Jump to content

ZEMLJA JE RAVNA

opus-d

Препоручена порука

Био једном један човек коме је облетала једна пчела око главе. Он се умирио, пчела је још мало облетала око њега и отишла својим путем. Конец конца! :)

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Baš me zanima koji je ovaj ops-d (mislim već postojeći forumaš kome je dosadno).

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, opus-d рече

Ravna zemlja, kosmos koji se siri, planete i zvijezde, koje se kao manite vrte oko sebe i oko svih ostalih objekata, crne rupe, big ben, kvantna mehanika,teorija relativiteta, EVOLUCIJA.

Sve su ovo kabalisticko-panteisticke gluposti, koje su masoni i jezuiti poturili u svijet.

Чек, јел и равна земља глупост? Ти отвори тему да нас убедиш да јесте равна.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Чек, јел и равна земља глупост? Ти отвори тему да нас убедиш да јесте равна.

то су му ЈЕвреји хаковали профил и промијенили "Округла" у "Равна" како би га осујетили. 

Подели на овим сајтовима

Не може више да вам одговори. Вукман Чејовић по стоти пут банован. Ова тема је остављена само за зезање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, VaSa110 рече

Baš me zanima koji je ovaj ops-d (mislim već postojeći forumaš kome je dosadno)

eto, dobio si odgovor...:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, ИгорМ рече

:0212_rolleyes: теби је баш досадно...

baš tako...:)

ali svaka čast na večitom entuzijazmu...:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, RYLAH рече

Ова тема је остављена само за зезање.

ide u razbibrigu...:)

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, IC XC рече

Ovo je mozda tacno, a da su jezuiti primili kabalu u to bas nisam siguran.

Како није тачно!? Па познато је дасеоргимал Библија налази у Ватикану код папе... То се зна!

#горећетеупаклувикојиутоневерујете

Подели на овим сајтовима

Baš me zanima šta na to kaže "Crkva ateista" kao nepristrani posmatrač, da li su u pravu ravnoplošci ili kuglaši.

Церковь атеистов

https://www.facebook.com/groups/unbeliever/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...