeli Zivot radi sopstvenog postojanja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 19 минута, Џуманџи рече Не баш, нама је - толико извикана "слободна воља" - свезана. Онда када нема лажи, нема ни бирања. (Сад ће Авва да ме утепа, он је за опцију 2. Но, нек' се види да Авва није гуру чији "фанови" мисле само што им је од њега допуштено (иако душебрижни језици воле то да истичу као једину истину). :-P ) Некако имам трип да стварно слободну вољу имамо тек по смрти, кад срећемо Оног кроз ког смо створени... Па Га препознајемо упркос учењима о Њему и још увек можемо да кажемо "не". Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 пре 12 минута, Paradoksologija рече Ha, a ja nisam ni znala da je za 2) (a ako nije?) Ja sam se par puta izletela za 2 naspram 3, po potpuno slobodnoj volji... a 1 svakako nije sablazan... Чини ми се да јесте, јер је и њему 3. болесно и садистички. Писао је о томе. пре 2 минута, Paradoksologija рече Некако имам трип да стварно слободну вољу имамо тек по смрти, кад срећемо Оног кроз ког смо створени... Па Га препознајемо упркос учењима о Њему и још увек можемо да кажемо "не". Ај агри, али опет - ако Њему кажемо " не", поставља се питање остаје ли нам нешто чему можемо кажемо "да"? #парадоксслободе Volim_Sina_Bozjeg and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука