Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Резултат слика за jean marc nattier gospodja victoire de france

Jean-Marc Nattier  ( 1685-1766 ) Gospođa Victoire . Muzej u Sao Paulu , Brazil.

Od obične  gospe,  do  boginje na platnu .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Резултат слика за puget milon iz krotone louvreРезултат слика за puget milon iz krotone louvre

Pierre Puget.Milon iz Krotone. Legeneda o ostarelom atleti Milonu , koga je pošto mu je ruka ostala stegnuta u drvetu, rastrgao lav.

Simbol bolne, beskorisne snage. Tradicionalni umetnički izraz, sa večnom porukom, ili sa modernom porukom današnjim bodibilderima. :D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

wFhWlj8.jpg

Непознати аутор са  краја 20 века. Дело непроцењиве вредности ( приватна колекција )  :D:ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Рапсоди рече

wFhWlj8.jpg

Непознати аутор са  краја 20 века. Дело непроцењиве вредности ( приватна колекција )  :D:ani_biggrin: 

Овај ми аутор нешто изгледа познато?! :))12:smeha::))

Па ниси ли то ти сликала? О баш ми делује познато. :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, PredragVId рече

Овај ми аутор нешто изгледа познато?! :))12:smeha::))

Па ниси ли то ти сликала? О баш ми делује познато. :))

Што ми откриваш фору, хтела сам да урадим један мали експеримент....:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Што ми откриваш фору, хтела сам да урадим један мали експеримент....:)

Који експеримент? "Дело непроцењиве вредности"?

Подели на овим сајтовима

Kraljevska porodica je zapravo nemačke "krvi", originalni naziv je Saxe-Coburg-Gotha.

Upon hearing in July 1917 that his cousin George V had changed the name of the British royal house to Windsor, Wilhelm remarked that he planned to see Shakespeare's play The Merry Wives of Saxe-Coburg-Gotha.

:)

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Аурор рече

Kraljevska porodica je zapravo nemačke "krvi", originalni naziv je Saxe-Coburg-Gotha.

Али тотална су мешавина свих могућих, углавном европских етницитета, као што је уосталом важило за огромну већину краљевских породица кроз историју човечанства.

Осим ако "крв" није нешто што се преноси искључиво преко оца, чак и кад круну носе и преносе жене, мајке, краљице? :smeh2:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Али тотална су мешавина свих могућих, углавном европских етницитета, као што је уосталом важило за огромну већину краљевских породица кроз историју човечанства.

Većina su ih nemačkog porekla...

Pre kuće Windsor su vladari bili iz kuće Hannover, a ovaj dvorac im je sedište (Marienburg) :)

59bc2dc0696dd_MarienburgCastleinsummer.thumb.jpg.d3d379c606aafcae07638e4ba160c23d.jpg

59bc2dc6d8a13_MarienburgSdhang.thumb.jpg.210f203112fa68ed9a9519c514ae370b.jpg

59bc2dce288bf_Schlossmarienburg.thumb.jpg.d8acf646cc566f528ae0df76aaf7a62b.jpg

59bc2de881054_CastleMarienburginLowerSaxony.thumb.jpg.1969fccedc821a527ee6da820ddfe318.jpg

Marienberg_and_Marienburg_Castle_in_autumn.thumb.jpg.663807874f219416ec9f1c50e4783db0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...