Jump to content

Kako živeti sa svešću o prolaznosti svega?

JESSY

Препоручена порука

Uživati u svakom trenutku jer je svaki jedinstven i neponovljiv.

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Ko to zaista radi?

тешко је, али кад је тешко на дуже стазе, кад то постане општа црта твог живота, онда научиш да се радујеш ситницама, уживаш у једностаности и цениш та зрнца, на крају схатиш да су упрао та зрнца со живота

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Uvek sam se pitao sta je svrha postojanja na ovom svetu. I izabrao svoju (Osim odlaska u raj po hriscanstvu i uzimanje u zivotu po hedo izmu) svrha je i ostaviti nesto za sobom, nesto sto ce te ostaviti besmrtnim daljim generacijama. Predanje, zavestanje, sluziti nekom kao primer. A dok si ziv, boriti se za ideale, menjati svet, raditi ispravne stvari, raditi na sebi i truditi se da sve sto radi ostavi dobru poruku, praviti svoj imidž, uzivas u radostima sveta koji ti pruza, da uticea na druge ljude kako bi bili bolji, da uticu i oni na tebe kako bi bio bolji, da iskusio zivot i prenosi iskustva, da siri znanje i edukujes, da istrazujes culnost i duhovnost, da bi u starosti mogao da se okruzis mudroscu i veselim i zdravim unucicima. Lepota mladosti je borba za ideale, a lepota starosti je svedocenje mudrosti. 

Na taj nacin zaboravi na prolaznost, usavrsavajuci se i ostavljaju ispravan trag u vremenu i prostoru za sobom i uvek ces negde biti prisutan. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Natasa. рече

Ko to zaista radi?

Svako ko ume da živi :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

38246224_10157064113770628_3860808186126

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Кратос рече

38246224_10157064113770628_3860808186126

Kakvo je ovo protivgejmersko bulaznjenje? Zaginuo sam ko zna koliko puta do sad!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, drvce рече

Kakvo je ovo protivgejmersko bulaznjenje? Zaginuo sam ko zna koliko puta do sad!

Само мало, не бих се сложио, увек можеш да сејвујеш и наставиш где си стао, тако да ти се то не рачуна у смрт. Праштај!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, todor рече

Само мало, не бих се сложио, увек можеш да сејвујеш и наставиш где си стао, тако да ти се то не рачуна у смрт. Праштај!

Neka ti je prosto, fejzbuk-gejmeru.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, drvce рече

Neka ti je prosto, fejzbuk-gejmeru.

Нисам никад преко фејса, тако ми џојстика, само можда нисам у току, задње што сам играо су Волфенштајн, Макс Пејн и онај ћелави што има бар-код на глави.

Тоо је било време, и на клупи си могао да спаваш кад се умориш од пуцачине. Сад не знам како је, ал сигурно ништа не ваља.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...