Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 28 минута, Avocado рече

Evo i jedne izložbe te degenerične umetnosti, mada ne vidim pacove nigde...

_70929584_70913526.jpg

Kome recimo ovo može da se sviđa:

Jean_Metzinger,_1913,_En_Canot,_oil_on_c

Ne mogu se videti jer se nije potrudio ni da ih naslika, samo ispisao reci pacov. Inace, ne mogu nista da vidim na ovoj prvoj slici a ovu drugu bih rado posedovala bas ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Muramasa рече

Shadilay, brother.

На овакву површност и глупост не може другачије да се одговори него сликом зелене жабе или слично. Нити заслужује боље.

Потпуно вас разумем сад.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Kulture nisu ljudi...

Pa nisam ni rekao da su kulture ljudi... i da nipodaštavaš ljude (bar ne u vezi sa ovim)... rekao sam da nipodaštavaš druge kulture drugih ljudi...

пре 8 минута, Аурор рече

To je isto kao da nipodaštavaš automobil koji neko proizvodi, kažeš da je neki drugi bolji.

Nije baš najbolja analogija, jer se ti ne izjašnjavaš samo o konkretnim umetničkim delima kao o konkretnom automobilu... bliža analogija bi bila tvrdnja da npr. valjaju samo nemački automobili proizvedeni u 19. veku i oni koji na njih liče i da je to objektivna činjenica...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, florenntina рече

Pa upravo je problem sto nije. To je pre oligopol galerista.

Ако постоји олигопол, онда је то проблем за сва уметничка дела. Не знам што је битно да ли је на слици пацов или Мона Лиза.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, florenntina рече

Inace, ne mogu nista da vidim na ovoj prvoj slici a ovu drugu bih rado posedovala bas ?

Auror misli da je to degeneracija...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Grizzly Adams рече

Ти си се горе потпуно упропастио у једном реду.

Sve i da je tako (a nije), nista nece da mi fali ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Da, i vrlo teško možeš da neki svoj rad objaviš...

Sećam se da sam na sajtu video mnoge neke uslove i ograničenja za umetnike koji bi da se probiju.

Moj utisak na osnovu svega sto sam videla tamo i cula je da je to sve unapred dogovoreno u smislu koga sledeceg izbacuju na pijadestal... Potrudicu se da nadjem jedan fenomenalan dokumentarac o umetnosti sto je napravio jedan mislim istoricar umetnosti. Fenomenalno objasnjava sve ovo oko cega se sporimo na temi...

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Grizzly Adams рече

Клаудкинг.

ma obavezno :D

Jadni vi pored mene... pored zena, migranata, hipstera, komunjara, levonjara, homoseksualaca, liberala i modernih umetnika samo vam je falilo da vas i klaud ugrozava.

Lepo je reko onomad, da pokrenemo neki fond za ucveljenje altrajtovce, da se pomogne ljudima, vidis da galvu ne moz da dignete od napada sa svih strana :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

altrajtovce

После оне глупости изнад више те нико никад на овом форуму неће узимати озбиљно.

Кад си и мене назвао ”алтрајтовцем” то је већ за дијагнозу...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...