Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

На храни не штедим уопште. Ове моје све купују "оргеник" и остале ствари... Мој омиљени доручак иначе, ако има још неки тунофиличар овде нек се јави да направимо клуб: :D

e839af0ce7774b8bea76403c797231fb.500

Тунофиличар ође!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Али ако ми срце прескаче за нечим "фенси" од чега немам неке користи онда ми се пали аларм у глави.

Ne kupuju oni ajfon jer je fensi, oni se uglavnom i ne razumeju u tehnologiju. Oni kupuju ajfon jer stvara laznu sliku o tebi da imas para. Zele da salju socijalni signal da imaju pare koje nemaju. 

Kako kaze juan svi imamo neke neracionalne potrosnje, ali je vrhunac neracionalnosti kada hoces da saljes poruku da imas pare ( a nemas ih ). To je vrsta laganja i jadno je.  

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

На храни не штедим уопште. Ове моје све купују "оргеник" и остале ствари... Мој омиљени доручак иначе, ако има још неки тунофиличар овде нек се јави да направимо клуб: :D

e839af0ce7774b8bea76403c797231fb.500

Јао, сад се сетих кад је Холанђанин потпуно озбиљно и искрено питао једну Колумбијку: ”А што ти купујеш ову бољу туну (рио маре, ваљда) кад ова најјефтинија има исту количину протеина?” Значи отплако сам тад. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Јао, сад се сетих кад је Холанђанин потпуно озбиљно и искрено питао једну Колумбијку: ”А што ти купујеш ову бољу туну (рио маре, ваљда) кад ова најјефтинија има исту количину протеина?” Значи отплако сам тад. 12:smeha:

Ајој, они нису шприцани дефинитивно... :)

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Ствари нису битне, ја ту гледам - чини ми се као Млађони - инстинкт. Човек мора да савлада у себи ту жељу да купује "шарене стаклиће".

Немам никакав проблем да купим скупу ствар која ми треба за посао или слично. Али ако ми срце прескаче за нечим "фенси" од чега немам неке користи онда ми се пали аларм у глави. Зато купим стари ајфон, иако могу без проблема да купим нови. Јер иначе то нема краја, човек почне да живи изнад својих могућности, да се задужује и оде све у пм.

Ником нисам дужан $1.

Па није што је фенси, него просто волим да имам нове технологије, да будем ”early adopter”, да испитујем границе корисности, да измишљам нове начине како да корисно искористим справу итд. Ту немам материјалне користи од тога, али имам душевне, а често и нешто научим успут. Наравно, iPhone могу да приуштим без задуживања, Теслу (за сада) не могу. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Млађони рече

Ne kupuju oni ajfon jer je fensi, oni se uglavnom i ne razumeju u tehnologiju. Oni kupuju ajfon jer stvara laznu sliku o tebi da imas para. Zele da salju socijalni signal da imaju pare koje nemaju. 

Kako kaze juan svi imamo neke neracionalne potrosnje, ali je vrhunac neracionalnosti kada hoces da saljes poruku da imas pare ( a nemas ih ). To je vrsta laganja i jadno je.  

Па показује и карактерну особину као што си лепо реко... Контрољ! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Grizzly Adams рече

Ја сам тек прошле године купио ајфон 5с и то само зато што је био неки попуст...

Шта ћу кад волим паре, тешко се растајем од њих. :smeh1:

Pola sirotinje ovde nosi jači telefon :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Моји људи, најозбиљније... Што немати гајбицу на бициклу уместо фенси корпе кад врши посо? Што немати у главној шопинг улици гомилу секнд хенд продавница и смањити и трошкове и бацање? Што не купити за исте смешне паре сјајну дрвену играчку или половне шоље уместо кинеске пластике? Што се триповати и фолирати око изгледа, шминке, итд. (ок, улазим у територију која Хуаниту изазива тикове... :ani_biggrin:)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

А квалитетна туњевина у Холандији кошта мање него у Србији, мислите о томе...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Па није што је фенси, него просто волим да имам нове технологије, да будем ”early adopter”, да испитујем границе корисности, да измишљам нове начине како да корисно искористим справу итд. Ту немам материјалне користи од тога, али имам душевне, а често и нешто научим успут. Наравно, iPhone могу да приуштим без задуживања, Теслу (за сада) не могу. :smeh1:

ne verujem da Mladja misli na takve, pre ce biti na one sto koristi samo instagram i kameru :D

Подели на овим сајтовима

Кад смо код iPhona, кола, имања и немања пара и приоритета. 

Скво и ја пре неких двадесетак дана уплатили аранжман у мало луксузнијем спа хотелу на Фрушкој гори и отишли тамо корсом 2000. годиште. Требало је видети тај паркинг. Мерцедес, бембара, неки бесни џип, корсица, мерцедес... 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Филозоф рече

ne verujem da Mladja misli na takve, pre ce biti na one sto koristi samo instagram i kameru :D

i to samo prednju, ne zadnju. 

Te ljude ni malo ne zanima tehnologija. Zanima ih samo potencijalni socijalni status koji se nadaju da ce im ajfon doneti. Njih ajfon zanima jer je skup. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Кад смо код iPhona, кола, имања и немања пара и приоритета. 

Скво и ја пре неких двадесетак дана уплатили аранжман у мало луксузнијем спа хотелу на Фрушкој гори и отишли тамо корсом 2000. годиште. Требало је видети тај паркинг. Мерцедес, бембара, неки бесни џип, корсица, мерцедес... 12:smeha:

Тако некако и изгледа социјална стратификација у Србији... или имаш и за мерџе и џипове и за спа, или немаш за лебац до првог у месецу...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...