Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Prema želji Isidore Sekulić, njena lična biblioteka, nameštaj, rukopisi i umetničke slike predati su Univerzitetskoj biblioteci "Svetozar Marković" u Beogradu. U Biblioteci postoji Spomen – soba Isidore Sekulić. Tu se pored nameštaja i slika, nalazi i Isidorina biblioteka, njeni lični predmeti i rukopisi. 

Knjigu sam kupio 2009 godine u Beogradu, a još uvek je nisam ni prelistao. 

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Iulianus рече

Baby Its Cold Outside

Baby, It's Cold Outside
Књига – Џенифер Пробст, Ема Чезе, Кејт Мадер, Кристен Проби, и Мелоди Ен

21412502.jpg

пре 2 часа, Iulianus рече

Post (onaj gore mjuzik) treba da je u pdf - Šta trenutno slušate?  Ajm sooo sori zbog ovog!7896634

Правићемо се да читаш :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, АлександраВ рече
Baby, It's Cold Outside
Књига – Џенифер Пробст, Ема Чезе, Кејт Мадер, Кристен Проби, и Мелоди Ен

21412502.jpg

Правићемо се да читаш :smeh1:

E, važi! :)) (Nisam pojma imao da postoji i knjiga istog naslova, oh, my! :D)

Подели на овим сајтовима

Цитираћу мишљење о.Рафаила о овој књизи, коју сам управо прочитала и свима је препоручујем, јер је бескрајно корисна и занимљива.

"У питању је једна од најдубљих анализа савременог човечанства. И уопште, о делима човечанства и свега оног са чиме се људски род борио и до чега нас је та борба, успешна или неуспешна, нажалост неуспешна, данас довела. Значи, једна велика деформација људског рода. Тако да, кроз ову књигу може много тога да човек сазна, да види, да схвати у каквом времену живи и на тај начин и боље да се постави и боље да се заштити, да заштити себе, да заштити своју породицу, своју вечност и вечност своје деце."

7htafbz.jpg

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Марина Савковић рече

Цитираћу мишљење о.Рафаила о овој књизи, коју сам управо прочитала и свима је препоручујем, јер је бескрајно корисна и занимљива.

"У питању је једна од најдубљих анализа савременог човечанства. И уопште, о делима човечанства и свега оног са чиме се људски род борио и до чега нас је та борба, успешна или неуспешна, нажалост неуспешна, данас довела. Значи, једна велика деформација људског рода. Тако да, кроз ову књигу може много тога да човек сазна, да види, да схвати у каквом времену живи и на тај начин и боље да се постави и боље да се заштити, да заштити себе, да заштити своју породицу, своју вечност и вечност своје деце."

7htafbz.jpg

Ми смо прошлог лета добили на поклон баш у манастиру Подмаине од једног искушеника тада, сада монаха,  2 књижице од А.Рафаила Карелина. Сјајне књиге. Мислим да је једна била о гордости а друга о психичким болестима.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...