Iulianus Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Baby Its Cold Outside АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 9, 2017 Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Post (onaj gore mjuzik) treba da je u pdf - Šta trenutno slušate? Ajm sooo sori zbog ovog! Trifke and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 On 9. 7. 2017. at 22:44, Iulianus рече Baby Its Cold Outside Expand Baby, It's Cold Outside Књига – Џенифер Пробст, Ема Чезе, Кејт Мадер, Кристен Проби, и Мелоди Ен On 9. 7. 2017. at 23:08, Iulianus рече Post (onaj gore mjuzik) treba da je u pdf - Šta trenutno slušate? Ajm sooo sori zbog ovog! Expand Правићемо се да читаш Iulianus, виноградар and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 On 10. 7. 2017. at 1:43, АлександраВ рече Baby, It's Cold Outside Књига – Џенифер Пробст, Ема Чезе, Кејт Мадер, Кристен Проби, и Мелоди Ен Правићемо се да читаш Expand E, važi! (Nisam pojma imao da postoji i knjiga istog naslova, oh, my! ) Trifke and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 10, 2017 Пријави Подели Написано Јул 10, 2017 On 10. 7. 2017. at 1:56, Iulianus рече E, važi! (Nisam pojma imao da postoji i knjiga istog naslova, oh, my! ) Expand Nisam ni ja Trifke, PredragVId and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 Цитираћу мишљење о.Рафаила о овој књизи, коју сам управо прочитала и свима је препоручујем, јер је бескрајно корисна и занимљива. "У питању је једна од најдубљих анализа савременог човечанства. И уопште, о делима човечанства и свега оног са чиме се људски род борио и до чега нас је та борба, успешна или неуспешна, нажалост неуспешна, данас довела. Значи, једна велика деформација људског рода. Тако да, кроз ову књигу може много тога да човек сазна, да види, да схвати у каквом времену живи и на тај начин и боље да се постави и боље да се заштити, да заштити себе, да заштити своју породицу, своју вечност и вечност своје деце." goranger, мирођија, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 On 12. 7. 2017. at 15:51, Марина Савковић рече Цитираћу мишљење о.Рафаила о овој књизи, коју сам управо прочитала и свима је препоручујем, јер је бескрајно корисна и занимљива. "У питању је једна од најдубљих анализа савременог човечанства. И уопште, о делима човечанства и свега оног са чиме се људски род борио и до чега нас је та борба, успешна или неуспешна, нажалост неуспешна, данас довела. Значи, једна велика деформација људског рода. Тако да, кроз ову књигу може много тога да човек сазна, да види, да схвати у каквом времену живи и на тај начин и боље да се постави и боље да се заштити, да заштити себе, да заштити своју породицу, своју вечност и вечност своје деце." Expand Ми смо прошлог лета добили на поклон баш у манастиру Подмаине од једног искушеника тада, сада монаха, 2 књижице од А.Рафаила Карелина. Сјајне књиге. Мислим да је једна била о гордости а друга о психичким болестима. Phoebe, Биљана 1234, Princess Bella and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јул 13, 2017 Пријави Подели Написано Јул 13, 2017 [emoji6] Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju PredragVId and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Dragan Kljakić - Oni su branili Beograd Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Владика Григорије - Преко прага JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Заправо сам тренутно прочитао: Александар Гаталица, Невидљиви; пикарски роман у писмима Ванредно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гагић Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Тихи Дон, књига прва, Михаила Шолохова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 Харпер Ли - Иди постави стражара O knjizi Novo monumentalno delo autorke romana Ubiti pticu rugalicu ovenčanog Pulicerovom nagradomSvaki čovek je ostrvo, Džin Luiz, a stražar svakog čoveka je njegova savest. Mejkom u Alabami. Džin Luiz Finč vraća se iz Njujorka kući kod svog ostarelog oca Atikusa. U vreme političkih previranja koja prate priznavanje građanskih prava crncima i preoblikovanje starog Juga, Džin Luizin povratak kući dobija gorkosladak ukus dok otkriva uznemirujuće istine o svojoj porodici, gradiću, ljudima koji su joj najdraži u životu. Uspomene iz detinjstva naviru, a sve njene vrednosti i shvatanja dovedeni su pod sumnju. Izvodeći ponovo na pozornicu nezaboravne likove iz romana Ubiti pticu rugalicu, ovo delo savršeno hvata psihu jedne mlade žene i sveta usred bolnog, mada neophodnog izranjanja iz iluzija o prošlosti, putovanja na kome čoveku vodič može da bude jedino vlastita savest. Napisan sredinom prethodnog veka, roman Idi postavi stražara donosi čitaocu potpunije i bogatije shvatanje dela Harper Li. Pred nama je nezaboravna priča satkana s mnogo mudrosti, čovečnosti, strasti, humora i preciznosti postignute bez imalo napora – umetničko delo koje ostavlja duboki trag dočaravajući jedno proteklo doba i istovremeno nam saopštavajući mnogo toga o našem sopstvenom vremenu. Idi postavi stražara ne samo što potvrđuje neprolaznu izuzetnost prethodnog romana nego je i njegov suštinski važan pratilac koji dodaje dubinu, kontekst i novo značenje jednom klasičnom delu američke književnosti. „Ovaj roman ima poseban značaj jer nam ne prikazuje lik Atikusa kao heroja i gotovo nadljudskog bića već ga predstavlja kao čoveka od krvi i mesa, punog nedostataka i moralnih mana, dajući nam tako uvid u našu, sopstvenu složenu i kontradiktornu prirodu.“ Washington Post Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 "Mir i radost u duhu svetome" Otac Tadej ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука