Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, cloudking рече

:D ma jasta, nemam pametnija posla... grizli je samo kolateralna steta i da nije bilo one pomame oko trigerovanja kad ste svi kolektivno ejakulirali na "levonjasrske suze", meni bi sad bilo i zao, iskreno... 

Sećam se kao da gledam...

Milenijalci.

e8OGgVH.jpg

3GXiwpM.jpg

Подели на овим сајтовима

Nego Claude, ti si kreativna, umetnicka postmodernisticka dusa-ukratko, sve sto mi treba. Daj osmisli neki nakaradni naziv za rec bully na srpskom. 

Srpski narod vapi za tom recju a nemamo je nego moramo ove mrske kapitalisticke tudjice da koristimo. ?

Malo se salim, ali zaista mislim da bi ti bio dobar kandidat za tvorca takve reci. Naravno i svi drugi clanovi su dobrodosli sa predlozima. Javite se da stvaramo, a ne samo pisemo o umetnosti ??

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, florenntina рече

Nego Claude, ti si kreativna, umetnicka postmodernisticka dusa-ukratko, sve sto mi treba. Daj osmisli neki nakaradni naziv za rec bully na srpskom. 

Srpski narod vapi za tom recju a nemamo je nego moramo ove mrske kapitalisticke tudjice da koristimo. ?

Malo se salim, ali zaista mislim da bi ti bio dobar kandidat za tvorca takve reci. Naravno i svi drugi clanovi su dobrodosli sa predlozima. Javite se da stvaramo, a ne samo pisemo o umetnosti ??

Nasilnik be...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, florenntina рече

Nasilnik, siledžija, zlostavljač...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

...булија...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Jeste ali mi se cini da ovi termini vise asociraju na fizicko nasilje a manje nekako na ono verbalno i druge oblike indirektnih i manje vidljivih nacina maltretiranja...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...