Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Muramasa рече

Ako pod umerenima podrazumevaš prosvećene libtarde

Ne podrazumevam...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Ne degeneraciju kao degeneraciju, jer bi morala policija da juri po kućama, nego javne gnusosti.

Дај да хапсимо и кажњавамо клинце по паркићу јер циркају пиво и љубе се. То је неморално и гнусно..

Не знам како укапаш либертаријанизам са овим идејама. И не знам што те на било који начин угрожавају неко двоје које се љубе, ког год пола били. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

И не знам што те на било који начин угрожавају неко двоје које се љубе, ког год пола били. ne_shvata

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Lady Godiva рече

Дај да хапсимо и кажњавамо клинце по паркићу јер циркају пиво и љубе се. То је неморално и гнусно..

Ljubio sam se i ja po parkiću kao klinac, samo sa devojkom :)

Doduše, nije ovo česta pojava, ali ne bi smelo da postane mejnstrim.

пре 36 минута, Lady Godiva рече

Не знам како укапаш либертаријанизам са овим идејама.

To znači slobodno tržište, slobodnu trgovinu, vladavinu prava, odvojenost države od ekonomije itd. Biće da se nešto tu brka... 

Zemlja može da bude slobodna, a u tradicionalističkom okviru, npr. Engleska istorijski.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Nemamo mi šta da se bavimo zabranom njihove degeneracije. Naše je da branimo pravo da degeneraciju nazovemo pravim imenom.

Auror nije shvatio kontekst ove Hajekove poruke. On je mislio da je paradoks to sto su se obicaji i tradicija duboko ukorjenili i da se prenose sa generacije na generaciju. Nesto od toga je imala dobar impakt na razvoj drustva a nesto nije.

Druga stvar, zasto kazes da je homosexualnost degeneracija, mislim kako to znas? 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

To znači slobodno tržište, slobodnu trgovinu, vladavinu prava, odvojenost države od ekonomije itd. Biće da se nešto tu brka... 

Zemlja može da bude slobodna, a u tradicionalističkom okviru, npr. Engleska istorijski.

Popjupci su protivprirodni. Nemaju svrhu. Samo je seks prirodan.

Pre 50 godina bilo je sramotno ljubiti se u javnosti, eto koliko subte vase "degeneracije" konstantne...

Apsolutno sam siguran da negde postoji neki auror koji bi na prvu zakonski kaznio mladog aurora zbog ljubljenja sa devojkom...

Steta samo sto nas auror slabije kapira te stvari.

Jedino sto ne smemo dozvoliti jeste da taj vas totalitarni libertarijanizam izadje iz domena fantastike.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Аурор рече

To u tvojoj zemlji konzervativno hriscanskoj  dzamahiriji ne treba da postane mejnstrim?

Drugo, ti se zalazes za ekonomske slobode, a individualne bi onako zabranjivao, tacnije ukinuo bi jedan dio politickih sloboda.

Ti si u politickom smislu konzervativac a u ekonomskom liberal. Moze drzava da funkcionise kao liberalna u ekonomskom smislu i u Singapuru ali ostaje politicki totalitarna.

Zatim kako ti mislis da se zadrzis bas na tvojim moralnim kriterijumima a da to ne eskalira dalje u jos vece zabrane?

U BIH se i pojedini radikalni muslimani bune zbog poljupca na klupi, a znamo gdje to vodi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Homoseksualnost ne, nego njihov SJW aktivizam, koji podrazumeva tverkovanje osmogidšnje dece na njihovim paradama.

sta te briga dal tverkuju deca? Jel tvoja deca?

Jel sad drzava treba da salje policiju placenu mojim parama da juri decu po paradama?

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Muramasa рече

Ja se penjem u 1. kvandrant tek kada treba da se startuju rotori, za fizičko uklanjanje socijalista..

Последња опомена пред искључење!

Подели на овим сајтовима

Znam i zato se tu ne slažemo.

Homoseksualnost ne, nego njihov SJW aktivizam, koji podrazumeva tverkovanje osmogidšnje dece na njihovim paradama.

Sta znaci tverkovanje?

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Muramasa рече

Baš zbog toga se i ne slažem sa Aurorom. On je malo autoritarniji desničar od mene. Ja se penjem u 1. kvandrant tek kada treba da se startuju rotori, za fizičko uklanjanje socijalista..

Не брини, неће ти социјалисти покупити имовину. Нема потребе да палиш хилиш. 

пре 13 минута, Аурор рече

Управо ми то није јасно. Већа права дајеш људима везано за њихову имовину, него за њихово тело. Тржиште да буде слободно, али друштво да буде ограничено. Држава да ти се не меша у то с ким ћеш да послујеш, али да ти каже кога смеш да љубиш на улици.

Је ли капираш на шта мислим?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Drugo, ti se zalazes za ekonomske slobode, a individualne bi onako zabranjivao, tacnije ukinuo bi jedan dio politickih sliboda.

Ne, svako i dalje ima puna politička prava.

пре 3 минута, Ronald рече

Zatim kako ti mislis da se zadrzis bas na tvojim moralnim kriterijumima a da to ne eskalira dalje u jos vece zabrane?

Ako se stvari ne postave na neki način, završićemo sa gej "brakovima" i trećim polom, otprilike je jasno...

Drugo, opscenosti su zabranjene u civilizovanim društvima, samo proširiti i na ovo, pošto mu je tu mesto.

Подели на овим сајтовима

Bez brige, moja neće, niti ću ih ja sprečavati. Samo ću ih nazvati degenericima.

a, pa to je ok... ako se sve ovo sto pises zapravo odnosi na to da ces da budes jedan od onih koji stoje na cosku dok ide parada, cokcu i vicu "sramota" onda cool, podrzavam tvoje pravo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...