Ћириличар Написано Август 24, 2017 Пријави Подели Написано Август 24, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2017 Пријави Подели Написано Август 24, 2017 пре 34 минута, Grizzly Adams рече Ево брадер, где си ти? Шта има ново? Hteo sam da dam doprinos onoj tvojoj temi gde ucis ljude programiranje, ako je jos ziva, kude je? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 24, 2017 Пријави Подели Написано Август 24, 2017 пре 6 минута, Млађони рече Hteo sam da dam doprinos onoj tvojoj temi gde ucis ljude programiranje, ako je jos ziva, kude je? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 24, 2017 Пријави Подели Написано Август 24, 2017 пре 40 минута, Grizzly Adams рече Ко има срца да прочита... Safe spaces and ‘ze’ badges: My bewildering year at a US university https://www.spectator.co.uk/2017/08/safe-spaces-and-ze-badges-my-bewildering-year-at-a-us-university/ The morning after the US election, New York was bluer than ever. My classmates were in tears, including one professor. Protesters chanting ‘Not my President’ took to the streets as cries of ‘How did this happen?’ ‘What will we tell our children?’ and ‘What a terrible day for [insert identity group]!’ echoed down NYU’s hallways. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Јуче Короладо, данас Јутутута... Разлика драстична... Lady Godiva, Матусал, Natasa. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 После два дана у Јути, тотално сам одушевљен... Био сам у око пола држава САД, свака има нешто своје, али ово је право изненађење. Рекао би најподцењенија држава код њих. Оних пар слика изнад су само мала илустрација. Планине су невероватне. Толико различитих врста, облика и боја нигде нисам видео... Као да си ушао у неки од оних фантастичних Толкинових романа. Неколико пута замало нисам излетео са пута јер сам цело време зверао около уместо где возим... Тренутно сам у граду Ст. Џорџ који је окружен овако нечим: Тешко је пренети сликом... ivanaika, Tavita, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 5 минута, Grizzly Adams рече Тешко је пренети сликом... Је ли реално да је овако лијепо? <3 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 16 минута, Grizzly Adams рече После два дана у Јути, тотално сам одушевљен... Био сам у око пола држава САД, свака има нешто своје, али ово је право изненађење. Рекао би најподцењенија држава код њих. Оних пар слика изнад су само мала илустрација. Планине су невероватне. Толико различитих врста, облика и боја нигде нисам видео... Као да си ушао у неки од оних фантастичних Толкинових романа. Неколико пута замало нисам излетео са пута јер сам цело време зверао около уместо где возим... Тренутно сам у граду Ст. Џорџ који је окружен овако нечим: Тешко је пренети сликом... А какве су мормонке? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 1 сат, Tavita рече Је ли реално да је овако лијепо? <3 Није нормално... А то је само један угао, где год се окренеш нешто другачије и опет спектакуларно... Tavita and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече пре 1 сат, Tavita рече Је ли реално да је овако лијепо? <3 Није нормално... А то је само један угао, где год се окренеш нешто другачије и опет спектакуларно... Тачно узети годину дана офф, камп приколицу и возикати се по овим пространствима. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 1 сат, Juanito рече А какве су мормонке? Нисам стигао да детаљније истражим то питање, а веровано ми неће бити ни дозвољено... Овако из пар сусрета по кафићима и продавницама, жене су лепе, уредне, лепше комуницирају него у другим државама. При том мислим, искреније. Више као код нас, питају личне ствари, са интересовањем, није само пословно као другде. Истовремено су мало "одсечније", види се да нема b/s. Уопште, види се да су људи веома уредни. По кућама, двориштима, нигде нисам видео сређеније продавнице и сл. Вероватно има неке везе са њиховом религијом. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече Уопште, види се да су људи веома уредни. По кућама, двориштима, нигде нисам видео сређеније продавнице и сл. Вероватно има неке везе са њиховом религијом. Немој ми рећи да су им и бензинске пумпе уредне. То још не видех у САД. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Помери мапу лево-десно да видиш какво је окружење... https://goo.gl/maps/RCY6Nriin9B2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 20 часа, Tavita рече Је ли реално да је овако лијепо? <3 fun fact colorado je dobio ime po color (boja) zato sto je kompletna priroda tamo sva u razlicitim bojama. Ta priroda se preliva i na jutu (koja je ovde na slici) i na jos par drzava. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука