Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече То ти је празнословље, пукла си... Извућићу се на стил... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Nebojš.a рече Možda da ne bi večno ostale tu. Da nije došao večno bi bile mrtve, da. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Извућићу се на стил... Сујета... нема извлачења... Једино да ћутиш и молиш се за све нас Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Tanjir рече U prevodu nema duše. To u tvom prevodu. Hoćeš li ti meni odgovoriti na jedno jedino pitanje koje sam ti postavio, jer ja sam ti odgovorio na sve? Tako čine junaci a šušmunoše tjute I samo postavljaju nova pitanja. Idemo još dve milje... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече Једино да ћутиш и молиш се за све нас Ласкавост... не иде у очи хвалити другога, ђав, ђав ће ми цео дан дошаптавати да стварно знадем да се молим... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Tanjir рече Ja sam ovde jedini pisao imena svetaca, izvore, liturgijske izvore, čak sam kačio i slike ikona, a on je na to sve rekao "alegorijski". Nemoj da se praviš lud i da mi pljuješ po trudu. Pljuješ po svetiteljima jer govoriš da oni govore isto što I ti. Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 ??? "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Ti čuo za izraz "gnostički" i samo to znaš da ponavljaš. Dobro, Pravoslavna Crkva je kanonizovala 122 gnostika po tebi. Zašto ne odgovoriš na pitanje jedno barem. Evo da ponovim. šta kaže o.Sava Janjić, da li su mitarstva dogma u pravoslavlju? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Ti pljuješ po svetiteljima, ovaj jedan ih nazvao gnosticima, a ti si ih nazvao lažovima koji pišu alegorije obmanjujući verujuće. Vi ste to naravno zavili i smutili, ali kad se raščivija, vrlo je jasno šta govorite. Ne, nego mi tebi govorimo da pljuješ po svetiteljima jer govoriš da su mitarstva u pravoslavnoj Crkvi dogma. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Рапсоди рече Ласкавост... не иде у очи хвалити другога, ђав, ђав ће ми цео дан дошаптавати да стварно знадем да се молим... Аух... одох и ја... Ништа извини... Мораће Тањир ВСБ Небојша и Жичанин да се моле за нас... Само се надам да су им душе буквално живе и да неће да се моле алегоријски Рапсоди and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne, nego mi tebi govorimo da pljuješ po svetiteljima jer govoriš da su mitarstva u pravoslavnoj Crkvi dogma. Nije zgodno persirati samom sebi. Ivan Marković and geronymo је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 11 минута, Tanjir рече Šta kaže prvomučenik arhiđakon Stefan u Delima Apostolskim kada ga kamenuju. Pogleda u nebo i kaže "Gospode, primi moju dušu." Kada te kamenje pogađa u glavu, ne možeš da se izražavaš alegorijski. Uz dužno poštovanje, ne izmišljajte. Sv. Stjepan jeste svetac i mučenik bio ali ga se ne smije slaviti jer je to idolopoklonstvo prema Bibliji. Zna se koga treba slaviti jedinog pravog Boga jer to nam pokaza i sam Isus.Tako da narod ne navodite na grijeh preko kojeg Bog neće priječi.Ako sumnjate, pročitajte 10 Božjih zapovijedi iz crkvene Biblije a ne iz crkvenog katekizma, pa ćete vidjet o čemu pričam. Komentar ispod ovog članka: http://croexpress.eu/vijest.php?vijest=2485 Isto slučaj dislexije jer tvrde da su to pročitali u sv. Pismu, samo su oni otišli još dalje a naravno da ne priznaju ni čistilište a ni mitarstva, nisu ostali samo na negiranju njega. A za sve to tvrde da su to našli i "pročitali" u istom tom sv. Pismu koje imamo i mi! Ovdje il je neko corav il dislektik, oni ili mi. Ivan Marković and Tanjir је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Управо сада, Tanjir рече Otac Sava Janjić alegorijski kaže da mitarsva nisu dogma, ali da mogu biti tačna i ne moraju biti tačna I zašto ti lažeš kad kažeš da su dogma I da svetitelji insistiraju na dogmi? I opet te nije sramota? Ajmo još dve milje.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Nebojš.a рече Nije zgodno persirati samom sebi. Nije zgodno biti hijena. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 7 минута, Жичанин рече Својим незнањем се бориш против Истине Dobar dan Nije dobro suditi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука