Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Управо сада, Снежана рече Јок Ведран учи о суштИни Nemoj, ne molim te ! Pa ti ces me totalno dotuci! Pa zar on moze da te uci o bilo cemu! Ako je ono malopre bila najava za moj kraj sada je stvarno kraj! Zbogom svete! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 4 минута, Trifke рече Nemoj, ne molim te ! Pa ti ces me totalno dotuci! Pa zar on moze da te uci o bilo cemu! Ako je ono malopre bila najava za moj kraj sada je stvarno kraj! Zbogom svete! Не знам шта да ти кажем, сад кад сам прочитала да носи пинк гаће и то самоскидајуће и ја сам у дилеми Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Управо сада, Снежана рече Не знам шта да ти кажем, сад кад сам прочитала да носи пинк гаће и то самоскудајуће и ја сам у дилеми е сад ће бити још и мокре. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 Вас двоје нисте нормални. Снежана, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Не знам шта да ти кажем, сад кад сам прочитала да носи пинк гаће и то самоскудајуће и ја сам у дилеми To si trebala pre da uradis a ne tek sad. Prvo si me dotukla a sada pokusavas da me vaskrsnes. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пријавићу вас за спам страшној модераторки Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече пријавићу вас за спам страшној модераторки prvo si mi zaveo Snesku na stranputicu a sada bi da me prijavis Ovo ja spremam tebi: Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 25 минута, Trifke рече To si trebala pre da uradis a ne tek sad. Prvo si me dotukla a sada pokusavas da me vaskrsnes. Морам и ја да сконтам гаћну суштину... Чуј "покушавам" да га васкрснем, ха Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 26 минута, Trifke рече prvo si mi zaveo Snesku na stranputicu a sada bi da me prijavis Ovo ja spremam tebi: Није то баш стрампутица, пре бих рекла да је код Ведрана У питАњу неко пинк православље Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Морам и ја да сконтам гаћну суштину... Чуј "покушавам" да га васкрснем, ха Ima nesto u ovoj tvojoj zadnjoj recenici. Cuj pokusavam, po sistemu to je ispod mog nivoa da pokusavam. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 7 минута, Снежана рече Није то баш стрампутица, пре бих рекла да је код Ведрана У питАњу неко пинк православље Najzad si krenula u pravom smeru. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 41 минута, Ведран* рече пријавићу вас за спам страшној модераторки Шта је то наспрам мог праведничког гнева Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 4 минута, Снежана рече Шта је то наспрам мог праведничког гнева Sneska , gnev! Pa to je nemoguce. Pa ti si jagnjesce! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 8 минута, Trifke рече Sneska , gnev! Pa to je nemoguce. Pa ti si jagnjesce! Испаде ја цело животињско царство, мудра ко змија, лукава ко лисица, безазлена ко голуб, блага ко јагње, имам ципела ко да сам стонога, још само да почнем д'извинеш да пишким шљокице и могу и пинк једнорог да постанем Ведран*, Жика and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2017 пре 1 минут, Снежана рече Испаде ја цело животињско царство, мудра ко змија, лукава ко лисица, безазлена ко голуб, блага ко јагње, имам ципела ко да сам стонога, још само да почнем д'извинеш да пишким шљокице и могу и пинк једнорог да постанем Ти си саборна ипостас. Trifke and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука