Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

On 24. 8. 2017. at 22:56, Grizzly Adams рече

Ево брадер, где си ти? Шта има ново?

Expand  

Hteo sam da dam doprinos onoj tvojoj temi gde ucis ljude programiranje, ako je jos ziva, kude je? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 24. 8. 2017. at 23:31, Млађони рече

Hteo sam da dam doprinos onoj tvojoj temi gde ucis ljude programiranje, ako je jos ziva, kude je? 

Expand  

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 24. 8. 2017. at 23:04, Grizzly Adams рече

Ко има срца да прочита... :(

Safe spaces and ‘ze’ badges: My bewildering year at a US university

https://www.spectator.co.uk/2017/08/safe-spaces-and-ze-badges-my-bewildering-year-at-a-us-university/

Expand  

:ani_biggrin:

The morning after the US election, New York was bluer than ever. My classmates were in tears, including one professor. Protesters chanting ‘Not my President’ took to the streets as cries of ‘How did this happen?’ ‘What will we tell our children?’ and ‘What a terrible day for [insert identity group]!’ echoed down NYU’s hallways.

Подели на овим сајтовима

:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

После два дана у Јути, тотално сам одушевљен... Био сам у око пола држава САД, свака има нешто своје, али ово је право изненађење. Рекао би најподцењенија држава код њих.

Оних пар слика изнад су само мала илустрација. Планине су невероватне. Толико различитих врста, облика и боја нигде нисам видео... Као да си ушао у неки од оних фантастичних Толкинових романа. Неколико пута замало нисам излетео са пута јер сам цело време зверао около уместо где возим... :smeh1:

Тренутно сам у граду Ст. Џорџ који је окружен овако нечим:

the-inn-at-stgeorge.jpg

Тешко је пренети сликом...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 16:51, Grizzly Adams рече

После два дана у Јути, тотално сам одушевљен... Био сам у око пола држава САД, свака има нешто своје, али ово је право изненађење. Рекао би најподцењенија држава код њих.

Оних пар слика изнад су само мала илустрација. Планине су невероватне. Толико различитих врста, облика и боја нигде нисам видео... Као да си ушао у неки од оних фантастичних Толкинових романа. Неколико пута замало нисам излетео са пута јер сам цело време зверао около уместо где возим... :smeh1:

Тренутно сам у граду Ст. Џорџ који је окружен овако нечим:

the-inn-at-stgeorge.jpg

Тешко је пренети сликом...

Expand  

А какве су мормонке?

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 16:57, Tavita рече

Је ли реално да је овако лијепо? <3

Expand  

Није нормално... А то је само један угао, где год се окренеш нешто другачије и опет спектакуларно... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 18:39, Grizzly Adams рече

Expand  

Није нормално... А то је само један угао, где год се окренеш нешто другачије и опет спектакуларно... :)

Expand  

Тачно узети годину дана офф, камп приколицу и возикати се по овим пространствима.

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 17:08, Juanito рече

А какве су мормонке?

Expand  

Нисам стигао да детаљније истражим то питање, а веровано ми неће бити ни дозвољено... :)

Овако из пар сусрета по кафићима и продавницама, жене су лепе, уредне, лепше комуницирају него у другим државама. При том мислим, искреније. Више као код нас, питају личне ствари, са интересовањем, није само пословно као другде. Истовремено су мало "одсечније", види се да нема b/s.

Уопште, види се да су људи веома уредни. По кућама, двориштима, нигде нисам видео сређеније продавнице и сл. Вероватно има неке везе са њиховом религијом.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 28. 8. 2017. at 18:44, Grizzly Adams рече

Уопште, види се да су људи веома уредни. По кућама, двориштима, нигде нисам видео сређеније продавнице и сл. Вероватно има неке везе са њиховом религијом.

Expand  

Немој ми рећи да су им и бензинске пумпе уредне. То још не видех у САД. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Expand  

fun fact colorado je dobio ime po color (boja) zato sto je kompletna priroda tamo sva u razlicitim bojama. 
Ta priroda se preliva i na jutu (koja je ovde na slici) i na jos par drzava. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...