Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 5. 2018. at 13:12, Аурор рече

:)

Bar otvoreno priznajete da nema nikakve logike i da je zbog "načina na koji neko govori" o nečemu potpuno drugom.

Mislim, ja sam to znao, nego da ima ovako for the record, što bi reko naš narod...

Expand  

Evo još jednom for the record. Stvari koje ovdje propagirate...superiorna zapadna civilizacija, superiorna tradicionalna umjetnost, superioran tradicionaln moral, superiorne arijevske žene vrlo vjerovanto nisu implikacija da ste stvarno rasisti hitlerovskog tipa, vjerovatno ne bi ste nikoga u gasne komore, nego onako samo nešto izustite i to nekom posmatraču izgleda da jeste, dok se vi zapravo pravite toše i onda pravdate jer ste u nekoj životnoj faza kroz koju prolazite i ovi stavovi su odraz toga. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:59, Justin Waters рече

Evo još jednom for the record. Stvari koje ovdje propagirate...superiorna zapadna civilizacija, superiorna tradicionalna umjetnost, superioran tradicionaln moral, superiorne arijevske žene vrlo vjerovanto nisu implikacija da ste stvarno rasisti hitlerovskog tipa, vjerovatno ne bi ste nikoga u gasne komore, nego onako samo nešto izustite i to nekom posmatraču izgleda da jeste, dok se vi zapravo pravite toše i onda pravdate jer ste u nekoj životnoj faza kroz koju prolazite i ovi stavovi su odraz toga. 

Expand  

"Superiorne arijevske žene" su vaša izrugivanja, to niko nije rekao.

Ovo ostalo isto for the record.

Подели на овим сајтовима

Da malo pojasnim otkud ono ushićenje kod @Paradoksologija zbog toga jer će njena prijateljica arijevska boginja imati dijete sa nekim degenerisanim crncem. 

1. Djeca iz ovakvih interacialnih brakova su zaista simpatiča i slatka. Sva su djeca na svoj način slatka, ali ova imaju neku dozu neobično lijepog jer su pomalo van standarda pod određenim podnevljem. 

2. Iako je već dosta pomaknuto na polju suzbijanja te pošasti, širom planete još uvijek rasizam je jako ukorijenjena bolest. Ona nije prisutna samo na superiornom zapadu koji je kroz istoriju pokazao najveću brutalnost po pitanju gaženja i nipodoštavanja druge rase naročito crne, nje ima svuda. Širom azije se također otvoreno preziru crnci. Istorijski gledano prvo su se pojavila ta čangrizala koji su na prvom mjestu protivnici mješanja rasa, pa tek onda kako vrijeme odmiče i pored svih pomaka sveopšte informisanosti, promicanja ideje da je rasizam loš i sve već prihvatanja od strane ljudi, i dalje postoji oni koji se protive da neka bjelkinja ima za muža crnca. Takvo nastrojenje onda rađa druge ekstreme te takozvane SJW antibijele oponente jer ljudima više dopizdi da slučaju te gluposti i onda odu u drugi ekstrem. 

3. Zbog tako loše atmosfere koja i dalje nažalost obavija ljude, može se smatrati hrabrim korakom da paradoksina kolegica dovede uglješu u evropu ili bilo gdje u svijetu gdje pod nekim podnevljem većinu čini "distinktivna rasa" i tu žive. Postoji mogućnost da će im djeca biti šikanirana i da će oni samo prolaziti kroz neprijatnosti, ali oni se i dalje odluče na takav korak i to je za jedno poštovanje, i onda postoji taj dodatni motiv da se neko raduje njihovoj djeci jer im tim saopštava da im želi da budu srećni pored mogućnosti da im neko tu sreću pokvari. 

Eto nema ništa specijalno time što se ona radovala, što pada u oči ovim našim altrajtovcima. Zapravo kada ne bi bilo ljudi kojima smeta rasno miješanje ne bi bilo ni najmanjeg povoda da se neko dodatnog raduje djeci iz miješanih rasa. Ja sam isto ekstra ponosan na svoju djecu, na mogu malog cigu i na moju ćerkicu sa blago zakošenim očima bijele arijevske puti. Moja su djeca i kao svako drugim roditelju njemu najdraža, ali imam dozu ekstra srećnosti jer znam da sam dao malu leptu i bio motor prirodne selekcije koja će u budućnosti u potpunosti eliminasti bijelu iili bilo koju drugu distinktivnu "rasu" i možda nekim drugim generacijama u 40000 AD omogućiti da uopšte ne znaju šta znači rasizam. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:04, Muramasa рече

Ja se nikome ne pravdam. Ako ću biti u vezi isključivo sa arijevskom boginjom, a nikad sa crnkinjom, to je zato što mi se može.

Expand  

Ma budi s kim hoćeš. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:19, Justin Waters рече

Da malo pojasnim otkud ono ushićenje kod @Paradoksologija zbog toga jer će njena prijateljica arijevska boginja imati dijete sa nekim degenerisanim crncem. 

1. Djeca iz ovakvih interacialnih brakova su zaista simpatiča i slatka. Sva su djeca na svoj način slatka, ali ova imaju neku dozu neobično lijepog jer su pomalo van standarda pod određenim podnevljem. 

2. Iako je već dosta pomaknuto na polju suzbijanja te pošasti, širom planete još uvijek rasizam je jako ukorijenjena bolest. Ona nije prisutna samo na superiornom zapadu koji je kroz istoriju pokazao najveću brutalnost po pitanju gaženja i nipodoštavanja druge rase naročito crne, nje ima svuda. Širom azije se također otvoreno preziru crnci. Istorijski gledano prvo su se pojavila ta čangrizala koji su na prvom mjestu protivnici mješanja rasa, pa tek onda kako vrijeme odmiče i pored svih pomaka sveopšte informisanosti, promicanja ideje da je rasizam loš i sve već prihvatanja od strane ljudi, i dalje postoji oni koji se protive da neka bjelkinja ima za muža crnca. Takvo nastrojenje onda rađa druge ekstreme te takozvane SJW antibijele oponente jer ludima više dopizdi da slučaju te gluposti i onda odu u drugi ekstrem. 

3. Zbog tako loše atmosfere koja i dalje nažalost obavija ljude, može se smatrati hrabrim korakom da paradoksina kolegica dovede uglješu u evropu ili bilo gdje u svijetu gdje pod nekim podnevljem većinu čini "distinktivna rasa" i tu žive. Postoji mogućnost da će im djeca biti šikanirana i da će oni samo prolaziti kroz neprijatnosti, ali oni se i dalje odluče na takav korak i to je za jedno poštovanje, i onda postoji taj dodatni motiv da se neko raduje njihovoj djeci jer im tim saopštava da im želi da budu srećni pored mogućnosti da im neko tu sreću pokvari. 

Eto nema ništa specijalno time što se ona radovala, što pada u oči ovim našim altrajtovcima. Zapravo kada ne bi bilo ljudi kojima smeta rasno miješanje ne bi bilo ni najmanjeg povoda da se neko dodatnog raduje djeci iz miješanih rasa. Ja sam isto ekstra ponosan na svoju djecu, na mogu malog cigu i na moju ćerkicu sa blago zakošenim očima bijele arijevske puti. Moja su djeca i kao svako drugim roditelju njemu najdraža, ali imam dozu ekstra srećnosti jer znam da sam dao malu leptu i bio motor prirodne selekcije koja će u budućnosti u potpunosti eliminasti bijelu iili bilo koju drugu distinktivnu "rasu" i možda nekim drugim generacijama u 40000 AD omogućiti da uopšte ne znaju šta znači rasizam. 

Expand  

Nije ovde, mislim na Beograd, bar u onim krugovima koje znam, nikad to bio neki problem - ima dosta dece poluafričkog porekla, neka su već odrasla, sa nekima se moja deca povremeno druže - i svi imaju, to je tačno, jednu posebnu lepotu, jer je neobična i neočekivana. I nisam u Beogradu nikog nikad čula da išta neprijatno kaže o tim parovima i toj deci. Samo raspilavljeno "Jao, kakva ti je kosa" i ponosni odgovor "Hoćeš da pipneš?"

I onda neko dođe i hoće da kvari našu superiornu nerasističku civilizaciju nekakvim degenerisanim glupostima sa 4chan...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:48, Аурор рече

Ja imam u familiji crnu decu, big deal...

Ne smatram ni da je nešto vredno oduševljenog prepričavanja, nego potpuno normalna stvar.

Expand  

Jesi im se autovao?

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:55, cloudking рече

Jesi im se autovao?

Expand  

On 13. 5. 2018. at 7:42, cloudking рече

Altra Desnaci*- to je degeneracija! Ti si degenereisan! Svi ste degenerisani! Kultura belih ljudi je superiorna!!!

klaud- pa ne mozete tako da pricate!

Altra Desnaci- Mismo bre libertarijanci! Mi verujemo u jednog boga svedzrivog, u Magicnu Ruku Trzista kao i u neprikosnoveni slobodu ZA SVAKOGA da govori ono sto zeli!

klaud- Aha...ok. Vi ste nacisti.

Altra Desnaci- AAAAAAA! POVREDIO NAM JE OSECANJA! ON HOCE DA NAS STAVLJA U KONC LOGORE! ADMINISTRACIJA DURADI NESTOOOOOOOOOO!!!!!! #AurorOpinionMatters 

*- Alt rajtovci, trampovci, desnicari, nacisti

Expand  

Ova vređanja i provociranja su potpuno u redu za upravu logora... Sa druge strane, ja dobijam opomene za neuobičajena, ali logički objašnjiva mišljenja

Jedino što mi nije jasno je zašto me ne banuju?

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 15:03, Аурор рече

Ova vređanja i provociranja su potpuno u redu za upravu logora... Sa druge strane, ja dobijam opomene za neuobičajena, ali logički objašnjiva mišljenja

Jedino što mi nije jasno je zašto me ne banuju?

Expand  

Haha, koja vredjanja pobratime? Sta je s vama ljudima? 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 15:06, Аурор рече

Evo daću i povod:

Heil Hitler.

Expand  

My drama senses are tingeling...

Sad moram da te citiram "ovo je vec tuzno..."

Ps. Izvinjavam se za ovu uvredu "tuzno". Pls dont cry...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 15:22, Muramasa рече

U 40k će biti veštački poboljšanih rasa za potrebe rata sa drugim civilizacijama.

Ja to neću doživeti, ali sam siguran da će neki moj čukun čukun unuk biti primarch u poređenju sa kojim će današnji ljudi biti niža rasa prljavih smrtnika.

Expand  

Slabije. Ne evoluiraju najjaci nego najprilagodljiviji...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:19, Justin Waters рече

Moja su djeca i kao svako drugim roditelju njemu najdraža, ali imam dozu ekstra srećnosti jer znam da sam dao malu leptu i bio motor prirodne selekcije koja će u budućnosti u potpunosti eliminasti bijelu iili bilo koju drugu distinktivnu "rasu" i možda nekim drugim generacijama u 40000 AD omogućiti da uopšte ne znaju šta znači rasizam. 

Expand  

Хтедо да аминујем, ал ти оде па у другу крајност.

Зашто би било која раса (читај боја коже и физичке карактеристике) била потпуно елиминисана? Нема потребе за тим. Довољно је да се свест људи мало промени и да сконтају да биолошке карактеристике не одређују унапред личност индивидуе. А ако се свест не промени у том правцу, онда могу сви да буду мешани, наћи ће се неки други разлог да се људи деле на ове и оне.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 15:30, GeniusAtWork рече

Зашто би било која раса (читај боја коже и физичке карактеристике) била потпуно елиминисана? Нема потребе за тим. Довољно је да се свест људи мало промени и да сконтају да биолошке карактеристике не одређују унапред личност индивидуе. А ако се свест не промени у том правцу, онда могу сви да буду мешани, наћи ће се неки други разлог да се људи деле на ове и оне.

Expand  

Ne znam da li si pažljivo pročitao. Kad ovako izustiš "zašto bi bilo koja rasa bila potpuno eliminisana" ispade da sam naveo neki konkretan razloga da bi zaista trebalo eliminisati rase...to mi uopšte nije bilo cilj da kažem. Ja sam odabrao svoju ženu - ne bjelkinju prema svojoj ličnoj preferenciji ne zbog rase već nje same kao ličnosti, naša djeca su posljedica toga. Dakle nije mi bila namjera da nju oženim kako bi se osvetio rasistima ili stvarno doprinjeo da se rase iskorijene u budućnost, ali na kraju saopštavam da pošto i dan danas postoje hardkor rasisti i da se to najvjerovatnije neće promjenuti ni u bliskoj ni u dalekoj budućnoti, rase će prirodno same nestati usljede mješanja ljudi i da mogu da poživim do tada bilo bi mi drago da tome svjedočim...dakako da će podjela i dalje biti, ali jedna opaka zbog koje su ljudi mnogo stradali će makar biti iskorijenjena. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 15:30, GeniusAtWork рече

Хтедо да аминујем, ал ти оде па у другу крајност.

Expand  

I ja sam ga kad je prvi put pisao o tome tako shvatila. Ali posle je nekoliko puta objasnio svoj stav - svakako će uvek biti geografski grupisanih gena koji određuju izgled, ali biće daleko teže - i nepotrebno, bespredmetno - povlačiti nekakve jasne 'rasne' linije na osnovu nekolicine dotičnih. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...