Jump to content

Prvi budistički manastir otvara se kod Novog Sada

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Са срећу да им је ом-овање!

А Војвођани да буду паметни и продају им салату. ;)

....a kada budu resili da se obrate u Pravoslavlje, dacemo im cvarke besplatno! Zeljko, sta kazes za prozelitizam? Nema ljutnje, mi zelimo da se svi spasu u Hristu Spasu!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, "Tamo daleko" рече

....a kada budu resili da se obrate u Pravoslavlje, dacemo im cvarke besplatno! Zeljko, sta kazes za prozelitizam? Nema ljutnje, mi zelimo da se svi spasu u Hristu Spasu!

Свима сам био све... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Са срећу да им је ом-овање!

Om-ovanje je hinduistička mantra.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Lady Godiva рече

Две лепе девојке, Американке, мормонке и ти им не узмеш неки контакт. :unbelieveble:

Знаш ли ти да имамо момка за женидбу? Треба наћи 4-5 финих, мормонки за жене, није то лако.

Е, @Ћириличар, какви су ови форумаши, само на себе мисле.

Evo klecim na orahovim ljuskama sto ne mislim na moju misionarski nastrojenu hriscansku bracu :))

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Danijela рече

Ili samo onako, ostro, preko kolena, bez milosti?

Samo oštro,no mrsi.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Znaci, volis da se neko odnosi isto tako prema tebi? Ostro, bez milosti?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Danijela рече

Više volim iskreno i oštro bez milosti ne nego lažno sa kvazimilošću samo da bi me neko pridobio.;)

Подели на овим сајтовима

U redu. Mislim da ces, u jednom trenutku svog zivota, zazaliti zbog te zelje.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Danijela рече

Tako to obično biva. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Danijela рече

Pre bi zažalio da počnem da volim da me neko gleda u oči i otvoreno laže i uvija a ja se kao pravi toša.Ovako ga isečem tu odma u korenu i ćao đaci.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Danijela рече

оштро и искрено није исто као и без милости... и бомбардовање 1999. Се звало "Mилосрдни анђео" - ето ироније

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

оштро и искрено није исто као и без милости... и бомбардовање 1999. Се звало "Mилосрдни анђео" - ето ироније

Цитат

Milosrdni anđeo je izmišljeni termin kojim je Miloševićeva propaganda nazivala NATO bombardovanje SRJ.[

https://sh.wikipedia.org/wiki/Operacija_Milosrdni_anđeo

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Iulianus рече

Хвала :D

И шта сад? И даље остаје да оштро и искремо не значи и без милости... :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...