Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Sad kad bi ti postavio ovde gde ava kaže da su mi odgovori savršeni verovatno bi se preturio sa stolice... Se sada hvališ da si bio ponekad avvoveran ili pravoveran? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 4 минута, Кратос рече Sad kad bi ti postavio ovde gde ava kaže da su mi odgovori savršeni verovatno bi se preturio sa stolice... Mozda ava zaboravi da ti kaze zasta su ti odgovori savrseni! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 5 минута, Trifke рече Mozda ava zaboravi da ti kaze zasta su ti odgovori savrseni! Hm, iako ne znam o čemu se tačno radi, nešto mi se "javlja" da se tu Krat slaže sa "avom"...teško je to sa pseudomesijanskim kompleksom...čas te hvali, čas te vređa na pasja kola... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Kratos veceras cestitao Badnej vece samo katolicima a zaboravio da ima puno pravoslavnih koji veceras slave Badnje vece. Pa neka mi posle neko kaze da Kratos nije ekumenski raspolozen! ikrasil, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 12 минута, Trifke рече Kratos veceras cestitao Badnej vece samo katolicima a zaboravio da ima puno pravoslavnih koji veceras slave Badnje vece. Pa neka mi posle neko kaze da Kratos nije ekumenski raspolozen! Buhahahaha...kakva fooorrraaa...u stilu najboljih "avinih" duovitosti...evo, škakljam se pod pazuh, ne bi li se nasmejao...sad si ga ufaTIJO u ekumenizmu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Buhahahaha...kakva fooorrraaa...u stilu najboljih "avinih" duovitosti...evo, škakljam se pod pazuh, ne bi li se nasmejao...siroma Krat, kakva neznalica, morače kod padra na dopisni kurs... Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 21 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече Исправка није савршена (а како исправљати нешто што од почетка нема неки прави разлог за бављење тиме?), јер није баш ни битно више се бавити овим списом, нема потребе. Који демон тебе мучи, сестро слатка? Наслућујем, али не могу да кажем... Изгледа да си препостила као @Bokisd! ikrasil and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече препостила као @Bokisd! Eh, moj post,... krkaj sve sto je posno.... ....izgleda da sam nesto lose pojeo ( bas mi je lose, ne pomaze ni klometolic ), Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 2 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече Пројекција. Види шта значи реч 'пројекција' у речнику Психологије. Нисам ја студирао ништа у животу, све дипломе сам купио у Приштини... Ти ме разобличи сада! ikrasil, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 24, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Eh, moj post,... krkaj sve sto je posno.... ....izgleda da sam nesto lose pojeo ( bas mi je lose, ne pomaze ni klometolic ), Узми лопамерид (тако некако се зове, одлична ствар). Ако то не помаже, у хитну, да се ниси отровао! Попиј прво 2 таблете. Ако те потера после тога, још једну. Ако и даље фрка, само хитна. Немој да једемо жито за тебе... Да се зна да те нисам проклео, мада си можда и физички почео да се просераваш! - Извини на шали на твоју муку! Јави после како си. Trifke, ikrasil and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 1 минут, Svetlana Pecin-Saraguda рече Пошто овде пише да живите у грчкој; Срећно Вам и Богом благословено навечерје празника оваплоћења Господа нашега Исуса Христа!!! Zoran Đurović, Trifke, Svetlana Pecin-Saraguda and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 4 минута, Bokisd рече Eh, moj post,... krkaj sve sto je posno.... ....izgleda da sam nesto lose pojeo ( bas mi je lose, ne pomaze ni klometolic ), Пусти клометол, пола литре топле воде, мућкај мало по стомаку и натерај се да повратиш то што си лоше појео... и опет можеш на писање до миле воље Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 za sve je kriv onaj @Матусал Da on nije prizivao duhove nebi danas bilo ni Crvenkape ni Velikog Inkvizitora ni Kratosa. Ovako moraju da se citaju molitve za isterivanje duhova. Zoran Đurović, Матусал and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 5 минута, Zoran Đurović рече Узми лопамерид (тако некако се зове, одлична ствар). Ако то не помаже, у хитну, да се ниси отровао! Попиј прво 2 таблете. Ако те потера после тога, још једну. Ако и даље фрка, само хитна. Лоперамид је перисталтик (успорава рад црева) да се умањи пролив. Не бих то узимао ако сам се отровао, поента је да што пре избаци што је појео па макар и проливом... Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Hvala svima na savetima. ( imam ja neku hronicnu boljku sa zeludcem i debelim crevom, pa, se sad malo jace aktiviralo, bice bolje sutra , sigurno nije trovanje). Vladan :::. and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука