Jump to content

Prvi budistički manastir otvara se kod Novog Sada

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Iulianus рече

:)

Хвала на детаљном одговору. :skidamkapu:Једва чекам замерке хришћанству (да, неки стрпљиво чекамо... :945729: :) ).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

"Meni se dopada što u budizmu nema nikakve dogme, nikakvog slepog verovanja u nešto i sve je postavljeno tako da ti to, u stvari, i proveriš", rekao je Gile i dodao da ga je sve to privuklo budizmu.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/gile-orgazam-kako-sam-postao-budista/

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Danijela рече

"Meni se dopada što u budizmu nema nikakve dogme, nikakvog slepog verovanja u nešto i sve je postavljeno tako da ti to, u stvari, i proveriš", rekao je Gile i dodao da ga je sve to privuklo budizmu.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/gile-orgazam-kako-sam-postao-budista/

Dobar je Gile, jos da prihvati posle toga slepo verovanje u Hristovo Vaskrsnuce. :)

Подели на овим сајтовима

Jel ste nekad pokusali da razumete covek koji stoji naspam vas, da pokusate da vidite sve njegovim ocima, da pokusate da razumete kako on shvata istu stvar koju gledate? Ili samo onako, ostro, preko kolena, bez milosti?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Danijela рече

Jel ste nekad pokusali da razumete covek koji stoji naspam vas, da pokusate da vidite sve njegovim ocima, da pokusate da razumete kako on shvata istu stvar koju gledate? Ili samo onako, ostro, preko kolena, bez milosti?

Je l ovo meni upuceno? 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Danijela рече

Ma samo ostro, kak`a milos`, sve bi ja to na radnu akciju... sFun_bat

:smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Danijela рече

Искрено, ријетко.
Велика је то вјештина која се треба научити.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Crna-Emilija рече

Je l ovo meni upuceno? 

Upuceno je svima koji nastupaju ostro i bez milosti na svakog ko ne deli njihove misljenje, stave, pogled na svet...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Danijela рече

Upuceno je svima koji nastupaju ostro i bez milosti na svakog ko ne deli njihove misljenje, stave, pogled na svet...

Sa obzirom da ne bijem nikog ko ne deli moje misljenje, cak sam ekstremni zagovornik apsolutne slobode govora i misljenja -  smatracu da nije upuceno meni. 

Подели на овим сајтовима

Njegova privatna stvar i put.

Подели на овим сајтовима

Da li je "pokusao tebi da proda tu pricu o svom cortanovackom monastvu"?

Подели на овим сајтовима

Ne veruj sta sve pise po novinama :)

Zimus me zaustave dve lepe devojke amerikanke, pitaju me za neku lokaciju, ne govore lose srpski, objasnim im i one me u znak zahvalnosti pozovu na kafu u njihovu crkvu, ja se zahvalim i prihvatim samo pod uslovom da mi uzvrate posetu u moju crkvu subotom posle vecernje, kazu da nisu u mogucnosti to da urade jer su one mormonke, lepo se pozdravimo i svako od nas ode svojim putem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...