Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, GeniusAtWork рече Vučić je kazao da Srbi moraju da promene svoju svest, jer kako kaže, grešili su zato što su sebi dali pravo da imaju "imperijalnu svest", a nikada se nisu trudili da nauče tuđ jezik i razumeju šta je to što drugi žele "ako ni zbog čega drugog onda bar da bi predvideli njihove poteze". Када Алек поједе паштету постаје Наташа Кандић! елТорнеро, коЖељ њацИ , Кратос and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Али заиста није нормалан човек. Ко нормалан има идеју да мења свест једном народу??? Лоботомија на државном нивоу. АлександраВ, "Tamo daleko" and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Што не читате СНС информатор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Pa to preuzmi lepo rts pre javne debate i nema frke više- Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 El grad ozvučen, na ulicama se sluša uživo? Biće.... Вилер Текс, GeniusAtWork and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 15 минута, Вилер Текс рече Али заиста није нормалан човек. Ко нормалан има идеју да мења свест једном народу??? Лоботомија на државном нивоу. Човек који је са скупштинске говорнице позивао на убијање 100 муслимана за једног Србина, лепио табле са натписом "Булевар Ратка Младића", организовао демонстрације после хапшења Караџића у којима је било погинулих, прича о српској империјалној свести и немогућности да се чује шта други желе....ја сам стварно залутао у неки матрикс, мајке ми. АлександраВ, "Tamo daleko", Desiderius Erasmus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 26 минута, GeniusAtWork рече Vučić je kazao da Srbi moraju da promene svoju svest, jer kako kaže, grešili su zato što su sebi dali pravo da imaju "imperijalnu svest", a nikada se nisu trudili da nauče tuđ jezik i razumeju šta je to što drugi žele "ako ni zbog čega drugog onda bar da bi predvideli njihove poteze". Ма све је ово једна велика скривена камера... Немогуће да је реалност. GeniusAtWork, елТорнеро and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 A ko nam je kriv kad smo ga pustili da radi. елТорнеро, АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Imali smo mi jednog u firmi, ostajao je od ujutro do uveče u kancelariji. Direktor je mislio da smo mi ljubomorni što se žalimo na njega, jedva smo ga ubedili, da nemamo ništa protiv što je glup, nego da nam stvara probleme jer je glup i vredan. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 23 минута, GeniusAtWork рече Човек који је са говорнице позивао на убијање 100 муслимана за једног Србина, лепио табле са натписом "Булевар Ратка Младића", организовао демонстрације после хапшења Караџића у којима је било погинулих, прича о српској империјалној свести и немогућности да се чује шта други желе....ја сам стварно залутао у неки матрикс, мајке ми. Све је он то радио из интереса. Као што и сада ради из интереса.Тај је и одбарамбени рат Срба у Крајини, Босни и Херцеговини злоупотребљавао за Шешељеву политику а сада мир злоупотребљава да би нам наметао ЕУ и НАТО јарам у сваком смислу. Браво, успео си у каријери! елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 3 часа, Desiderius Erasmus рече Jako smo kratkog pamćenja, ako nam je Milošević ostao u tako lepoj uspomeni... Nemam nikakve lepe uspomene samo konstatujem da je on pod svim tim pritiscima,sankcijama,bombardovanjima uspeo nešto da izbori ovi sa gomilom ,,zapadnih partnera,, ništa nisu uradili.Dobro nije da ništa baš,uspeli su da priznaju nato-narko pasoš,da im daju tablice,da im daju broj,povukli naše institucije sa severa a za to sve su dobili verovatno neku siću u džep....sitne duše prodane....ološi najgore vrste. елТорнеро and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 54 минута, Вилер Текс рече Али заиста није нормалан човек. Ко нормалан има идеју да мења свест једном народу??? Лоботомија на државном нивоу. Ček bre sad pa zar nije Crkva menjala svest mnogim narodima? Desiderius Erasmus and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Ček bre sad pa zar nije Crkva menjala svest mnogim narodima? Брате, да и тебе није захватио исти вирус као малог Алека? АлександраВ and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Управо сада, Вилер Текс рече Брате, да и тебе није захватио исти вирус као малог Алека? Moro sam da pitam pošto je menjanje svesti naroda poso nenormalnih,pitanje se samo nametnulo. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 7 минута, Кратос рече Nemam nikakve lepe uspomene samo konstatujem da je on pod svim tim pritiscima,sankcijama,bombardovanjima uspeo nešto da izbori ovi sa gomilom ,,zapadnih partnera,, ništa nisu uradili. Био сам му огорчени противник годинама, онда, гледајући ко га напада и зашто почех да га браним, јер нисам мрзео њега већ његова дела. Слушајући и даље којешта почињем да га волим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука