Jump to content

Конзервативци новог таласа

Оцени ову тему

Grizzly Adams

Препоручена порука

пре 1 минут, Juanito рече

Радим, не прекидај ме осим ако немаш слику неке женске! :smeh1:

iStock_000017593225XSmall.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Grizzly Adams рече

Па није висок, али има мало ту masculine-neanderthal фацу о којој фемино-прогресивистице потајно маштају... :smeh1:

haha, ma ja mislim da je druga stvar u pitanju, uleteo je na jutjub kao prvi progresivac u povoljnom politickom trenutku, kada smo i mi libertarijanci terali kontru neokonzervtivcima.

Fora je sto je vecina ljudi nesvesno - libertarijanski okrenuta. 

Samo eto, malo su mekani, pa nisu politicki aktivni. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Европски (твој) конзервативизам проистиче из религије. Амерички (Гризлијев и претпостављам Ћирилов) је заправо европски класични либерализам и тешко да простиче из религије...

Ti mu dođeš baš kontraverzna ličnost,izrazito suv i debeo....:smeh1:

El evropski,moj ili je ustvari klasični evropski?

Religije se ne dovodi u pitanje uopšte zbog moga,konzervativizma.:ani_biggrin:12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ti mu dođeš baš kontraverzna ličnost,izrazito suv i debeo....:smeh1:

El evropski,moj ili je ustvari klasični evropski?

Religije se ne dovodi u pitanje uopšte zbog moga,konzervativizma.:ani_biggrin:12:smeha:

Ja ni ne znam koji je tvoj konzervatizam iskreno. Srbija nema konzervativni pokret. Srbija prvo mora da resi problem sa komunistickim mentalitetom, to vazi i za nacionaliste. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Ja ni ne znam koji je tvoj konzervatizam iskreno. Srbija nema konzervativni pokret. Srbija prvo mora da resi problem sa komunistickim mentalitetom, to vazi i za nacionaliste. 

U politici je to dosta diversifikovano,svud ga imaš po malo u dozama.

Svaki srpski nacionalista je antikomunista.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Svaki srpski nacionalista je antikomunista.

Slabije. Svi se zalazuza neku varijantu marksisticke teorije klasa, i svi se zalazu za socijalisticku ekonomiju.
To nisu anti komunisti, to su nacionalni komunisti. 

socijalizam = komunizam.. u sustini je ista stvar nije sija nego vrat.. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Сваки српски националиста је 90% комуниста.

Ti nisi srpski nacionalista?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Млађони рече

Slabije. Svi se zalazuza neku varijantu marksisticke teorije klasa, i svi se zalazu za socijalisticku ekonomiju.
To nisu anti komunisti, to su nacionalni komunisti. 

Sličnost je jedino u tome što nacionalisti,većinski traže snagu države na delu i tom smislu njeno socijalno delovanje,brige o naciji,nacionalnom interesu etc...jer nacija kao identitet ne postoji bez države,narod može nacija ne....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Српски патриота.

A razlika je?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Млађони рече

Једино што комунисти имају гулаге и голе отоке, а социјалисти не.

Први су убице и лопови, а други само лопови.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

A razlika je?

Па мислим да је разлика у томе што је "национализам" обично "колективистичка" идеологија где се "нација" као група ставља изнад појединца, па онда имамо познате фразе "национални интерес" итд.

"Патриотизам" је љубав појединца према својој земљи и народу, али не мора да значи колективизам. Патриот не мора да буде колективиста.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...