Jump to content

Da li ateizam neminovno vodi u nihilizam?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Упс, мислио сам да ниси ту... ;)

Да, отишла сам, завео ме мормон. :D

пре 3 минута, cloudking рече

Za par vekova religija ce postojati samo u istoriji kulture...

Много, куме. :D Век, максимум. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 791
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nzm, mozda gresim, ali zivot je mnogo lep i ja ga obozavam. To sto se vise ne opterecujem smislom zivota night after night mi samo ostavlja jos vise vremena za uzivanje i zajebanciju :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

ипак се некако фокусирајући на Гризлијеву из неког разлога ;)

Разумем те потпуно... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ок. Ниси онда ни ти мене разумео. Ја сам само са становишта логике критиковала обе категоричке тврдње, ипак се некако фокусирајући на Гризлијеву из неког разлога ;)

Pa ja sa tobom i ne polemišem. No s Julijanom. Mrtav ladan dođe na najveći misionarski forum SPC i ispriča što šta. Da sam ja kojim slučajem rekao "znate šta, vi ateisti (i ostali neteisti) sprema se nova paradigma, bolje sarađujte ili ćemo imati problem..." popio bi trajan ban (i s pravom)...posle se čudimo što od SPC ni cvonjka...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

Одприлике кад интелектуално сагледаш у потпуности да је наш живот само, д извинеш, прдеж на ветру. Не стигне ни да засмрди поштено...

Nikad ništa slično nisam zaključio i ne znam na koji način uopšte dolazite do takvog zaključka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Nzm, mozda gresim, ali zivot je mnogo lep i ja ga obozavam. To sto se vise ne opterecujem smislom zivota night after night mi samo ostavlja jos vise vremena za uzivanje i zajebanciju :)

Ok, bravo!Čestitam...idi "obozavaj" zivot...ateisto.:ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Pa ja sa tobom i ne polemišem. No s Julijanom. Mrtav ladan dođe na najveći misionarski forum SPC i ispriča što šta. Da sam ja kojim slučajem rekao "znate šta, vi ateisti (i ostali neteisti) sprema se nova paradigma, bolje sarađujte ili ćemo imati problem..." popio bi trajan ban (i s pravom)...posle se čudimo što od SPC ni cvonjka...

Gde i kad je to tj. nešto slično napisao?

Može link?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

Разумем те потпуно... ;)

Једини си међу онима са којима се ретко у чему (сем у пацифизму) слажем а коме имам потребу да докажем да НЕ КОРИСТИШ 'ЛОГИКУ' И 'РАЗУМ' ОНАКО КАКО ВЕЋИНА ЉУДИ КОРИСТИ, ВЕЋ ТУ ГУРАШ И СВЕ ЕМОЦИЈЕ КОЈЕ НЕ СПАДАЈУ ПОД "ШТЕТНИ СЕБИЧНИ ИМПУЛСИ" ЈЕР ИЗ НЕКОГ РАЗЛОГА СМАТРАШ ЕМОЦИЈЕ ЗА НЕШТО НЕГАТИВНО. :D

А то је јер те доживљавам као емотивца у најпозитивнијем смислу, само ти треба доказати да су и твоји рационални и логички закључци умногоме потпомогнути емоцијама, искуством, личношћу, доживљајима света... Што је све ОК...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ivan Marković рече

Pronaćiću, ako ga nisu izbrisali. Mada, možeš i jega da pitaš. Jer sam to pročitao...

Ништа није обрисано. Не видех толико претећи садржај од њега колико твој пост инсинуира, иначе бисмо ваљда реаговали...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ivan Marković рече

Ok, bravo!Čestitam...idi "obozavaj" zivot...ateisto.:ani_biggrin: 

O ne! Napisao sam "obozavam"! To je rec koja u sebi sadrzi rec - "BOG"!

Pa ja... ja sam... zapravo...VERNIK?!

Neeeeee! Boze zastooooooo! Zasto si dozvolio da mi od svih bas najveci djilkoš predoci tu gorku istinuuuuuuu!!

Ps. Jednom sam pred drugaricom izgovorio "fala bogu"... to je njoj bio apsolutni dokaz da sam vernik... tolka frka sa clanstvom da je kriterijum inicijacije pao ispod svakog nivoa? :)

jel Ivcho? :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ништа није обрисано. Не видех толико претећи садржај од њега колико твој пост инсинуира, иначе бисмо ваљда реаговали...

Ok. Gde mogu da vidim spisak svih njegovih statusa? Postoji li ta opcija?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...