Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

@Lady Godiva

Поводом оне дискусије на другој теми, да не кваримо Аурору тему. Опасно сам се запалио за ово: :)

raptor-398-back-to-front.jpg

raptor-425-front-to-back.jpg

raptor_exterior.jpg

http://www.keystonerv.com/raptor/

Не ради линк, али знам о чему је реч.

Раније сам гледала емисије о тим као бусевима кућама (стално гледам емисије о архитектури, путовањима и миксу та два :D). Оно што сам ја гледала је коштало по милион, два долара.. али Гризли како то добро изгледа, могла бих тако живети и возати се по свету. :)

Edit:

Сад капирам. На ово испод мислиш. :) Оно од милион долара су неки огромни бусеви, као за турнеје.

Ово изгледа одлично, само не знам колика је тежина и може ли то обичан SUV да вуче. 

https://www.rvtrader.com/New-Or-Used-Keystone-Raptor-RVs-For-Sale---RVTrader.Com/search-results?make=Keystone|2273942&model=Raptor|764843289&sort=featured%3Aasc&radius=150& 

Подели на овим сајтовима

Посећујеш ли када вашаре...и као човек и као међед....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Рапсоди рече

Посећујеш ли када вашаре...и као човек и као међед....:smeh1:

Само ако ми плате да играм... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Lady Godiva рече

Оно од милион долара су неки огромни бусеви, као за турнеје.

Ово може да се нађе половно за 50-60,000. Што је за нас исто ко милион долара... :)

Ал` за Амере није нека велика лова.

пре 37 минута, Lady Godiva рече

Ово изгледа одлично, само не знам колика је тежина и може ли то обичан SUV да вуче. 

Не може обичан SUV, мора pickup truck, као нпр. Ford F-150:

228097d1370369764-lets-see-your-campers-

Ал то исто возе Амери ко Фићу... Сваки грађевинац или мајстор га има. Уобичајено. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ал то исто возе Амери ко Фићу... Сваки грађевинац или мајстор га има. Уобичајено. :)

У Тексасу то возе тинејџерке. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Ово може да се нађе половно за 50-60,000. Што је за нас исто ко милион долара... :)

Ал` за Амере није нека велика лова.

Да има на оном линку, који сам касније додала, разних у том ценовном опсегу.

Ма мени је то одлична ствар, нарочито за САД, мада и за ЕУ сад кад нема виза и роминга. Возаш се, када наиђеш на нешто сто ти се свиди, паркираш се у останеш док ти не досади. Ту имају и при сваком хотелу, ресторану паркинге за те приколице, камионе и чудеса.

Мада је најбоља ствар то што можеш да кампујеш у middle of nowhere. Станеш на неку висораван у Монтани седнеш на сред ливаде, ветрић пирка, ти извадиш лап топ и зарађујеш новце. Савремени номадски живот. Хаха, ала сам се ја сам уживела, могу да осетим мирис сена. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Ма мени је то одлична ствар, нарочито за САД ...

Мада је најбоља ствар то што можеш да кампујеш у middle of nowhere. Станеш на неку висораван у Монтани седнеш на сред ливаде, ветрић пирка, ти извадиш лап топ и зарађујеш новце. Савремени номадски живот. Хаха, ала сам се ја сам уживела, могу да осетим мирис сена. :smeh1:

Ма лудило. Немаш појма колико их има овде... Само их гледам и завидим...

Скитам и ја као индијанац, али ово је сасвим други ниво. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Grizzly Adams рече

Ма лудило. Немаш појма колико их има овде... Само их гледам и завидим...

Скитам и ја као индијанац, али ово је сасвим други ниво. :)

Ма где није, то је живот. Живот на точковима. :)

Углавном, ако се поновиш, мораш нам овде до детаља пренети утиске. До тада путуј као сав нормалан свет. Али кад једном осетиш слободу, нема повратка. :D 

Подели на овим сајтовима

Ко има срца да прочита... :(

Safe spaces and ‘ze’ badges: My bewildering year at a US university

https://www.spectator.co.uk/2017/08/safe-spaces-and-ze-badges-my-bewildering-year-at-a-us-university/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

https://www.spectator.co.uk/2017/08/safe-spaces-and-ze-badges-my-bewildering-year-at-a-us-university/

Цитат

It was soon obvious to my fellow students that I was not quite with the programme. In a class discussion early in my first semester, I made the mistake of mentioning that I believed in objective standards in art. Some art is great, some isn’t, I said; not all artists are equally talented. This was deemed an undemocratic opinion and I was given a nickname: the cultural fascist. I’ve tried to take it affectionately.

Што се екстреми више разликују, то су сличнији једни другима...

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Jednog dana će pametni ljudi koji analiziraju današnje stvari sve ovo nazvati "progresivistički napad na Zapadnu civilizaciju".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...