Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Моји људи, најозбиљније... Што немати гајбицу на бициклу уместо фенси корпе кад врши посо? Што немати у главној шопинг улици гомилу секнд хенд продавница и смањити и трошкове и бацање? Што не купити за исте смешне паре сјајну дрвену играчку или половне шоље уместо кинеске пластике? Што се триповати и фолирати око изгледа, шминке, итд. (ок, улазим у територију која Хуаниту изазива тикове... :ani_biggrin:)

Што не служити литургију у распаднутој бараци уместо у лепо уређеној и осликаној цркви кад барака служи сврси?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Кад смо код iPhona, кола, имања и немања пара и приоритета. 

Скво и ја пре неких двадесетак дана уплатили аранжман у мало луксузнијем спа хотелу на Фрушкој гори и отишли тамо корсом 2000. годиште. Требало је видети тај паркинг. Мерцедес, бембара, неки бесни џип, корсица, мерцедес... 12:smeha:

Onaj lik sto ti je dao 100 evra, on je mislio da ti daje baksis. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

А квалитетна туњевина у Холандији кошта мање него у Србији, мислите о томе...

Sto bi nas to cudilo, porezi su manji u holandiji nego u srbiji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Што не служити литургију у распаднутој бараци уместо у лепо уређеној и осликаној цркви кад барака служи сврси?

Немој то мени, ја немам ништа против бараке, толико ме вал'да знаш...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Sluzili bi i tamo, nije problem. Predjasnjih hriscani su sluzili i tamo. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Филозоф рече

ne verujem da Mladja misli na takve, pre ce biti na one sto koristi samo instagram i kameru :D

Ма разумем ја Млађу и није да се не слажем, једноставно ме не занимају туђа посла.

С друге стране, ти што iPhone купују јер је статусни симбол обарају му цену за оне који га купују из кориснијих разлога. Србија је ту мачји кашаљ, али зато Кина... Тамо Apple производе купују искључиво да би их користили као статусни симбол и у питању је далеко озбиљнија ствар у њиховом друштву него стандардно српско хвалисање.

А и за тај инстаграм. Да није риба које каче фоткице, не би било инстаграма за Гризлија да качи лепе пејзаже. А и Хуанито би имао мање инспирације да ради и тако. Тржиште је компликован систем, не бих ја ту много чачкао. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Da vidiš parking u Monte Karlu...

Millions on wheels :)

20160501_211429.thumb.jpg.5c5a837a51dea4ff324b112124624d75.jpg

Najjaci parking koji sam ja video verovali ili ne bio je u centru Moskve. A i generalno najjaci prosek vozila opet u centru Moskve. Stece se utisak da je svaki drugi automobil range 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Немој то мени, ја немам ништа против бараке, толико ме вал'да знаш...

Аууу, па ти си изгубљен случај. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Ма разумем ја Млађу и није да се не слажем, једноставно ме не занимају туђа посла.

С друге стране, ти што iPhone купују јер је статусни симбол обарају му цену за оне који га купују из кориснијих разлога. Србија је ту мачји кашаљ, али зато Кина... Тамо Apple производе купују искључиво да би их користили као статусни симбол и у питању је далеко озбиљнија ствар у њиховом друштву него стандардно српско хвалисање.

А и за тај инстаграм. Да није риба које каче фоткице, не би било инстаграма за Гризлија да качи лепе пејзаже. А и Хуанито би имао мање инспирације да ради и тако. Тржиште је компликован систем, не бих ја ту много чачкао. :ani_biggrin:

ne bunim se ni ja samo konstatujem :D

mada i apple nije da ne shvata u kom smeru mu ,,vuce" dobar deo klijentele pa smo u poslednje vreme imali zaista katastrofalne dizajne (po mom misljenju) tipa zlatnog i crvenog ajfona i jos neke stvari. Plus preskupi i nicim opravdivi dodaci. Sta znam licno koristim iphone SE i dobro me sluzi, meni iskreno nije bitno preterano kakve sve funkcije ima, vise mi je do pouzdanosti i kvalitetnog ekrana posto dosta buljim u njega. I recimo neka ok kamera posto me je uvek mrzelo da nosim aparat 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

ma dobro tu se slazemo ni ja nesto nisam opterecen oko toga... samo primecujem i analiziram. Nije me ni zanimalo dok ljudi sa kojima se povremeno druzim nisu krenuli da bacaju to po stolovima, dok im u isto vreme treba dva i po sata da saberu 1000 dinara za paket vutre.... onda pocne da me iritira. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

1000 dinara za paket vutre

Ето видиш, то је јефтиније у Србији него у Холандији. Шта ће вам туна, цепајте вутру.

Подели на овим сајтовима

Шта ће вам туна, цепајте вутру.

Poslusacu te. :)
Odoh caos! :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

За неке телефоне у Србији буквално је једино потребно да пристанеш да им плаћаш претплату од 5-6$ месечно две године коју ћеш ионако да плаћаш јер си укинуо фиксни телефон који ти толико пара узима месечно а преко мобилног оператера имаш довољно минута да покријеш све своје потребе и нормално да не мислиш то да укидаш...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...