Jump to content

Вучић припрема народ за признавање Косова и Метохије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вилер Текс рече

Како није?Колико пута су људи из Цркве причали и писали о томе. Али то нико не слуша, односно неприајтељи наше земље и народа су краљеви манипулација а наш народ на то пада...Да не причам сад генезу, требало би да је свима јасно шта су радили сви које си навео од 1945. на овамо...

Aha, dobro znači svi znamo sve niko ne zna ništa a neko ko pita šta se zapravo desilo je antihrist jer ne sluša ljude iz crkve.

Mislim ipak da će informer da napravi zvaničnu državnu analizu, spremi se za krvave sukobe preko internet portala i žute štampe, na kraju će Vučić reći, pa ovo više nema nikakva smisla mi se braćo poubijasmo između sebe i prava je sreća što smo neki od nas i preživeli.

I onda vrhovni razreže šta je po njegovoj volji.

Pa će nam trebati troglava patka da se ponovo pokrpimo u narednih 70 godina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, БанеЛ рече

Народ је толико заокупљен својим бригама, да о оваквим стварима не може ни да размишља.

Šta oko ovoga ima da se razmišlja uopšte?

I nevezano za Vučića, baš nema ništa...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Aha, dobro znači svi znamo sve niko ne zna ništa a neko ko pita šta se zapravo desilo je antihrist jer ne sluša ljude iz crkve.

Mislim ipak da će informer da napravi zvaničnu državnu analizu, spremi se za krvave sukobe preko internet portala i žute štampe, na kraju će Vučić reći, pa ovo više nema nikakva smisla mi se braćo poubijasmo između sebe i prava je sreća što smo neki od nas i preživeli.

I onda vrhovni razreže šta je po njegovoj volji.

Pa će nam trebati troglava patka da se ponovo pokrpimo u narednih 70 godina.

Брате, о чему ти причаш? Питао си ме да ли неко објшњавао људима шта се дешава са Косовом и Метохијом, ја ти кажем како није, колико пута је о томе писао и говорио Патријарх Павле, Владика Атанасије и многи други.

Схватио сам да ме питаш да ли је неко учио овај народ. Наравно да јесте. Са друге стране многи су га лагали и лаж се излакатала и чини се да ће победити. Али неће...

Не схватам зашто говориш у том ироничном тону, "антихрист је свако ко не слуша људе из Цркве". Можда није антихрист али је осион и слеп, као што је нажалост био покојни Слободан Милошевић када није хтео да слуша Вл. Атанасија на пример...

Можда ја нисам разумео шта ме питаш,стварно.

Подели на овим сајтовима

E ako se to zaista dogodi, da prizna Kosovo i Metohiju, možemo slobodno reći da smo propali kao nacija. Onda će nas baš ceo sve zamrzeti i ima prava da nas zamrzi. Rusija, Kina, Indija i neke Evropske zemlje brane našu teritoriju pred celim svetom, a Vučić da se dodvorava zapadu. Ne zaslužujemo ni da nam neko dođe u zvaničnoj poseti.

Ali mislim da znam, ako zaista planira to da uradi, zbog čega bi to uradio. Evropska Unija navodno planira da sve države spoji u jednoj velikoj državi. Verovatno zapad tera Vučića da prizna Kosovo i Metohiju jer ako Srbija postane članica EU pre tzv. "Kosova", to znači da Kosovo nema apsolutno nikakve šanse da ikada postane članica EU jer je država Srbija ne priznaje kao državu kao i neke države Evrope. To je jedini razlog zbog čega je tzv. "Republika Kosovo" teret Srbiji, jer južna pokrajina nema šanse da ikako napreduje jer nije przinata u svetu. 

Užas... strašno. Od našeg vekovnog kulturnog i istorijskog nasleđa, Amerikanci napraviše probleme narodu koji nikakvo zlo nije uradio nikome. Gde god da se Amerikanci mešaju, tamo samo može loše da ispadne. Gde god da su se mešali, svuda su proizveli pravi pakao na zemlji. Ali neka, Bog sve vidi.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Pa ništa novo, nisu naprednjaci ništa izmislili, samo su par puta gori od prethodnika.

I posle kažu da je Vučić čovek koji ne ispunjava svoje predizborna obećanja.Pa el reko da će bude sve brže jače i bolje?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Neće mu tražiti formalno priznanje,njima to ni ne treba,njima treba da Kosovo uđe u međunarodne institucije a za to im treba saglasnost Srbije.To je ključna stvar i zato su ga primili na svoje dupe jer on kao poturica i konvertit će to pre da uradi ne bi li se dokazao da je veća podguzna muva od prethodnih jer je pod stalnom sumnjom  kao konvertit.

Ali nije Vučić kriv,krivi su Srbi jer su ga izabrali što glasanjem što neglasanjem(više ovi drugi).

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Вилер Текс рече

Добро Јевропа. А шта то конкренто значи?

Значи да кад признамо Косово, за једно две, најкасније две и по године ћемо сви живети осетно боље.

Подели на овим сајтовима

Pa Vučić nije ni spreman na debatu a da pre toga ne zna da u Srbiji ne postoji političar koji nema malo prste u "medu" predaje Kosova i Metohije kao dela teritorije Srbije.

Kao dela teritorije,koji nam nikada nije bio kancer ili maligno tkivo koje treba odseći, pa smo mi sad odricanjem nekako uspeli i da pobedimo pobogu.

Подели на овим сајтовима

Tako nam je to kada babe i dede i neobrazovani ljudi glasaju na izborima. Ne znam za vaše stare, ali moj baba podržava Vučića ma šta god da kaže i uradi. Smanjio joj penziju, "Neka! I treba. To je da bi mladi dobili posao!". Cene hrane i pića rastu, "Najpametniji je. Niko mu nije ni do kolena. Ja njega volim".

Sada kada je dobio poverenje glupih ljudi, sada može da radi sa držvaom šta god hoće i neobrazovani ljudi će ga podržati, ne znajući ni šta podržavaju.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, WiseMan рече

Tako nam je to kada babe i dede i neobrazovani ljudi glasaju na izborima. Ne znam za vaše stare, ali moj baba podržava Vučića ma šta god da kaže i uradi. Smanjio joj penziju, "Neka! I treba. To je da bi mladi dobili posao!". Cene hrane i pića rastu, "Najpametniji je. Niko mu nije ni do kolena. Ja njega volim".

Sada kada je dobio poverenje glupih ljudi, sada može da radi sa držvaom šta god hoće i neobrazovani ljudi će ga podržati, ne znajući ni šta podržavaju.

Sad čisto u figurativnom smislu stvarno nema veze sa Crkvom, dakle i popovi su krivi jer rekoše, ne dirajte baba smilje i valja se veru, jer nam je ona i održala Crkvu pod komunistima.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Значи да кад признамо Косово, за једно две, најкасније две и по године ћемо сви живети осетно боље.

Đinđić je rekao jednu pametnu stvar,biće nam bolje kad mi budemo bolji.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, АлександраВ рече

Нажалост, ово није само снс ботовање, одавно многи (да не кажем већина, нарочито млади људи), у Србији овако мисле. Пар пута сам била запањена када сам чула неке разговоре, колико се Косово и Метохија не само не доживљавају као наша земља, већ се доживљавају као некакав карцином који би требало што пре одстранити, како би остатак Србије могао да "иде даље", не знам само где је то "даље". 

Zato sto Kosovo de facto i jeste teret za Srbiju i sve gradjane jos od pocetka 90ih. Milijarde eura su potrosene na navodno resavanje problema preostalih Srba dole i odrzavanje nekog fiktivnog prisustva nase drzave, a u realnosti je to bilo jedno od najvecih pranja para na ovim prostorima gde su raznorazne firme sto sa Kosova sto iz centrale Srbije bliske sadasnjim i predjasnjim vlastima crpele enormne pare iz budzeta, a da u sustini nije uradjeno nista ili jako malo. Dovoljno je pogledati samo koliko novca je dato za resavanje infrastrukturnih i stambenih problema, a da putevi ne da nisu uradjeni kvalitetno nego ih bukvalno ni nema dok ljudi koji su kuce izgubili i dan danas zive po kolektivnim centrima sa hlebom i tri pastete nedeljno. 

Kosovo jeste nasa duhovna kolekva i ,,srce" naseg naroda i nase zemlje, ali stanje na terenu u ovom momentu nikako ne ide u nasu korist. Smatram da je najbolje bilo da se Kosovo podelilo kada je za to bilo moguce, a sada se plasim da je i za to kasno. Albanci kupuju zemlji i u centralnoj Srbiji, a u Presevu i Bujanovcu drzava Srbija je malo vise prisutna nego na Kosovu. Sto neko rece priznanje od nas mislim da nece traziti jer im ono ne treba, a nece odgovarati ni nasim politicarima jer je svim vlastima redom ovakvo stanje odgovaralo. Jedino sto bi eventualno moglo da dovede do priznanja po mom misljenju je Vuciceva licna zelja koliko god to mozda nekom glupo zvucalo i ako to mozda niko od njega ne bi trazio, ali dovodjenje raznoraznih Blerova, Sredera, bivsih Klintonovih savetnika i ostalih za svetske dogadjaje potpuno nebintim u ovom momentu politicarima govori mi u pitanju da on sam sa sobom u glavi vodi neki sukob u zelji za nekim sumanutim dokazivanjem. Upravo takav je idealan i Zapadu i Rusima i Kini i od jednih i od drugih mu stizu hvalospevi jer je i bukvalno svima dao sve sto su trazili, a narod je postao potpuno anesteziran i umoran od raznih previranja. Celu Srbiju da pokloni niko vise prstom ne bi maknuo, a o protestima masovnijim ne treba ni pricati. Sve u svemu lose nam se pise

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...