JESSY Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Свети Нокола Кавасила, Тумачење Свете Литургије никад довољно изчитана тема.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 arhimandrit J.Vlahos, VEČE U PUSTINJI SVETE GORE izd.manastir Hilandar Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Православно монаштво и манастири у средњевековној Србији - Василије Марковић (1882 - 1920) и Живот после смрти - Mитрополит Јеротеј Влахос Ову другу, њу нисам још требао да почнем да читам. Требао сам још да сачекам и кренем са нечим лакшим, али сличним. Данас, за неких 8 сати колико сам је читао, прочитао сам тек 85 страна, јер сам се увек враћао и читао поново. Да скратим, нисам још дорастао овој књизи. Прочитаћу је до краја, али ћу касније морати опет. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Православни брак и породица - Света тајна Љубави, "Светигора", Цетиње 1995. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 3, 2013 Пријави Подели Написано Март 3, 2013 Живе речи утехе - тема "Шта тренутно читате? - препоруке" drvce, Silence , Олимп and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 Otac koji te voli Arhimandrit Pajsije Tanasijevic Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Психолошко и религиозно биће човека, В.Јеротић (Беседа) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 На Дрини ћуприја s.o.s. 0702_read gandalf је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Hristos u ruskim tamnicama Arhimandrit Spiridon Kisljakov antics је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Вера образованих људи Sv. Vladika Nikolaj Velimirovic Number15648 је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 "Чајни клуб професора Николића" Врло интересанта књига, необична тема Хобити и Срби keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Hristos u ruskim tamnicama antics је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Кривично процесно право, што би се рекло, штребуцка се. slavabogu Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Oluja mačeva (3.knjiga u serijalu) Đorđ. R. R. Martin & Brača Karamazov - Feđa Dostojevski Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука