Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Аурор рече

Radi se o tome što je u samoj čovekovoj prirodi da mu to bude gnusno, nije stvar nekih preferencija. Možeš da vidiš iz Pisma, zapisao i Mojsije pre 3000 godina.

Ti ako kažeš da ti nije, misliću da se foliraš :)

12:smeha::))12:smeha::))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Radi se o tome što je u samoj čovekovoj prirodi da mu to bude gnusno, nije stvar nekih preferencija. Možeš da vidiš iz Pisma, zapisao i Mojsije pre 3000 godina.

Gde je to zapisano?

пре 1 минут, Аурор рече

Mislim da je važno da to ne postane mejnstrim, a šta ko radi kod kuće je njegova stvar.

A sta je strasno ako postane mejnstrim? Koje su opasnosti?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Ko bre rodjen ko bodibilder?! I otkud si se pa sad ti stvorio!

Jao bre Zajo, dzigericu mi jedes :D

Hahaha, pa ima ih takvih koji su s minimalno vježbanja postigli ono što normalan ne bi nikada ni s maximalno vježbanja.

http://tinyurl.com/y7oyzeey

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Mislim da je važno da to ne postane mejnstrim, a šta ko radi kod kuće je njegova stvar.

To su hermafroditi, mislio sam na ono "agender", "genderfluid" i ostalo.

Nije u samoj ljudskoj prirodi da mu to bude gnusno Aurore, jer da je tako onda bi mnogi muskarci okretali glavi kad vide dvije lezbejke. A nije tako vec vecina bulji i uzbudjuje se na to.

Ali nece postati mejnstrim jer homosexualaca ima vrlo malo, male 2-3% i 1-2% female. Medjutim imas medju hetero 15 % koje povremeno privuce isti pol, na primer u Australiji kad je radjena demografska studija sexualnosti, a samo se do 1% izjasnilo kao bi.

Gledaj ja kazem i mislim na third sex, koji se pogrdno nazivaju hermafroditi, ali problem je sto mi ne znamo da li ce se osjecati kao musko ili zensko. Mozes da im uskratis jedan organ i da ih osakatis, mozes da ne diras i da dozive traume zbog toga. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

U SZ, samo što naravno nećemo izvršavati one kazne danas.

Da... naravno... i naravno necemo SZ smatrati vaqlidnitm u zavisnosti dal nam u datom trenutku to odgovara ili ne.

Ja sam mislio da je SZ ispunjen?

пре 9 минута, Аурор рече

Društvo tone u dekadenciju i ide nizbrdo.

Manje pesnicki a vise faktualni odgovor ako nije previse?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Аурор рече

Koliko pogrešnih stvari može neko da napiše u tri kratke rečenice...

- okolnost da su autori Petoknjižja to zapisali u istom ukazuje samo na to da je i tada bilo i ljudi kojima to nije bilo gnusno i nekih Aurora koji su svoje preferencije/gnušanje hteli da nametnu drugima... ne govori nam ništa o "ljudskoj prirodi"... (isti autori su svoje preferencije povodom "gadnosti" određenih životinja i npr. školjki zapisali samo par poglavlja pre stavova o homoseksualizmu);

- Mojsije nije autor Petoknjižja, ono je imalo više različitih autora (osim ako Mojsije nije bio podeljena ličnost, te su likovi u njegovoj glavi koristili različite stilove pisanja, različit rečnik i slično);

- i nije napisano pre 3000 godina;

- a ova poslednja rečenica tako ukazuje na emotivno/kognitivne probleme da ni smajli ne pomaže.

(licemerje po kojem određeni delovi Biblije čas nemaju nikakve veze ni sa čim, čas sadrže večne istine o određenim pojavama najbolje da preskočim)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Ovde se izgleda ne slažemo... Mislim da je i njima na nekom nivou gadno to što rade.

Hrišćanima ne bi trebalo da bude dileme.

Pa dobro ne slazemo se i to je u redu.A nije njima gadno jer oni osjecaju privlacnost prema istom polu i tako djelujuju. Previse su homosexualci pljuvani tokom istorije tako da je taj meme itekako uticao na kulturu i odnos prema njima.

Gledaj, ja postujem tvoj licni stav i ako se ne slazem, samo budi koherentan i onda kao Ron Pol u vezi droge i gej brakova sto ne podrzava to ali ne zeli drzava to zabranjuje, niti da uredjuje brak ili zajednice medju ljudima.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

O ne... ja samo pokusavam da pronadjem pojam koji vas trenutno opisuje... nacista je skoro pa savrsena rec. Jos samo da nije tih istorijskih repova, koji su namatnuli da rec nazicam oznacava "mrzitelje jevreja" (sto je totalni bulshit), sve bi bilo mnogo lakse.

Ovako, kad nekom pokazes koliki je nacista, on ti pokaze fotku iz treceg srednje kad se slikao sa jevrejem na ekskurziji ubedjen da je time dokazao da nije nacista... nama sa strane je mnogo smesno, mnogo mi je krivo sto i vi to ne vidite :)

Али најјача је фора што они мисле да је све у шта они верују и за шта се залажу скроз ОК и супер, само да се не назове нацизмом. Као да ће некоришћење те етикете да ту гнусну идеологију коју заступају учини ишта бољом. Ево нису, нацисти. Они су ”нешто”. А то ”нешто” је прљаво и ружно зло.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Али најјача је фора што они мисле да је све у шта они верују и за шта се залажу скроз ОК и супер, само да се не назове нацизмом. Као да ће некоришћење те етикете да ту гнусну идеологију коју заступају учини ишта бољом. Ево нису, нацисти. Они су ”нешто”. А то ”нешто” је прљаво и ружно зло.

Pa nije politički korektno da ih nazivamo nacistima... ugrožava im njihov safe space...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Na forumu imaš razne nacionaliste i socijaliste, a za nacional-socijalizam si našao da prozivaš one koji su izuzetak od toga.

Mislim ne ljutim se, boli me uvo, nego je prilično smešno :ani_biggrin:

Да бре, глуп Клауд. И уместо да оне што србују и залажу се за државно здравство назива нацистима, он нацистима назива људе који каче слике супериорних белих породица, говоре стално о аријевским богињама, траже историјску кривицу Јевреја која би могла да оправд... објасни зашто су их сви, па и Хитлер мрзели (али истовремено воли Јевреје и диви се њиховој супериорности, што значи да никако не може да буде нациста, ма какви), има разумевања (да не кажем правда) злочине конквистадора, користи идентичне термине из нацистичке теорије културе да би показао да је све што се њему несвиђа дегенерисано итд. итд. Стварно не разумем Клауда одакле је уопште могао да добије идеју. То је исто као када бих ја сад за некога ко по цео дан качи молитве, иконе, светоотачке текстове и говори о  греху, покајању и обожењу помислио да је православац. Баш чудна идеја.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Аурор рече

Мени није бљак. Стварно није, не фолирам се. А могу и да се кладим у шта хоћеш да тек њему није. :)

пре 45 минута, Аурор рече

U SZ, samo što naravno nećemo izvršavati one kazne danas.

Јуче си, у вези камата и позајмица, рекао да се СЗ посматра више историјски и да није обавезујућ..

Подели на овим сајтовима

Па они сигурно нису нацисти у буквалном смислу те речи. Јер не позивају на прогон и убијање неистомишљеника, за почетак (мада не знам, нешто се много пале на Пиночеа и хеликоптере у задње време...). Зато ја и избегавам да користим такве етикете. Али идеолошки су им све ближи и ближи, поготову са причама о "дегенерисаности" које су буквално извучене из нацистичког дискурза (Entartete Kunst и остало), као и са тоталном нетолеранцијом и блаћењем свакога ко се у било чему не слаже са њима. А кад на то додамо и да би забрањивали штошта...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...