Arsenija Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Ne znam . Ja stalno sanjam .Cesto sanjam parfeme ali nisu na prodaju,nemaju deklaraciju i nisu za mene,a ja ih zelim :-D . Zanimljivo je da sam prosle nedelje sanjala monaha iz Decana kako nam nesto mnogo lepo prica,ali se uopste ne secam sta je pricao dok smo bili naslonjeni na neki beli mermerni grob koji je malo pukao po sredini.Stajao je pored mene i sve nas je grlio jednom rukom.Ali odmah sam primetila da su mu ruke bolesne,da se suse,da ih treba mazati i leciti,jer ce u suprotnom potpuno da se smezuraju. P.s.Pisem sa telefona i uopste se ne snalazim,ali cu iskoristiti priliku da potrosim ovo malo interneta sto je preostalo... :-)... A da,sinoc sam sanjala da me hapsi policija,zato sto se nisam javila na redovnu kontrolu,zaboravila sam.Sta da se radi,tezak je zivot nas ovakvih kakvi smo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Meni se desava da pre nego sto zaspim od svoje podsvesti zatrazim resenje problema u snu...i uglavnom ga dobijem kroz neku recenicu, osobu koju sanjam a koja moze pomoci u resavanju problema ili situaciju....i tada uglavnom po budjenju imam u glavi resenje. A sto se tice kontrole snova ili Lucidnih snova, znam pouzdano da deci to polazi za rukom bez ikakvih priprema, okultizma i slicnog. A to je zato sto deca imaju dodir sa samima sobom... Баба је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Pa jel' ima neko od vas neke vježbe kako postići takve snove, nisam siguran jesu li ovi savjeti po internetu tačni i pouzdani. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Sad kad sam radio projekat iz Operativnih 1, sanjao sam nekoliko rešenja, a dešavalo mi se da se probudim i u 5 ujutru jer sam sanjao bagove. Jedini način da povratim kontrolu nad onim što sanjam je bio da odmah ustanem i otklonim problem koji sam sanjao. То и јесте фора са техником контроле снова. Па упутству сањач треба одмах да се пробуди и да запише сан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Je li iko od vas pokušavao da izazove ovakav san i kojim metodama? Volio bih da doživim to, jer su snovi za mene često mukotrpni i loše sanjam pa bi svjesnost da sanjam bila prava stvar. Снови су најчешће наш психички садржај. Срца и ума. Да би ти били лепи снови труди се током дана да имаш позитивне мисли, нарочито увече пред спавање. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Pa jel' ima neko od vas neke vježbe kako postići takve snove, nisam siguran jesu li ovi savjeti po internetu tačni i pouzdani. bangin Имам ја брдо совјета али ти саветујем прво да уредиш своје стање срца пре него се упустиш у контролу снова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Ovo je moj burazer doziveo, kaze osecam kao da sam budan a ne mogu da se pomerim. I onda krenu neki cudni dogadjaji tipa gleda kako se stolica podize i leti iznad njega.Ja nikad nisam imao čudne događaje u takvom snu, osim jednom kad sam sanjao da sam ispod stola umesto na krevetu. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Desava se kad se prejedes uvece i to pogotovo nekim slatkisima da mahom sanjas crne i negativne snove i to mi se desavalo kad god se prejedem slatkog pre spavanja-jednostavno onda imas kosmar,posle sam nasao u nekim i hriscanskim knjigama da ta teza stoji e sad objasnjenje ne znam. Imao sam sinoc trip budim se i u tom trenutku tihim cini mi se zenskim glasom cujem moje dozivanje "Miloseeee" bas trip,osvrnem se oko mene spavaju svi,bas cudan trip,bio sam siguran da sam cuo. Mora da sam se trgnuo u sred nekog sna i da je to ostalo kao spona jave i sna...Inace svi ljudi sanjaju i to svako vece,samo sto 90% onoga sto sanjamo ne mozemo se setiti ujutru. Paraliza snova obicno mahom nastaje kod uzivao marihuane ili nekih jos tezih droga,ljudi koji popiju vise...bar na konto iskustva sa ljudima koje znam koji imaju tu paralizu u toku sna. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Imao sam sinoc trip budim se i u tom trenutku tihim cini mi se zenskim glasom cujem moje dozivanje "Miloseeee" bas trip,osvrnem se oko mene spavaju svi,bas cudan trip,bio sam siguran da sam cuo. Мени се ово дешава у сред бела дана без икаквих снова. А то је опет можда зато што сам наглув па онда егоцентрични мозак тумачи звукове онако како му се свиџа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Sto bi tebe bilo ko zvao sa "Milose"? hihi u sustini nije to,nije sladak umilni zenski glasic,nego nesto sto lici na zenski glas ali je pak tih i nekako cudan. Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Ne moze svesno da se sanja... Jer to nije san nego halucinacija.A biti svestan toga da sanjamo ne znaci da smo u svernom stanju,jer san karakterhse posebno stanje svesti...I da ne lupam vise.... Molite se za mene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Најбољи су луцидни луцкасти снови. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 P.s.Lucidni san...ako opet masim temu,ne zamerite.Sanjam da sam trudna.Sve sam imala osecaj da je decak.Ali sam se u samo jednom trenutku zapitala,cekaj malo... Ali nisam ukapirala da sanjam.A onda sam polako otisla do Wca i tako sam se probudila. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Paraliza snova obicno mahom nastaje kod uzivao marihuane ili nekih jos tezih droga,ljudi koji popiju vise...bar na konto iskustva sa ljudima koje znam koji imaju tu paralizu u toku sna.Takve snove imam od detinjstva.Pre će biti da te noćne more uzrokuju alkoholizam i drogiranje... (šala, nije baš toliko strašno) МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jesus Of Suburbia Написано Мај 31, 2015 Пријави Подели Написано Мај 31, 2015 Takve snove imam od detinjstva. Pre će biti da te noćne more uzrokuju alkoholizam i drogiranje... (šala, nije baš toliko strašno) Misliš na moje noćne more? Ne trošim drogu i alkohol, mislim da je to od mašte ili filmova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука