Jump to content

Вучић припрема народ за признавање Косова и Метохије

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 21 минута, Кратос рече

Ne nego su znali da kad bi kopneno ušli da bi Vijetnam bio mala beba za ono što bi ih snašlo

Pre će biti da je Irak mala beba šta bi nas snašlo... Oni su imali vojsku nekoliko puta jaču od naše, pa je 2003. za desetak dana potpuno nestala.

Sve ono što gledaš tamo na netu bi bilo ovde, jedino što se Srbi ne bi dizali u vazduh u terorističkim napadima.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Жељко рече

Реци

Za početak da se sve stranke koje pristupaju ovom problemu ozbiljno a ne dvoglavo patkasto pozovu na ozbiljnost situacije i ozbiljno upozore predsednika na nedolično donešen predlog o javnoj raspravi.

Ispod ovog treptaja ne idem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Za početak da se sve stranke koje pristupaju ovom problemu ozbiljno

Те странке (искрено, не знам које су), су требале да реагују још у мају, када нам је АВ лепо свима рекао -

Нећу моћи да решавам све проблеме, више ћу имати времена за стратешка питања – попут Устава, Косова и Метохије, образовања. Морамо да отворимо све теме које су тешке и болне за друштво – и Косово и Устав, почев од избора председника – навео је Вучић.

Лепо нам је свима рекао. И ми смо сви то лепо чули. Нико није председника ништа ни упозорио нити га је позвао да преиспита било шта. Он иде по зацртаној линији, а ми смо главу ставили под мишку. И то је то.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, ana čarnojević рече

Мислим да је Борко звани буксна ово најбоље дефинисао:

Lider Levice Srbije Borisav Stefanović o mogućim dometima unutrašnjeg dijaloga o Kosovu, ako ga bude, kaže:

„Najdalja tačka bi bila pristanak Beograda na uključenje Prištine u međunarodne organizacije, dakle – deblokada ulaska Kosova. Druga stvar eventualno bi bila da se u zamenu za to precizira pitanje Zajednice srpskih opština i sve što je dogovoreno u Briselu, a nije implementirano", smatra on.

U suštini mislim, rekao je Stefanović, da Aleksandar Vučić kroz ovo iznenadno prosvetljenje u stvari pokušava da dobije alibi za naredne korake. Ne vidim o čemu bi se tu razgovaralo, osim da on posle izađe i kaže – dobio sam podršku da prihvatim ono što se pred nas stavlja.“

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Svi igraju utakmicu za koju uopšte ne kapiraju da je završena...

Зато што публика још увек навија иако је судија свирао крај одавно...

Има једна ствар са преварантима, уопште у животу, а посебно са политикантима - они гледају на шта "цимаш". Шта те погађа, где губиш рационалност и постајеш ирационалан. И онда то користе, тј. злоупотребљавају да те преваре и извуку корист.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, АлександраВ рече

Те странке (искрено, не знам које су), су требале да реагују још у мају, када нам је АВ лепо свима рекао -

Нећу моћи да решавам све проблеме, више ћу имати времена за стратешка питања – попут Устава, Косова и Метохије, образовања. Морамо да отворимо све теме које су тешке и болне за друштво – и Косово и Устав, почев од избора председника – навео је Вучић.

Лепо нам је свима рекао. И ми смо сви то лепо чули. Нико није председника ништа ни упозорио нити га је позвао да преиспита било шта. Он иде по зацртаној линији, а ми смо главу ставили под мишку. И то је то.

Slažem se da je legitimno izaći na ulicu i izraziti nezadovoljstvo dosadašnjim radom predsednika.

Ne slažem se da po pitanju KiM dozvolim sebi biti upleten u bilo kakvu patkastu šetnju.

Verujem da će iskazano nezadovoljstvo dosadašnjim radom predsednika biti potpunija poruka.

Mada sam svestan da moja ličnost neće biti dovoljna sada da objasni važnost ovakvog stava.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Verujem da će iskazano nezadovoljstvo dosadašnjim radom predsednika biti potpunija poruka.

Он је председник такорећи од јуче, иако нам седи на главама оволико дуго, немаш никакав "досадашњи рад" којим би могао да будеш незадовољан. Он се тек залауфао да ради.

Ја потпуно разумем твој став и знам шта хоћеш да кажеш. Ниси једини који тако мисли и тако се осећа. Прегрмели смо свашта, и то је проблем. Уморни смо. Мислим, уморили су нас.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Аурор рече

Da, a mi bismo imali ovo što je danas u Iraku i Libiji...

Gledali bi nas ko njih što gledaju.

Не би било копнене интервенције. Није постојао консензус у НАТОу, Немци нису хтели да одобре било какво слање трупа.

Наставили би да нас рокају из ваздуха све жешће, вероватно би гађали поште, далеководе, можда и водоводе и још више би "случајно" погађали цивиле, као што је било овде у Нишу касетним бомбама, Алексинцу, Сурдулици...док на крају или Слоба не био капитулирао, или Руси запретили да ће да се стварно умешају (за ово прво су биле много веће шансе).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Он је председник такорећи од јуче, иако нам седи на главама оволико дуго, немаш никакав "досадашњи рад" којим би могао да будеш незадовољан. Он се тек залауфао да ради.

Ја потпуно разумем твој став и знам шта хоћеш да кажеш. Ниси једини који тако мисли и тако се осећа. Прегрмели смо свашта, и то је проблем. Уморни смо. Мислим, уморили су нас.

Utoliko je poruka jača.

Ili misliš da treba da se pravdam ovima koji bi proteste posmatrali preko tv ekrana, zbog čega predsedniku ne dajem mogućnost da se barem dokaže jedno 3 godine pa tek onda da ostvarim svoje pravo na prostest?

Ne razumem logiku, valjda je više nego jasno da će on sve uraditi što je naumio a to je dokazao i kao premijer.

Ono što je naumio mi se ne sviđa i ne bi da mu dam šansu u trajanju od 3 godine barem da vidim da li sam u pravu ili nisam.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

Вучић има гомилу саветника. Колико сам укапирао барем око 50-ак људи. Не знам колико су му Анђелковић и Радун баш саветници, пре ће то бити Крло.

Од 2000. до данас, Србија и Срби су Шиптарима на Косову, под притиском запада, признали којешта. Није то само АВ-ова политика, то је политика сваке власти од 5. октобарског преврата на овамо.

Кад си окупиран, радиш како ти окупатор каже.

Сем ако си герила и пружаш отпор окупароту. Него не видим ту нашу герилу. Да се није герила можда из шуме преселила на интернет? И може ли се тако одупрети окупатору?

Не би то баш рекао пошто Радуна и Анђелка виђах прошле године свако јутро како одлазе у владу Србије.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, МилошБГ рече

Не би то баш рекао пошто Радуна и Анђелка виђах прошле године свако јутро како одлазе у владу Србије.

Сад не знам да ли си ти неки нови Илија Чворовић или си заиста удбаш?!

Подели на овим сајтовима

Мене увек стално и изнова изненађује до које дубине ретардираности овај момбрил може да досегне...

Цитат

On je kazao da će "naša deca da se biju" ako se ostave nerešena pitanja, navodeći da treba stvari dovesti do realnog nivoa i sačuvati ono što se može sačuvati.

Цитат

Istakao je da više nema ličnih ambicija, podsećajući da je bio jedan od najmlađih poslanika, ministara, premijera, kao i jedan od najmlađih predsednika. 

Цитат

Vučić je kazao da Srbi moraju da promene svoju svest, jer kako kaže, grešili su zato što su sebi dali pravo da imaju "imperijalnu svest", a nikada se nisu trudili da nauče tuđ jezik i razumeju šta je to što drugi žele "ako ni zbog čega drugog onda bar da bi predvideli njihove poteze". 

Линк

confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1  confused1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...