Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Аурор рече

Skoro sam kontaktirao galerije u Cirihu u vezi jednog lepog tradicionalnog dela (nepoznatog autora iz germanske sfere) iz 19. veka koje igrom slučaja posedujem.

Sve do jedne su moderne, na šta ono liči, ljudi moji... Festival rugobnosti, nihilizma i anti-umetnosti. Jedna jedina se uopšte bavi lepim i normalnim stvarima, neka Kunsthaus.

Obavezno prosetaj do sajma ako imas priliku, mislim da je u julu/avgustu. Naravno da se moze videti i mnogo lepih stvari zbog cega ustvari i vredi ici, ali ima brate i stvari sou program... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Слободно тржиште, слободно тржиште, слободно тржиште...

Pa upravo je problem sto nije. To je pre oligopol galerista.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Grizzly Adams рече

Мени си био симпатичан због духовитости, постављало се питање око неких твојих ”ванфорумских активности”

da raspravimo odma, posto i ti i auror ste odjednom poceli da pozvate to kad vise nemate nacin kako da me drugacije uvredite. Taj sajt ne postoji vise, prestao je sa radom pre vise od 5 godina (!). Licno sam mu zavrnuo slavinu u vreme najvece popularnosti jer nisam vise hteo to da radim.  I shvatite, ne pogadja me to! Dzaba trosite reci pominjuci "sajt"... on em ne postoji em mene boli uvo za vase misljenje o tome.

Да се мени на Монеовој слици привиђа аријевска политика и фашизам отишо би одма код психијатра...

ovo sto si napisao APSOLUTNO nema veze sa onim sto sam je rekao u citatu na koji si odgovorio. Moj citat se odnosi na sadrzaj ove teme... ako te mrzelo da pregledas temu i sam shvatis sta je to sto je problem, nemoj onda pausalno da se sepurs braneci aurora jer ispada da ga branis iz ciste "partijske pripadnosti" sto je vazda bilo vrlo suplja odbrana  i vise steti branjenom... ;)

Сад си се намерачио на овог човека из неког свог разлога, вређаш га најружније свуда.

Nije tacno. Izmisljotina.

To sto vi niste spremin na kritiku je vec neki drugi padez i sto ste takvog politickog sklopa da se svako presitpitvanja ispravnosti vasih ideja dozivljava kao cista agresija... (kukumavcenje, takozvano)

Ucite od mene... pokazao sam ti delic uvreda koje je auror meni upucivao i jeste me culi nekad da kukam administraciji ili javno na forumu? a vama covek ne moze da napise da ste "jerks" a da posledica toga ne bude dvodnevno kukumavcenje po SVIM temama....

прогањати некога и малтретирати због неке своје фикс идеје.

Sad me nerviras, priznajem.

Samo mi reci jesi video pa zmuris na oba oka ili jednostavno nisi upucen u aktivnosti tvog sticecnika po forumu u poslednjih par meseci?

Jel znas da NE POSTOJI tema na ovom forumu koju on nije upoganio ovim svojim arijevskim zamlacotinama? Ja sam ga cak zezao pre jednom esec dana da ima jedna tema o pcelarstvu gde nije stavio ni jedan pepe mim pa je on, opet iz zezanja, stvarno naso takvu temu i postavio nesto politicki... taj konkretan dogadjaj je bio cak simpatican ali nije simpaticno da toliko mozete da budete zaslepljeni i potpuno operisani od objektivnosti, u koju se, ironicno, kunete ko u drugog boga...

Eto, ne mora da bude naci propaganda... sve i da je pisao postove o tovljenju mangulica, opet je BEZOBRAZNO da malrtretiras ljude!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Obavezno prosetaj do sajma ako imas priliku, mislim da je u julu/avgustu. Naravno da se moze videti i mnogo lepih stvari zbog cega ustvari i vredi ici, ali ima brate i stvari sou program... 

Ali ot je super. Svako moze da pronadje  u umetnosti nesto sto mu je bilsko. Postoje kvalitetna dela za ljude koji kapipraju umetnost a postoje i ova druga za vas ostale i svi srecni. Nema potrebe proglasavati nesto smecem samo zato sto ga ne razumes...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Иди бегај... :smeh1:

Ти си се горе потпуно упропастио у једном реду. Сви могу да виде шта ти трипујеш за ”расизам”. Нема више шта да се дода.

Case closed.

Треба ваљда неки пријемни за форумаше да се уведе, оно бар елементарну логику да проверимо...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Lady Godiva рече

Слободно тржиште, слободно тржиште, слободно тржиште...

:sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Pa upravo je problem sto nije. To je pre oligopol galerista.

Пошто си у 21.веку ограничена на понуду три галерије. Не можеш да нпр одеш на нет и купиш шта желиш, чак и директно од сликара. Мораш да купиш платно на коме пише "пацов",

Подели на овим сајтовима

Другови и другарице, кад ово лајкујем (зато што мислим да је професор дебил, због чега је и постављено) значи да сам расиста:

FB_IMG_1500670270840.jpg

И после ме сви убеђују како се мени нешто привиђа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...