Vladan :::. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 14 минута, Ведран* рече Е за то мораш Бокисда да питаш да ти нађе код Отаца. До тада не размишљај А после тога нећеш ни морати. Само чисти цитати без километара форензичке анализе молим... Матусал, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Управо сада, Vladan3 рече Само чисти цитати без километара форензичке анализе молим... А контекст макар да ти објасни? Vladan :::., Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Од кад то! Па ти си вазда био за акредитоване курсеве и дипломе. Kao i pop. Samo što bih ja to ograničio na mnogo užu grupu, u koju teologija svakako ne spada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече А контекст макар да ти објасни? Немој контекс молим те, већ сам прочитао целу Библију макар 2-3 пута, знам ваљда неки контекст Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Ivan Marković рече I hvala ti na pristojnosti i nepristrasnosti. @Vladan3ovo nije bila ironija. Zaista mislim da je tvoje mešanje ovde bilo pristojno i nepristrasno. Morao sam ovo da naglasim, jer sam na Forumu poznat po cinizmu, ironiji i sarkazmu...i tu ponekad preteram... Milan Nikolic and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече @Vladan3ovo nije bila ironija. Zaista mislim da je tvoje mešanje ovde bilo pristojno i nepristrasno. Morao sam ovo da naglasim, jer sam na Forumu poznat po cinizmu, ironiji i sarkazmu...i tu ponekad preteram... Ма све ок, нисам ни помислио на иронију јер ни не знам по чему си овде познат. Ведран*, Trifke, Ivan Marković and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 11 минута, Vladan3 рече Зато и твој коментар око светлости нисам лајковао иако се слажем са свим што си написао... Naravno. Razumeo sam odmah. Pri tome, veoma je važno da naglasim da se ja ovde ne borim ni za lajkove ni ejmene, ni za bilo kakvu popularnost. Ona me ič ne zanima... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 минута, Vladan3 рече јер ни не знам по чему си овде познат. Za svaki slučaj. Par puta je bilo nesporazuma glede toga, pa reko da se unapred ogradim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Ivan Marković рече Ja sam ti odgovorio. Imamo istoriju. То је нека жестока историја колико видим... Изгледа да је преегзистентна и овој теми и мом уласку у време и простор на форуму Trifke, Paradoksologija and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 24 минута, Ведран* рече Поздрав, Иларион ? Nisam te razumeo? Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Vladan3 рече То је нека жестока историја колико видим... Изгледа да је преегзистентна и овој теми и мом уласку у време и простор на форуму Da...jedino što nema pojma od kad si na Forumu. Ali nije ni važno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 23 минута, Ivan Marković рече Evo zašto. Kada se Bokisd zapetlja sa bogoslovskim terminima, prvo ga uvaljaju u katran i namažu perjem, a potom razapnu na krst, pa ako preživi jedno popodne, skinu ga i kažu mu da nije stručan. Nije. Nije ni pop za sve što tvrdi... Има Бог да те помилује за милосрђе! У тропару ће ти писати "... заштитниче неуких у богословљу и несмирених, украсе ревнитеља за своја предања, похвало у картаму и перју умучених, акредитовани оче наш ..." Paradoksologija, Trifke, Ivan Marković and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 минута, Ivan Marković рече ? Nisam te razumeo? Зато што читаш само поруке у којима пише "талибан" Прелистај мало. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 32 минута, Ivan Marković рече kažu mu ( Boki ) da nije stručan. Nije Kako vadim iz konteksta. A ? ... Eh, ova zatvorena vrata , ce' mi dodju glave. Dok malo ne skupim snagu, nesto malo gledam , kako se u hriscanstvu tumace ovi stihovi i recimo, nadjoh kod Tome Akvinskog tumacenje, samo da postavim jedan deo : "The place is described as having the doors shut. The literal reason for this being that it was late, during the night, and also for fear of the Jews . From Christ's point of view the doors were shut so he could show them his power by entering through closed doors." Ovde i Toma pominje litelaran ( doslovan, bukvalan ) nacin citanja ovog stiha ( oko vrata ), koji ima svoj kontekst u kasnijim dogadjajima tokom veceri. Vrata kao kontekst, koji ima uticaj na pricu. To je neka poenta i price ( na koju celo vreme insistiram , sutra da postavim nesto malo vise o tome ). Toma je bas vickast u ovom tumacenju,....iz ( sa ) Hristovog gledista,....stvarno je car. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Зато што читаш само поруке у којима пише "талибан" Прелистај мало. Izvini (iskreno).. Ne mogu zaista. Ako hoćeš da odgovoriš, ok. Ako ne, nema veze. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука